688
вибухова суміш почуттів і емоцій! 15 неймовірно потужних пострілів талановитих танцюристів.
Фотостудія Олександр Яковлев створює приголомшливі вибухові портрети професійних танцюристів. Ці фотографії приходять до життя прямо до наших очей. Спікери надають їм спеціальні елементи, які знаходяться в арсеналі талановитого фотографа. Наприклад, Яковлєв іноді використовують борошно на множині, щоб підкреслити рух в каркасі.
Алексанр Яковлєв з Москви. Він, як і всі гідні хлопці і дівчата, отримав вищу освіту. До речі, Олександр є адвокатом. Молода людина закінчила російський державний гуманітарний університет. Що ще потрібна молода людина для повного щастя? Але Яковлєв вирішив розширити межі свідомості, приймав камеру і в результаті створив успішний фотопроект.
фотографії Олександра Яковлева представляють цілий ряд різних стилів танцю: від підлімів класичного балету до непристойного розбиття танець. Ці портрети, заповнені експрес-оплатою з їх потужною енергією, проникають в глибини душі і залишають незбиране позначення там!
Їх тіло виглядає як пластилін. . й
Іноді я не можу вірити, що це може зробити.
Цей фотопроект є вибухонебезпечною сумішшю почуттів і емоцій.
Весь спектр емоцій важко описати словами – варто побачити її своїми очима і відчути її на власній шкірі.
Кожен постріл доторкається живої речі. . й
Р
р.
Якби я почав танцювати і відчував свободу, що ці танцюристи випромінюють. Неймовірно, якби фотограф зумів захопити не тільки танцюючі люди, але і енергію, яка зітхає від них. У ваших друзів дивилися вибухові фотографії ще? Чому б не поділитися цими повідомленнями?
Аяковлєв.com/
Алексанр Яковлєв з Москви. Він, як і всі гідні хлопці і дівчата, отримав вищу освіту. До речі, Олександр є адвокатом. Молода людина закінчила російський державний гуманітарний університет. Що ще потрібна молода людина для повного щастя? Але Яковлєв вирішив розширити межі свідомості, приймав камеру і в результаті створив успішний фотопроект.
фотографії Олександра Яковлева представляють цілий ряд різних стилів танцю: від підлімів класичного балету до непристойного розбиття танець. Ці портрети, заповнені експрес-оплатою з їх потужною енергією, проникають в глибини душі і залишають незбиране позначення там!
Їх тіло виглядає як пластилін. . й
Іноді я не можу вірити, що це може зробити.
Цей фотопроект є вибухонебезпечною сумішшю почуттів і емоцій.
Весь спектр емоцій важко описати словами – варто побачити її своїми очима і відчути її на власній шкірі.
Кожен постріл доторкається живої речі. . й
Р
р.
Якби я почав танцювати і відчував свободу, що ці танцюристи випромінюють. Неймовірно, якби фотограф зумів захопити не тільки танцюючі люди, але і енергію, яка зітхає від них. У ваших друзів дивилися вибухові фотографії ще? Чому б не поділитися цими повідомленнями?
Аяковлєв.com/
33 унікальних пострілів з Джонні Депп, які відкриють його з абсолютно іншого боку.
Цей чоловік прокоментував себе щороку протягом 35 років. Останні постріли чудово!