624
9 Логічні питання, які відповідають будь-яким дорослим Спробуйте самі!
Ця картина-мистерія була опублікована в старому радянському зібранні дитячих логічних проблем. На першому погляді я не вірю, що я можу зробити серйозні висновки і відповісти на дев'ять питань. Але після ближнього погляду я зрозумів, що тут немає нічого складного. Крім того, діти розв’язують цю таємницю майже швидше, ніж дорослі. Чи вдасться впоратися з цими питаннями?
Зробіть більш докладний вигляд на малюнку і відповідайте питання:
1,1 км Скільки дітей живуть в цьому таборі?
2,2 км Чому приїхали молоді туристи?
3. У Як довго вони тут? Сьогодні чи раніше?
4. У Чи далеко від табору до найближчого села?
5. Умань Хлопець імені Шура не видно на малюнку. Де він пішов?
6. Жнівень Яка сторона є вітер удар? Північна або Південна?
7. Про нас Який час доби це? Ранок, ноон або вечір?
8. У Ім'я хлопчика, який був на зв'язку.
9. Навігація Назва дати і місяця, в якому відбуваються події на малюнку.
Не існує міфізму тут, всі питання відповідають за допомогою логіки. Нижче можна перевірити правильні відповіді.
Відповідь:
1,1 км Є 4 хлопчики в таборі. Це можна визначити за кількістю пластин і ложок на скатертини.
2,2 км На човні. Є оар до дерева.
3. У Хлопці жили в таборі давно. В один день павук не встигнути зробити сайт.
4. У Табір знаходиться поруч з селом, адже картина показує внутрішню курку.
5. Умань Шура пішов риболовля для метеликів. За наметом можна побачити свою сітку для зловживаючих комах.
6. Жнівень Ведуться вітер з півдня. З боків світу можна визначити гілочки ялини. На південній стороні гілки дерева довше, ніж на півночі. Так на цій картині зліва на південь і праворуч на північ. Судячи за прапором на наметі і полум'ям вогню, вітер удариться з південної сторони.
7. Про нас Ранок. У минулому ми визначили сторони світу. Хлопчик з варенням стоїть груди на північному напрямку. Так на лівій руці у нього буде захід, а праворуч - схід. Тіні з хлопчика стоїть на заході, що означає, що сонце на схід і вранці.
8. У Кохл був на миті вчора. Ми вже знаємо імена всіх чотирьох хлопчиків. Це Шура, Коля, Петя та Вася (прізвища останніх трьох написано на аркуші обов’язково). Як ми вже знаємо, Шура ловить метелики. Ви можете побачити, що рюкзаки хлопчиків підписуються з літерами своїх імен. Коля шукає щось в рюкзаку з літерою «К». У рюкзаку з літерою "Б" видно штатив для камери. Так, хлопчик з камерою називається Вася, а на вогонь знаходиться обов'язок Петья. За розкладом мита, день перед Петі був на обов'язковому Колі.
9. Навігація Восьма серпня. Судячи за номерами на графіку, зрозуміло, що сьогодні є 8. місяць можна визначити кавуном. Звісно, тепер кавуни можна знайти в липні або вересні. Тим не менш, не забувайте, що ця картина-мистерія була намальована в радянські часи, коли такі заготовлені кавуни ще не були. У вересні діти вступають до школи.
Я сподіваюся, що ви змогли завершити ці завдання. Тепер подивіться, якщо всі ваші друзі можуть обробляти їх. Поділіться цими друзями і дізнайтесь, що один з вас є найрозумнішим.
за допомогою igenno ru
Зробіть більш докладний вигляд на малюнку і відповідайте питання:
1,1 км Скільки дітей живуть в цьому таборі?
2,2 км Чому приїхали молоді туристи?
3. У Як довго вони тут? Сьогодні чи раніше?
4. У Чи далеко від табору до найближчого села?
5. Умань Хлопець імені Шура не видно на малюнку. Де він пішов?
6. Жнівень Яка сторона є вітер удар? Північна або Південна?
7. Про нас Який час доби це? Ранок, ноон або вечір?
8. У Ім'я хлопчика, який був на зв'язку.
9. Навігація Назва дати і місяця, в якому відбуваються події на малюнку.
Не існує міфізму тут, всі питання відповідають за допомогою логіки. Нижче можна перевірити правильні відповіді.
Відповідь:
1,1 км Є 4 хлопчики в таборі. Це можна визначити за кількістю пластин і ложок на скатертини.
2,2 км На човні. Є оар до дерева.
3. У Хлопці жили в таборі давно. В один день павук не встигнути зробити сайт.
4. У Табір знаходиться поруч з селом, адже картина показує внутрішню курку.
5. Умань Шура пішов риболовля для метеликів. За наметом можна побачити свою сітку для зловживаючих комах.
6. Жнівень Ведуться вітер з півдня. З боків світу можна визначити гілочки ялини. На південній стороні гілки дерева довше, ніж на півночі. Так на цій картині зліва на південь і праворуч на північ. Судячи за прапором на наметі і полум'ям вогню, вітер удариться з південної сторони.
7. Про нас Ранок. У минулому ми визначили сторони світу. Хлопчик з варенням стоїть груди на північному напрямку. Так на лівій руці у нього буде захід, а праворуч - схід. Тіні з хлопчика стоїть на заході, що означає, що сонце на схід і вранці.
8. У Кохл був на миті вчора. Ми вже знаємо імена всіх чотирьох хлопчиків. Це Шура, Коля, Петя та Вася (прізвища останніх трьох написано на аркуші обов’язково). Як ми вже знаємо, Шура ловить метелики. Ви можете побачити, що рюкзаки хлопчиків підписуються з літерами своїх імен. Коля шукає щось в рюкзаку з літерою «К». У рюкзаку з літерою "Б" видно штатив для камери. Так, хлопчик з камерою називається Вася, а на вогонь знаходиться обов'язок Петья. За розкладом мита, день перед Петі був на обов'язковому Колі.
9. Навігація Восьма серпня. Судячи за номерами на графіку, зрозуміло, що сьогодні є 8. місяць можна визначити кавуном. Звісно, тепер кавуни можна знайти в липні або вересні. Тим не менш, не забувайте, що ця картина-мистерія була намальована в радянські часи, коли такі заготовлені кавуни ще не були. У вересні діти вступають до школи.
Я сподіваюся, що ви змогли завершити ці завдання. Тепер подивіться, якщо всі ваші друзі можуть обробляти їх. Поділіться цими друзями і дізнайтесь, що один з вас є найрозумнішим.
за допомогою igenno ru
Вона купила острів і займала сотні Камбоджанців. Історія жінки, які створили рай на землі. . й
10 таємничих кутів Росії, які знають тільки кілька я пішов там!