607
19 вбивця жартів про дітей, які будь-які батьки оцінять. Все те ж саме в кожній родині. й
Діти - квіти життя. Багато людей люблять додавати стік до цієї фрази «на могилі своїх батьків». І все ж, з появою дитини в будинку життя дорослих стає набагато яскравіше, більш яскравим і цікавішим. Як багато жінок жарт: «Берез вагітність, я сховав на животі, під час вагітності - на мій бік, і при появі дитини - я можу закохати навіть стоячи.» В період виховання дитини з’являються мами і татами. Симулятивно лущить дитину в руках, розмовляючи на телефоні про роботу, з лівою стопою намагається пересуватися коляска, а з правою обмазувати падане взуття дитини, непросто завдання! Однак, як правило, ви не встигли зв'язати око, і ваша улюблена дитина вже збирається в школу, і навіть пізніше - приносить вам онуки. . й
Так насолоджуватися цими хворобливими життєвими картками прямо зараз. Або в тих, хто близнюче моменти, коли дитина спить або перегляд улюбленого мультфільму.
р.
І хоча ми всі так різні, в цих картках багато хто визнає себе і свою сім'ю, правда? За словами «парентів з досвідом», незалежно від того, скільки іграшок дитина має, консолі, проводів, телефонів і горщиків все ще люблять. Посмішка себе - рослина і друг на цьому препараті щастя, поділитися вибором в новинному кормі. Для всіх, хто має горде звання «парента», це буде найбільш актуальним.
за допомогою igenno ru
Так насолоджуватися цими хворобливими життєвими картками прямо зараз. Або в тих, хто близнюче моменти, коли дитина спить або перегляд улюбленого мультфільму.
р.
І хоча ми всі так різні, в цих картках багато хто визнає себе і свою сім'ю, правда? За словами «парентів з досвідом», незалежно від того, скільки іграшок дитина має, консолі, проводів, телефонів і горщиків все ще люблять. Посмішка себе - рослина і друг на цьому препараті щастя, поділитися вибором в новинному кормі. Для всіх, хто має горде звання «парента», це буде найбільш актуальним.
за допомогою igenno ru
Цей чоловік прокоментував себе щороку протягом 35 років. Останні постріли чудово!
Це те, що ветерани КВН виглядають як у своїй молоді: 19 фото людей, які ще дадуть нам посмішки.