Диво вітчизняного телебачення! ТОП-12 найпопулярніших компаній 90-х років.

Багато хто вважає, що на початку 90-х років є період, коли реклама на вітчизняних телеканалах досягла свого клімаксу. При цьому суворі мережеві агенції ще не встановили стандарти для реклами, тому маркетологи віддали свою фантазію. Більшість швидкого рекламного потоку була зовнішньої реклами. Ми з радістю відреагували на всі маніпуляції рекламодавців та привели наші батьки вручну до магазину. З запропонованого асортименту іноді тільки ранні очі.

Реклама 90-х - унікальний соціально-психологічний феномен. Задню частину рекламних роликів були легко пам'ятними слоганами. Які ці маркетингові заклинання, які ми можемо легко згадати більше двох десятиліть пізніше? Це 12 легендарних рекламних відео з 90-х років. Пам'ятайте минуле і зануріть в атмосферу кінця ХХ століття Зігенно.cc.!

Це смак полуничного йогурту - Frutella!

Blend-a-med комерційний. Не кажіть мені, що ви не пробували цей експеримент в домашніх умовах!

Мамба і коронна фраза: «І Сергія теж!»

Після Стиморолу я мріяв стати офіцером поліції. . й

Wispa -- um, мій перший пористий шоколад.

Боунті – рай насолоди!

Юпі - це радість і сміх. Немає дня народження завершено без цього напою. Тепер ми розуміємо, що Yuppi є цілою кількістю хімії.

Завітайте+ – просто додайте воду!

Для 2 колодок, тест! Хороша громадськість трюк ... Я ще відчуваю себе погано, коли я збираю одну подушку.

Мапа Той момент антисипації.

Тільки справжній шоколад!

А класичний рекламний арт – Кока-Кола.

Ми сподіваємося, що вам сподобалося цей рекламний збір. Згода, в 90-ті роки завдяки реклами, торговий двигун працював на повній потужності! Поділіться цими рекламними заклинами з дитинства з друзями.

за допомогою igenno ru