Як виглядає картина майбутнього. Ви будете здивовані, щоб дізнатися, що дерево вже відповідає фруктам.

Я не знаю про вас, але особисто я не можу чекати дивовижні літні сезони, коли я можу їсти смачні фрукти з власного саду. Негарантові персики, соковиті сливи, смачні абрикоси, дозрілі вишні - здається, що що ще потрібно для щастя? Для тих, хто не може уявити своє життя без фруктів і ягід, є великі новини! Тепер не займе багато часу і зусиль, щоб виростити реальний сад і не бігти на ринок для різних соковитих ласощів. Що таке команда, щоб показати вам більше, як казка, ніж реальність. Диво дерево спочатку цвіте, зануренням з усіма кольорами веселки, а потім надає будь-які плоди, які ви хочете. Вибачте?

Американський Сам ван Ейкен створив щось на межі фантастики. Цей майстер зумів поєднувати художні естетику та передові технології аграрного сектору. Результатом є приголомшливий проект, який називається Дерево 40 Фруктів, візуальний проекція якого можна побачити нижче.

Як виглядає картина майбутнього. Ви будете здивовані, щоб дізнатися, що дерево вже відповідає фруктам.

Сам виріс на фермі в Читання, Пенсільванія, де він вперше дізнався про посадку фруктів і вирощування гібридів. У своєму проекті Сам зосередився на так званих кам'яних фруктах - фруктах, всередині яких є одне велике насіння, укладене в тверду кістку і оточений м'якою соковитою частиною. Ботаністи включають абрикос, вишня, персик, манго, слив і багато інших фруктів.

Проект «Трій 40 Фруктів» на перший погляд має бути глуздою ідеєю божевільного вченого. Однак, коли дерево починає цвісти, природа не тільки розумна агрономія, а й талановитий художник. «Я бачу це дерево як робота мистецтва», – стверджує автор.

Як виглядає картина майбутнього. Ви будете здивовані, щоб дізнатися, що дерево вже відповідає фруктам. р.

На цьому диво дерево ви можете знайти все від нектарини до мигдалю. Це означає, що рослина вперше цвіте протягом тривалого часу, а потім носить плоди протягом декількох місяців. Краса світу в одній пляшці.

«Я зацікавився висаджувати дерева, так як я був дитиною, що росте на фермі. Я просто зачарував, як один живий організм підключений до іншого і разом вони створюють неймовірний тандем, Сам сказав.

Найдавнішим з нових поколінь дерев в американському саду є лише три роки. Але навіть ці маленькі роки свідчать про те, що Сам зробив величезний внесок у біорізноманіття.

Так, використовуючи досвід попередніх поколінь і власний потенціал як художника, Сам ван Ейкен створив щось, що важко вірити, поки ви бачите його. З такими прогресивними ідеями ми вже вступили до майбутнього. Ви любите це дерево експериментера? Якщо відповідь так, покажіть цей пост друзям.

Сайт: www.huffingtonpost.com