Яскравий букет емоцій від талановитої грузинської художниці Карти, які подарують тепло!

Ви хочете зануритися в теплі спогади з дитинства або юнацтва і прогріти душу? Команди Зігенно.cc. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Народився у 1957 році в Тбілісі. У 1985 році закінчив Тбіліську академію мистецтв. З раннього віку викладачі побачили у хлопчика величезний творчий потенціал. Ладо не вдається і професійно займається розписом.

З кожного живопису митець дихає любові, домашнього тепла і комфорту. Люди зображували в дивовижних картинах Ладо Тевдорадзе, здавалося б, вже 100 років. З них настає доброго світла і миру. Кожен з них має своє щастя. Тавдорадзе себе ноти: «Особливо, що в кожній картині є світло, тому що є сонце». Зберігайте тепло в неймовірно теплі твори Lado Tevdoradze з нами!

р.

Це не просто технічно правильні картини. Вони живі... Це невеликі виступи яскравих кольорів і гарного настрою.

Сцени ліжка не можуть допомогти, але дотик. Вони не мають судомості. . й

850.00 р.

І хоча ви ніколи не були в Грузії і не знайомі з традиціями, кожен з цих полотен буде доторкнутися до найсвіжіших струн вашої душі.

доб.

Р

Я не пам'ятаю свого дитинства і молоді. . й

р.

Мистецтво призначене для вихлопних почуттів і емоцій, будь то радості, захоплення, сумності або навіть розпаду. Ці твори мистецтва є дуже цінними, тому що вони викликають лише позитивні емоції у тих, хто дивиться на них. Я хочу, щоб любити і дарувати всім навколо мене. Покажіть ці неймовірно атмосферні картини з грузинським кольором для всіх поціновувачів краси.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8