10 потужних портретів тяжко поранених солдатів, які демонструють потворну вічність війни

Фотографія Проксимус J спеціалізується на всіх, пов'язаних з красою і модою. Так, вона виглядає ефектно і красиво на кришку глянцевого журналу, але всі ці постріли, як Девід припускає, далеко від реальності. Однак гламурні знаменитості і письмові красуні не всі, що потрапляє в лінзу своєї камери.

Три роки тому, перш за все Джей змінився трохи і він кинув, щоб знайти більше живих емоцій. Давид почав фотографувати тяжко поранених солдатів, які повернулися додому з воєн в Іраку та Афганістані.

Його серія фотографій, які він дав простий, але дуже проникаючий титул – “Невідомий солдат”. Попередження: Цей ударний ніготь показує війну незрівнянним. Вони турбують, хвилюють і занурюють жах... Але варто знати всім і всім! Якщо у всіх великих політиків світу, граючи долі звичайних людей, як шахи, побачили ці фотографії, я впевнений, що б потерти у їхньому серці. . й

Це Микола Іван Вогт, почесний лейтенант Армії США. Чоловік тяжко поранений і відключений під час війни в Афганістані.

р.

Девід Джей просив дозвіл від кожного з солдатів для публікації своїх зображень. «Ви можете уявити, як багато разів кожен з цих чоловіків і жінок почув батьків, «Не подивитеся на нього!» Цей проект став для колишнього військового своєрідного крокового каменю на шляху до отримання свободи. Я створив ці зображення, щоб ми могли бачити речі, які ми не повинні бачити. Але нам потрібна кров з носа, бо ми створили цей жах, говорить Давид.

3610Р. 4200Р.

Боббі Бернєр. Під час війни літак Боббі був збитий артилерійським вогнем, викликаючи вальсантний воїн, щоб обпекти 60% свого тіла. На фото Берн'є дочка в руках.

Це майор армії США, Matt Smith. Фото було прийнято в Американському медичному центрі. У 2013 році, під час війни в Афганістані, кулька для армування стегнової артерії Матту, після чого йому довелося перенести ногу.

990 Р

Герраль Ханьц був кермом танком в Іраку, коли дорожня шахта очолила броню. Ця фотографія була взята на будинок Ганча в Ланкастері, Каліфорнія, де живе з двома чудовими дітьми.

Хочу висловити свою особливу подяку усім чоловікам і жінкам, які домовилися взяти участь у моєму проекті Невідомий солдат за свою бабву і жертву. Це була велика честь для мене, щоб співпрацювати з абсолютно кожним з них, фотограф ділиться враженнями.

5 липня 2012 р. Кедрик Король був критично поранений в той час як на миті в Афганістані, викликаючи чоловіка, щоб втратити обидві ноги.

Це 27-річний Майкл Фокс, братський морський солдат і дивовижний чоловік. 15 листопада 2011 р. Михайло служив в провінції Гальманд, Афганістан. Xati каже, що це перша картина, взята для проекту Unknown Soldier.

Шило Харріс перенесли кілька опіків 19 лютого 2007 року. Він втратив три екіпажу. Шило і його водій miraculously збереглися. «Це неймовірна людина! «Я дуже щасливий, щоб мати честь його мій друг», - сказав Джей.

Невідомий солдат не є проектом про війну або політику. Більше цього. й

Зображень, як це таке гоління, але вони заспокійливі і розкривають справжню вартість війни. Вона має неглибоке обличчя. У той час як політики діляться матеріальними значеннями, війна бере найцінніше – людське життя, знищує сім’ї та долі. Не слід байдужим – показати ці образи для ваших друзів.

www.davidjayphotography.com/Artist.asp?ArtistID=2566&Akey=QNZ9HFXP