Що неприпустимо євреї, ймовірно, залишаються на землі навіть після Armageddon, ймовірно, не можна довести до будь-якого. Не поспішайте на камінь, ми не стверджуємо, що євреї не знають, як жартувати і сміятися. Здається, що ми виробляємо і тренуємо протягом багатьох років, поглинаємо молоком матері. Усе, серед євреїв, всі діалоги колоритні – вони не заважають, що сказати, і не намагаються виділитися: це відбувається самому, як безумовний рефлекс. Зауважте, що не останнє місце в єврейському гуморі є самокритиком, що все ще потрібно вчитися з цих життєрадісних людей.
Отже, сьогодні ми пропонуємо Вам 19 кращих єврейських жартів, які можуть зануритися навіть самі. Не ламайте шлунку!
Десь в Одесі:Бажаєте приїхати до музею?- Яша! Ви говорите слово «ресторан»? Десь на доставку:Sarah Abramovna, у вас є великий подарунок, щоб привернути чоловіків!- Я? Немає нічого? НіРослин Львівські шаути з вікна:- Смама, намагайтеся на сандалі.- Чи купили да?- Якщо я чекаю на ваш тато, ви ще не пішли!
р.
- Софочка, ви чули, що люди, які мають секс, живуть набагато довше. . й- Я сказав вам, що! Зілья проживає! й- Сарочка, я хочу!до О, Міак, що ви хочете від мене? Я хочу парфуми і плаття!до Так що ти гонна дарую мені подарунок?до Ви хочете мені мати секс?до І шу?- Ніхо! Тексти пісень, а це означає: Lying with you like two idiots ... У мене немає сукні, у вас немає сексу. . й
Діночка Ісаковна, Я привітаю вас з днем народження і бажаю вам усім!до Спасибі, дарлінг! Не один привітав мене, не один приступ, але ви!Стара Одеса.до О, мій Бог, хто я бачив? Соломон Мойсевіч!до Моє ім'я Соломон Марковіч.- Чи ви збираєтеся сказати мені своє ім'я? Відомий ваш тато, як я був дитиною! Він був настільки красивим, кучерявим!- Ніщо не сподобалося. Моя да була невеликою і зварена.до О, перейдіть до пекти, ви не знаєте, що ваш тато!Викладач:- Зілья Ізраїльна, Сему слід мити. Симпатичний запах поганий!Батьки:- Мар'яна Нікітична, Сому не повинна запаху. Сему необхідно навчатися!
- Fima, чому ви перемагаєтеся на мене?до Це нервовий кісточок.Fima, ви є кришкою і скрабом. Я вже говорю!- Я чую ваш Сара, одружився.- Я. Виходить трохи.
Батько перевіряє щоденник сина:- Гаразд, фізика - 2. Cilja, ви копіюєте? Фізика 2! Гаразд, математика 2. Cilja, ви копіюєте? Маф 2! Так, співати -- 5... Cilja, ви копіюєте? Він також співає!Чому ви споживаєте так мало сьогодні?- Збережіть фігуру!- Ой! Для збереження фігури - потрібно їсти, їсти і їсти!
- Сара, мед, де ви йдете?- Я збираюся до Привозу.до Але ми маємо все!- Ха! І боротися?Привіт! Дядько Schlöm, є Monia тут?- Тут! Це так!Адам Цесаревич, ви знаєте, коли ви не там, вони говорять про вас.- Я тебе! Скажіть, що коли я пішов, вони можуть навіть вдарити мене! - Рабинович, ви платите хабарів?до Так, моя дружина.- Чому б вона?- В іншому випадку він не буде.
- У мене є хороший автомобіль, і я буду його!- Довга! Подаруй! Сара, покажіть мені, де ви приймаєте гроші, я хочу це занадто!- Ні, Ізя, у вас є таке місце. . й- Сара, скільки ви зважилися? - сто і двадцять кілограмів у склянках. до І не окуляри? до І без келихів я не можу побачити масштаби.
Діалог в Одеській родині: - Смама, що сталося на кухні?Роза, я мав епіфані: Я бачив майбутнє!до Що таке майбутнє?до Ми купуємо нову цукрову миску.Євреї навчають весь світ, який здоровий сміху піднятує людину над бюстою днів і є причиною примирення. І намагатися сказати щось в репроах - просто не вийде! Євреї були, і будуть, що означає, що вони завжди будуть мати причину продовження нашого життя. Поділіться цією поштою з друзями, в середині робочого дня, вона буде як дихання свіжої води.
за допомогою igenno ru