Хак Норріс ... Назви всіх чуток. Цей неймовірний чоловік під час свого життя мав стати легендою. Джокса про Чак Норріс стала власністю сучасного народного мистецтва. Недавній, висівковий і безшовний Чак не менше 75 років! Тим не менш, твердий вік не перешкоджає улюбленим «холодним воском» усім, хто все ще перебуває вгорі і продовжує свою акторську кар’єру.
Як і багато хто з нас, ви, ймовірно, виросли на Texas Ranger кіно. Але що ви насправді знаєте про Чак? Ось 11 неймовірно цікавих фактів про Chuck Norris. У мене немає ідеї, що він був так крутий!
1,1 км Хак Норріс - це просто псевдонім. Його справжнє ім'я Карлос Рей Норріс. 2,2 км На своєму шляху стати актором і спортсменом, Чак мав вгору і вниз. З 1968 р. Чак Норріс ніколи не втратив боротьбу. Він зарахований загальною кількістю 168 виграшів і 2 розіграшів. 3. У Chuck Norris - чемпіон світу з карате серед професіоналів середньої ваги. Авторство належить до ексклюзивного стилю карате – Чун-Кук-До, що означає «універсальний шлях». 4. У Хокче Норріс один раз дав уроки карате, щоб Стів МакКвін сам, який пізніше приніс Чак на набір. Також на дуже хороші дружби з Брюсом Лі і навіть перенесли його трупін під час похорону. 5. Умань «Якщо я не можу сказати нічого хорошого про людину, то я досить спокійно.» На підставі цієї заяви існує навіть жарт, що якщо Чак Норріс мовчить, ви повинні бути варті. 6. Жнівень Чак Норріс став основним персонажем онлайн-ігра World of Warcraft.7. Про нас Хак - перший західний чорний тримач для його навичок таквондо. Під час свого життя він також зумів отримати чорні ремені в юдо, tansudo і бразильському jiu-jitsu. 8. У Чак Норріс служив в США Air Force і був офіцером поліції. р.
9. Навігація Актор похилий в оголошеннях Дія джинси, які дозволяють практикувати бойові мистецтва без побоювання розірвати штани. 10. Незважаючи на жарти, пов'язані з ім'ям Чака та книгами, він є автором таких творів як «Чорний пояс». Патріотизм: Як проголосувати Америку, Riders of Justice, і The Threat to Justice, як кращих роботодавців за версією The New York Times. 11. Як дитина, Карлос Рей Норріс, в цілому, не може похвалитися будь-яким спортивним талантом. У школі він часто потрапив до однокласників. Скільки ви не знали про великий Chuck Norris? Не чуй, що вони не чули про ці неймовірно цікаві факти. Поділіться цією цікавою інформацією з ними.
за допомогою igenno ru