Він хоче взяти всі гроші на наступний світ. Але жіночий розум підкорив чоловічого жаді. . й

Багато з нас регулярно чують нагадування, що крім матеріальних володінь, є щось дорожче. Ми в оточенні інших людей, які люблять нас, і очікуємо того, що Якщо ви фокусуєте все життя на гроші, немає місця для більш важливих речей.

У мене була людина, яка попрацювала все життя і заощадила гроші. Одного разу підійшов до своєї дружини і сказав: "Коли я вмираю, захоплю мене з усіма грошима я зробив." Жінки не мали вибору, але пообіцяти виконати своє прохання. . й

Після того, як людина загинув. На похороні, його вдова одягається в чорному і поряд з нею є її найкращим другом. Коли вони хотіли закрити труну, жінка попросила чекати і поставити там взуття.

р.

Попросив вдоволення, «Ви дійсно заглибили всі гроші, які він зробив з ним?» До чого відповіла інтелектуальна жінка, «Особливості я праведний християнин і не може поламати обіцянку». Після того, як мій чоловік помер, я перерахував всі свої гроші на мій рахунок і написав йому чек на повну суму. . . ?

З цієї історії ми хочемо нагадувати вам ще раз, що не варто жити за гроші. Вітання ніколи не призвело до щастя. Якщо вам подобається цей парний, обов'язково покажіть друзям про це за допомогою соціальних мереж.

за допомогою igenno ru