Ця дитина не дозволяла мамі йти по всій операції. Це те, що правда любов!

Якщо ви попросили про найцінніші речі в житті, що б ви сказали? Я впевнений, що більшість з нас буде називати наші батьки. Особливо мій мама. Згадайте, скільки мами робити або робити для нас, і сльози приходять на наші очі. Мама не спить, коли ви спить, і вона тільки намагається вам. Тексти пісень, а це означає: І все, що вона хоче повернутися, це наше любов. Це те ж з тваринами. Діти люблять своїх матерів і не обійтися без них на хвилину. Як у випадку основного характеру сучасного матеріалу. Його ім'я Phantom і він koala baby. Його матір потрапив на автомобіль, але він ніколи не залишив свою сім'ю за хвилину, поки люди допомогли їй.

р.

Фото: Кур'єр

Мати koala, ім'я якого є Lizzie, поранила її обличчя і легень, коли вона потрапила на машину. Вона була взята разом з дитиною, яка чудесно не постраждала, до лікарні Австралійської дикої природи, яка була заснована Steve Irwin.

Фото: Facebook

Шантом, який зважився тільки 48 грам, був занадто малим, щоб бути без матері. Він чекав хворого, поки він допоміг їй.

За 11 років свого існування цей стаціонар допоміг понад 58,000 тварин. В основному працює над пожертвами від звичайних людей.

200298

Фото: Кур'єр

Lizzie тепер майже повністю відновлюється. Ймовірно тому, що пантом любить її.

Фото: Facebook

Ніщо може бути міцним, ніж сімейні зв'язки. «Команда» знову підтвердила цей раз. Якщо вам подобається цей маленький люблячий син, то обов'язково покажіть своїх друзів про нього за допомогою соцмереж.

за допомогою igenno ru