19 вбивця жартів про дітей, які будь-які батьки оцінять. Все те ж саме в кожній родині. й

Діти - квіти життя. Багато людей люблять додавати стік до цієї фрази «на могилі своїх батьків». І все ж, з появою дитини в будинку життя дорослих стає набагато яскравіше, більш яскравим і цікавішим. Як багато жінок жарт: «Берез вагітність, я сховав на животі, під час вагітності - на мій бік, і при появі дитини - я можу закохати навіть стоячи.» В період виховання дитини з’являються мами і татами. Симулятивно лущить дитину в руках, розмовляючи на телефоні про роботу, з лівою стопою намагається пересуватися коляска, а з правою обмазувати падане взуття дитини, непросто завдання! Однак, як правило, ви не встигли зв'язати око, і ваша улюблена дитина вже збирається в школу, і навіть пізніше - приносить вам онуки. . й

Так насолоджуватися цими хворобливими життєвими картками прямо зараз. Або в тих, хто близнюче моменти, коли дитина спить або перегляд улюбленого мультфільму.

р.

І хоча ми всі так різні, в цих картках багато хто визнає себе і свою сім'ю, правда? За словами «парентів з досвідом», незалежно від того, скільки іграшок дитина має, консолі, проводів, телефонів і горщиків все ще люблять. Посмішка себе - рослина і друг на цьому препараті щастя, поділитися вибором в новинному кормі. Для всіх, хто має горде звання «парента», це буде найбільш актуальним.

за допомогою igenno ru