Хік і блиск! Найяскравіші наряди Голлівудського кіно на червоному килимі Каннського фестивалю - 2015.

Для більшості минулих тижнів кіноатети по всьому світу провели їх дихання, спостерігаючи червоною ковроліну щорічного фестивалю Cannes. Міжнародний Каннський кінофестиваль є одним з найпрестижніших кінофестивалів світу, який проводиться наприкінці травня в курортному місті Канн, у Франції. Головний приз 68-го кінофестивалю - «Золота Палм» - присуджено до фільму «Ерран» французького режисера Жакса Одіарда. Гран-прі пішов до драми угорського режисера Ласло Немес «Сон Саул».

Міжнародний кінематографічний богемія, який прибув на припливному узбережжі Франції, не тільки задовольняє естетичні потреби і вподобання кінематографістів, але і радує око яскравими нарядами, які за всіма витратами слід пам'ятати протягом усього року. Я не знаю про вас, але особисто, ми не змогли зробити наші очі від Голлівудських богів. Редактори онлайн-ресурсу хочуть поділитися своїми спостереженнями з вами і показати, які наряди зірок світового кінобізнесу прикрашають на червоному килимі в 2015 році. Adriana Lima в елегантному оксамитовому чорному сукні просто незамінний!

Cate Бланкет

р.

Аішваря Рай

Наташа Паулі

Сієнна Міллер

Melanie Лоран

Юлія Мур

Зое Кравітз

Єва Лонгорія

Сальма Хайек

Кара Делевінгн

Наомі Вт.

Charlize Кольори

Дієта фон Теґи

Поппи Делевінгн

Емілі Блан.

Андрій МакДовелл

Емма Камінь.

Леа Кебед

Олварез

Adriana Ліма

, Україна

Я сподіваюсь на цей час, режисери дійсно радять очей. Це не смачний парад на 2015 рік Met Gala! Показати найяскравіші наряди кінофестивалю Cannes 2015 до ваших друзів.

за допомогою igenno ru