Вона була доброю, щирою і міцною. Пост яскравої пам'яті блискучої Жанни Фріського.

Я прокинувся раніше, ніж звичайний і якось відчував трохи незручним. Я почув дощ поза вікном... Щоб бути чесною, після виснаження тепла багато з нас мріяли про літню прохолоду. Адже не завжди сяйво. Як звичайно, я пішов в Інтернет, і як сніг на голову (читав: літній душ на голові) впав очікуваний, але не менше шокуючих новин про смерть відомого російського співака – Жанни Фріського. Не те, що я був великим шанувальником своєї музичної роботи, але я завжди виділяв її як творча людина серед всієї композиції популярного в 90-х дівчині гурту «Бриліант».

Не дуже щасливі друзі! «Дочка була трохи більше 20 років, коли вона розповіла мені: «Дад, я запросила до групи «Бриліант» танцювати!» Я був здивований, бо Жанн був журналістом в університеті. І ось скруч. Фріське відразу стало душею групи. За словами батька, Жанна не мала труднощів знайти спільну мову з будь-яким: «Хто дуже соковита. А коли вийшли нові солісти в «Бриліант», Жанна подбала про них, допомогла стільки, скільки вона могла. Вона була як старша сестра для всіх. Володимир Борисович згадує: «Відчуйно, до речі, на цій темі з дочкою розмовляли. Я сказав до неї, "Яньне, ти до всіх." Я пам'ятаю, коли ви були маленькими, всі болить вас. Моя дочка сміється, Так, Дад. Ви маєте право. З якоїсь причини я не можу стояти собі! Я завжди гора за інших. Я відчуваю себе погано, коли боляче боляче.

Після участі у виставці «Останній герой», згідно з матір’ю співачки Жанна Фріска змінив багато. Вона перевизнала принципи життя і почала дивитися на світ по-різному. Вона вимагає більшої свободи для саморозвитку, тому вона вирішила практично на піку популярності залишити «Бриліант» і почати сольну кар’єру. Не сумнівайтесь, що Жанна знайдуть себе. І так це сталося, сольна творчість співачки була коронована блискучим успіхом. На кожному куті від радіо, від телевізійних екранів і від губ шанувальників. Активний творчий період. Також в цей час Фриське проголосувало себе як успішний телеведучий, модель та актриса.

161222

У 2011 р. р. ромби почали циркулювати на столярних боках, що російський поп-діва мав приплив з телеведучим Дмитром Шепелевим. Неважливо, як довга Жанна і Дмитра відхилялися від відносин, що приписуються до них, незабаром стало відомо, що два чекають поповнення. Однак, пара прийнята, що вони не планують весілля: Dima і я дивлюся на неї по-різному. Для того щоб бути разом, нам не потрібно реєструвати офіси, штампи та інші параферналії. Ми щасливі і це найголовніше. й

, Україна

У 2012 році Жанна Фріске написав на своєму блозі, «Привіт, наша любовна історія... буде працювати навколо в підгузках». «Я хочу, щоб наша любовна історія була швидше. й

Р

7 квітня 2013 року на Facebook-сторінці телеведуча з’явилася довгоочікувана новинка, яку Дмитро Шепелев та Жанна Фріське. Стара пара мала хлопчика. Шепелев і Фріське вирішили оригіналізувати і назвати дитячу Плату. Щиро вдячні за розуміння.

Проте, пізніше 2013 року російські ЗМІ були шоковані жахливими новинами: улюблена Жанна Фріске виявила непрозору пухлину мозку. Заява на офіційному сайті художника опублікувала її сім’ю. 20 січня 2014 р., Русфонд разом з Каналом One, оголосив фандрайзер для лікування співачки. Під час марафону було зібрано 69 млн 267 тис. 787 рублів. На рахунок онкологічних пацієнтів було передано 32 млн. коштів. «Я був шокований, як люди реагували на те, що сталося мені. Немає іншого способу. Тексти пісень, а це означає: І якщо це не для людей, я сидю на хмарі, десь повісити ноги. Я можу подякувати людям, які не мають хороших сердець, і ми не зовсім перетворилися в когось, ми ще не розуміємо, що ми знаємо, як гасити, ми знаємо, як гасити, ми знаємо, як допомогти один одному - це дуже важливо. Головне, що ми не втратимо його у всіх щоденних бюстах наших, Фріске сказав без приховування сльози вдячності.

Він був важким періодом для Жанни, її родичів і друзів, проте, навіть за такими складними обставинами, Фріске знайшов сили і був готовий виїхати прямо з лікарняного ліжка, щоб допомогти всім страждам: Я дуже щасливий, якщо це дійсно так. Якщо я можу, я неодмінно допомогти. Для підтримки співачки завжди були друзі та родина. У цей час Жанна Фріске тримають життєрадісні і вірили в кращий результат: «Я ще живий, уявляю!» Про сцену, але мене і мої друзі і сім'я, звичайно, ми всі мріяли про це. Уповільнення. Я дізнався. Крок за кроком. Я дуже важко відновити. й

На жаль, життя часто несправедливе. Ми короткозорі люди, тому нам важко зрозуміти гру долі. Увечері 15 червня 2015 року, на 40-му році життя, серце сяючого співака і просто хороша людина - Жанне Фріське припинилося битися. Дуже скоро, 8 липня Жанна відсвяткувала свою 41 день народження.

Представники російського шоу-бізнесу, які спілкувалися з Жанною Фрицьким, реагують на розчарування новин. Вони все ще, як і всі ми, не віримо, що це сталося. Один з перших вербальних притоків вирішив російська співачка Polina Gagarina.

Новини смерті співачки пішов з царя поп Філіпа Кіркорова:

Важко знайти будь-які слова:

У групі «Бриліант». Ось чому Юлія Ковальчук на своїй сторінці соціальних медіа:

Ольга Орлова була з Жанною Фрицьким весь цей час і, як і кожен інший, променувала і провела її фантастики для свого друга, щоб нарешті повернутися на ноги:

Телеведучий Лера Кудрявцева писав:

Наталія Іонова, краще відома громадськістю як співачка Глюкоза, не може містити емоцій:

Російський журналіст, телеведучий і продюсер Олексій Остудін також не пройшов трагедія. Від своїх колег в майстерні відзначає шоумен. Вона була відчужливою конкурсом, брудним gosip і дешевим PR:

Російський дизайнер Ігор Чапурін ще не може відновити:

І навіть якщо сьогодні погода погана погода, дощ і вівчарка, але Жанне Фріське назавжди залишиться в нашій пам'яті промінь світла, здатний розбити і освітлювати все навколо, навіть в середині всього темряви. Не вішайте, будь ласка, пам'ятайте, що співачка настільки яскравою, яскравою і сліпою красивою!

"У мене не буде сумним і просто посміхатися ..." - сльозиться на щоках з цих слів. Збірник Зігенно.cc. Хочу висловити щирі співчуття до сім’ї та друзів художника та чоловіка з літерою столиці. Безкоштовний рейс Жанна Фріска. Blessings до вас ... Майже пам'ять співачки і поділитися цією статтю з усіма, хто знав її.

за допомогою igenno ru