681
Цей відео було видалено з Інтернету за бажанням власника. Унікальний підвал вулиць Сан-Франциско в 1905 році!
Ви стоячи? Тоді сидять комфортно. Ви просто отримали ексклюзивну можливість побачити унікальні зображення, які більше 100 років. УВАГА! Це відео з 1905 р. Пройдіть подорож в Сан-Франциско. Вам не потрібно часової машини для цього. Якщо ви очікуєте щось цікаве і з звичайної від цієї поїздки, то, на жаль, доведеться розчарувати вас. Це виміряний тур для любителів тихого і мирного відпочинку. Саундна композиція французького дуету Air La Femme D'Argent дає відео особливий насичений смак. Дуже гарна суміш!
Ви хочете побачити, як люди Сан-Франциско провели свої дні 100 років тому? Зареєструватися
Цікаво відзначити, що це відео було знято братами Мілеса (Гаррі, Герберт, Ерл і Джо) коротко перед неординарним руйнівним землетрусом 1906 року. Це був останній раз американці побачили Сан-Франциско. У вересні – жовтень 1905 р. або наприкінці березня – на початку квітня 1906 р.
Ви вважаєте, що ви просто пилки від більш ніж 100 років тому? Я не буду! Поділіться цим унікальним відео з друзями.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Ви хочете побачити, як люди Сан-Франциско провели свої дні 100 років тому? Зареєструватися
Цікаво відзначити, що це відео було знято братами Мілеса (Гаррі, Герберт, Ерл і Джо) коротко перед неординарним руйнівним землетрусом 1906 року. Це був останній раз американці побачили Сан-Франциско. У вересні – жовтень 1905 р. або наприкінці березня – на початку квітня 1906 р.
Ви вважаєте, що ви просто пилки від більш ніж 100 років тому? Я не буду! Поділіться цим унікальним відео з друзями.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
10 товарів, які заслуговують, визнані кращими за останні десятиліття.
12 найбільш непередбачуваних дощів коли-небудь бачив на землі Це небо приречена!