22 Уроки життя з Петра Мамонов Тексти пісень, а це означає: Слова, що загоює душу і прогріває серце.

Якщо ми говоримо про людей, які духовні і здавалося б, занурилися з іншої планети, то Пьотр Мамонов, безумовно, один з них. Митець цього талановитого актора, музиканта і поета проявляється в дитинстві: для влаштування «циркуля» він був навіть експлуатований з класу кілька разів. Ця неоднозначна особистість викликає досить змішаних почуттів серед громадськості, але Мамонов не залишає нікого байдужим. Мамонов став улюбленим рок-аматорів не тільки в колишньому СРСР, але і в Сполучених Штатах і Великобританії. Тепер Петро Миколаївч рідко дає концерти, навіть рідше - бере участь у музичних виставах. Тим не менш, цей талановитий чоловік навчився і продовжує любити життя до останнього дихання. І зробити добре. Або хоча б не завдати шкоди. . й

Так, Петро Мамонов про те, що кожен з нас шукає, але не кожен знайде.

1,1 км Любов - це не почуття, це дивний. Ми робимо, незалежно від повернення. Коли ви нічого не робимо. Ось бабуся на підлозі, дайте їй місце. Ви не повинні відчувати себе погано, робити це, зробити це.

2,2 км Все про любов, про Бога. І Богом, це всі засоби.

3. У Хтось щось хороше, для нічого, але кожен день. Весь час, позитив. Ви побачите своє серце! Ви можете жити повністю по-різному. Ви знаєте, як ескалатор метро. Він пішов, і ви повинні піти вгору, кожен з вас зійде. Немає іншого способу, ми повинні йти до світла.

4. У Життя бити іноді, але ці удари є ліки.

5. Умань Ми повинні знати, що всі погані думки не наші. Наші переваги Так ви будете любити себе. Але мені, спочатку призначено. І все продигал, жито, не шахта. Це полегшення. Ви починаєте розводити речі.

6. Жнівень На мій погляд, святий відрізняється від грішника в тому, що він дізнався про любов.

7. Про нас Якщо ми беремо 9,100 кроків від Бога і одного кроку до Бога, ми переїжджаємо.

8. У Ми зацікавлені в тому, як вони знаходяться в Бангладеші, як в Японії після землетрусу. Який землетрус? У нас є землетрус. Людина потопає в річці. Шаутінг, "Допомога!" І кажуть, "Ви знаєте, в Японії." . ?

9. Навігація Якщо ми бачимо зло, це означає, що це в нас. Як з'єднатися з такими, як. Якщо я скажу, "Хто приходить на тиф, то я вкрадена, якщо не тисячі доларів, то цвях. Не судити людей, подивіться на себе. 10. Необхідно зустріти людину, завжди говорити над своїми подразниками і гідністю, і це не буде чоловічим. Тоді людина буде прагнути піднятися на рівень, який ви замовляєте йому.

11. Якщо ви перебуваєте в нижній частині, ви насправді в хорошому положенні: ви ніде ще піти, але вгору.

12. Запитайте собі одне питання: «Чому я живу?» Так само, як це, дійсно запитати. Я думаю, що якщо ніхто не був щасливий, що я жив сьогодні, він був вайн.

13.00 р. Все, що потрібно знати про себе.

14. Легко сказати, важко зробити. Жорсткий. Але якщо ви намагаєтеся важко зрозуміти, що немає іншого способу життя, то виходить.

15.00 р. Не завадить відступника, як сердитися на що, що сталося. Це завжди ваша несправність, але болить так багато, що ви вдарили річ або кинути її на підлогу. Що? Тільки ручна стружка або відмовляється від підлоги і - на лобі! Резиденція - це гельська держава: немає ніякого відпочинку.

16.00 р. Якщо ви добре і виявите його людям, добре не буває.

17.00 р. Вони говорять про те, що немає кишені в труні. Що ви збираєте в душ, ви будете лежати з ним! Життя людини як промінь. Людина має початок і немає кінця! Ви знаєте, як цікаво!

18 років Гроші добре, це все про мотив. Ось два жіночі миття підлоги. Один, щоб отримати 15-й Paycheck і інший, щоб бути чистими. В кінці вони будуть одночасно оплачуватися 15. Але одна промивка «відсутні» і інша. Ви можете вбити чоловіка ножем, або ви можете вирізати хліб. Так працює гроші.

19.00 р. Евіл не має сутності, тому що якщо ви пофарбуєте чорний ящик, закрийте його і вставте його в світло, відкрийте його і буде світло. Темність не руйнує світло. Темність - відсутність світла. Все було створене любов'ю і добротою. Ми приносили зло в світ наше подразнення, наше нерозуміння, наше засудження. Тільки ми заперечуємо зло.

20. Ввійти і писати хорошу поему, якщо ви поет. Написати хорошу статтю, якщо ви є журналістом. Знайте хорошу, чесну, чистоту, щоб в цьому жахі було трохи оснащення світла. Ви завжди можете. Чи є на роботі всі деталі? Не перетягніть його, принаймні сьогодні. Ви курите сім суглобів на день? Пити п'ять сьогодні. Це також християнство. Рух, подвиг. Скрізь, завжди, всюди, весь час. Завжди трохи плюс. Трохи краще, трохи краще, кожен день. І це починається? Звичок. Все у людини є звичкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це звичаю доброго. По закінченню свого життя буде нормальна людина. Це проблема. Я хочу, щоб ви були приємні, спокійні, прості, прозорі, не плуталися, без цих питань.

21. Життя дуже важко. Дуже мало любові і багато самотності. Довгий, складний час, коли ніхто не потрібен, або взагалі. Пориньте все ще в компанії: або ви тримаєте розмову, або ви тримаєте тихий і нехай кожен.

22. Ми повинні працювати і нічого не бути дискуровані, життя не є курортом, і в цілому ми будемо скоро вмирати. І буде все для всіх, хто зумів, і тому, як вони кажуть, поспішайте зробити добре. Це дійсно є. . .

Спасибі за такі глибокі слова! Петро Мамонов держави: Душа як тролейбус: все строго на місці, і це не каучук.й Так, дорогий друг, не торгувати дрібними речами, але шукати значення. Імпресовані правила життя Петра Миколайовича? Настав час подарувати другу їжу з розуму.

за допомогою igenno ru