11 Неймовірно Цікаві факти про Chuck Norris Ви не знали, що він так крутий!

Хак Норріс ... Назви всіх чуток. Цей неймовірний чоловік під час свого життя мав стати легендою. Джокса про Чак Норріс стала власністю сучасного народного мистецтва. Недавній, висівковий і безшовний Чак не менше 75 років! Тим не менш, твердий вік не перешкоджає улюбленим «холодним воском» усім, хто все ще перебуває вгорі і продовжує свою акторську кар’єру.

Як і багато хто з нас, ви, ймовірно, виросли на Texas Ranger кіно. Але що ви насправді знаєте про Чак? Ось 11 неймовірно цікавих фактів про Chuck Norris. У мене немає ідеї, що він був так крутий!

1,1 км Хак Норріс - це просто псевдонім. Його справжнє ім'я Карлос Рей Норріс.

2,2 км На своєму шляху стати актором і спортсменом, Чак мав вгору і вниз. З 1968 р. Чак Норріс ніколи не втратив боротьбу. Він зарахований загальною кількістю 168 виграшів і 2 розіграшів.

3. У Chuck Norris - чемпіон світу з карате серед професіоналів середньої ваги. Авторство належить до ексклюзивного стилю карате – Чун-Кук-До, що означає «універсальний шлях».

4. У Хокче Норріс один раз дав уроки карате, щоб Стів МакКвін сам, який пізніше приніс Чак на набір. Також на дуже хороші дружби з Брюсом Лі і навіть перенесли його трупін під час похорону.

5. Умань «Якщо я не можу сказати нічого хорошого про людину, то я досить спокійно.» На підставі цієї заяви існує навіть жарт, що якщо Чак Норріс мовчить, ви повинні бути варті.

6. Жнівень Чак Норріс став основним персонажем онлайн-ігра World of Warcraft.

7. Про нас Хак - перший західний чорний тримач для його навичок таквондо. Під час свого життя він також зумів отримати чорні ремені в юдо, tansudo і бразильському jiu-jitsu.

8. У Чак Норріс служив в США Air Force і був офіцером поліції.

р.

9. Навігація Актор похилий в оголошеннях Дія джинси, які дозволяють практикувати бойові мистецтва без побоювання розірвати штани.

10. Незважаючи на жарти, пов'язані з ім'ям Чака та книгами, він є автором таких творів як «Чорний пояс». Патріотизм: Як проголосувати Америку, Riders of Justice, і The Threat to Justice, як кращих роботодавців за версією The New York Times.

11. Як дитина, Карлос Рей Норріс, в цілому, не може похвалитися будь-яким спортивним талантом. У школі він часто потрапив до однокласників.

Скільки ви не знали про великий Chuck Norris? Не чуй, що вони не чули про ці неймовірно цікаві факти. Поділіться цією цікавою інформацією з ними.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное