Цей хлопець не може дозволити дружині. Після читання листа ви дізнаєтеся чому.

Будь-який, хто думав, щоб викликати період турботи про дитину після його народження, помітно, ніколи не в його житті народилися. Після того, як це не просто робота, але йтані зусилля без вихідних, цілодобово, в декількох зсувах, без заробітної плати і бонуси, тільки бос невеликий, тому вам доведеться перенести його в руки! Жінки добре знають про це, але вони йдуть на такий сміливий акт, незважаючи на всі труднощі. Але чоловіки іноді важко зрозуміти, як можна втомитися, сидячи в домашніх умовах з дитиною цілий день. . й

Він каже, що він не може мати дружину, і тепер ви побачите, чому. Ну сказав!

Стівен Нельмс і його дружина Слава були разом протягом трьох років. Коли Езрі (першийнароджений) народився, молода дружина вирішила, що вона не працювати, але приречена повністю до дитини. Нещодавно Стівен опублікував повідомлення онлайн:

«Я думав про це протягом тривалого часу і сьогодні я заявляє, що я не можу дозволити собі мати дружину, як домогосподарка. Я не хочу відкликати всіх з цим повідомленням, навпаки. Я буквально не можу дати дружині сидіти в домашніх умовах з дитиною. Ось чому.

Моя дружина сидить в домашніх умовах і піклується про сина щоденно. Вона змінює діапери кілька разів на день, кладе його на ліжко, живить його, грає з ним, затишує його, коли він згасає. І це просто кінчик айсберга. У нас немає інших дітей, і дитина отримує всю увагу Слави, всі її час, енергія, всі її любов.

З турботою про вашу дитину є природною. Але нехай стикається з ним, кожна послуга виходить за ціною в ці дні. Я не хочу порівняти це з товарно-грошима зв'язками, але ми все ще буде реалістичним. й

Стівен не був ледачим і розрахував, скільки коштує така гігантська робота дружини в рік. Про це (Наступна реальна заробітна плата в США та послуги, які молоді батьки зазвичай вдаються до.)

Середня заробітна плата няні становить $ 705 на тиждень ($ 36,660 на рік).

Послуга прибирання будинків коливається від $50 до $100 за візит ($5,200 на рік).

Послуги персонального магазину (купівля круп та інших предметів) – $65 за годину, 4 рази на тиждень ($13,520 на рік).

Персональна варта - $ 240 на тиждень ($ 12,480 на рік).

Фінансовий помічник (оцінка бюджету, оплата векселя тощо) – $15 за годину, 5 годин на тиждень ($3,900 на рік).

Професійні взаємодії (ділові обіди, важливі зустрічі) - $ 75 за годину, 4 години 3 рази на рік, загальний - $ 900 на рік.

Laundry - $25 на тиждень, $1,300 на рік.

«Всього лише $73,960 за рік. Хоча я не врахував найвищі зарплати, я ще не можу дозволити собі мати дружину.

До речі, догляд за дитиною не означає будь-якого хворого, вихідні або канікули, які обов'язково включені в стандартний пакет дитячого заробітку понад 70 тис. років. Відхилені мами та бонуси, бонуси, стимули та визнання співробітників.

Моя дружина відчуває себе винним, коли я запитаю її дозвіл, щоб купити щось для себе. Вона вважає, що це мій гроші, і не повинно бути ніяких питань, таких як. Я соромлюся всіх часів вона відчувала себе некомфортно, тому що вона має однакове право використовувати сімейний бюджет, як я робити!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я хотів би заробити більше $100,000 рік, не тільки обкладинка всіх наших витрат, але для того, щоб наймати дружину і платити її гідну зарплату за її роботу.

Вона любить мене і наш син без запитань про гроші або визнання. Але факт залишається, що її перебування в домашніх умовах і по догляду за дитиною слід де-факто бути цінним двічі, що я зароблю.

Я хочу сказати, скільки я ціную і поважаю дружину, мати моєї дитини і моя підтримка в житті. Ви більше дорогоцінних каменів на планеті. І я не можу дозволити собі. . . ?

Цей сенсорний пост поширюється через Інтернет на швидкості звуку. Звичайно, це лікологічно перевести зусилля, що мама вводить в неї дитину в грошовий еквівалент (не одна з наймаючих вами або обіцяних нічого). З іншого боку, чітко демонструє нелюдські зусилля догляду за дитиною. Поділіться цією статтю з друзями: можливо, цей спосіб чоловіки зможуть зрозуміти, що дивитися дитину не пара дрібниць. Дякуємо всім дітям!

www.weareglory.com/blog/fathers-you-cant-afford-a-stay-at-home-mom