818
19 Невибагливі етикетки для одягу, які зроблять вас "Репрочитати" Вашої шафи
Багато хто з нас неодноразово думав про те, чому виробники одягу повинні пришивати мітки, які постійно сяючи шию і в цілому заважають і дратують. Ви не зацікавили інформацію про мітки, бо ви не встигли вгадати, що всі ці непристойні значки означали. Так ви не помітили їх, або ви відрізати їх і позбутися від них один раз і назавжди. Я повинен визнати, що ви не повинні зробити це. Якщо ви читаєте улюблені джинси на тегі, ви не можете мити їх в гарячій воді, вам не доведеться спробувати їх на вашому кішки.
Для того, щоб якось активувати увагу покупців і залучити його до важливої інформації, написаної на етикетках, креативні виробники почали робити пошкоджені незвичайні етикетки на тегах. Серед цієї колекції смішних і несподіваних написів є етикетки з жартами, корисними порадами і спостереженнями життям. Деякі з них можуть навіть здаватися наступом. Не пропустіть таке повідомлення!
Я вражаю вас, що tag!
Завжди поставте мене на першу дату. Ви будете виглядати чудово.
Промийте його, коли він отримує брудні.
Немає годівлі після опівночі.
Ці футболки були протестовані на тваринах. Вони не вписувалися.
172954
100% Різдво. Калм вниз. Релакс. Їжа, напій, весело. Не дієта. Посмішка.
Зроблено на Землі.
р.
Вимити при температурі води не вище 30 ° С. Не сушити в пральній машині. Не пропустіть друк. Не палички.
Якщо я повинен пояснити вам, ви не розуміли.
Не носити під час боротьби.
80% бавовни. 20% поліестер. Правила догляду за собою на спині. Виготовлений в Китаї. Моя зуба болить.
Або подаруйте свою маму. Вона знає, що робити з нею.
Розмір XL. Спробуйте розмір S. Приходьте, приходьте! Це буде весело.
Виготовлений в Китаї. 40% бавовна. 60% поліестер. Ви можете танцювати, якщо ви хочете.
Розмір: для жиру.
Привіт! Якщо ви не посміхнулися, то є щось неправильне з обличчям. Дивитися лікар. В іншому випадку, покласти мене на і носити мене вдома. Я можу мити в машинці і висушити в барабані, але я не люблю прасування, і відбілити повністю поцілунки мене. Я був виготовлений з 90/10 бавовни та поліестеру і виготовлений в Мексиці з матеріалів, виготовлених в США.
779366
52 відсотків бавовни. 48 відсотків поліестер. Вимити при температурі води не вище 30 ° С з тканинами аналогічного кольору. Не відбілювати. Сухий при низькому температурному режимі. Не пропустіть друк. Завжди дотримуватися правил інтимної гігієни. Зберігати від вогню, особливо коли ви зносите його.
100% бавовна. Вимити при температурі води не вище 30 ° С. Не дуже спекотно знімати сорочку. Не подобаються люди.
р.
Які думки не відбуваються для креативних виробників! Можливо, є нічого особливого про ці написи, але коли ви подивитеся на них, ваша особа розмитне в посмішку. Поділіться цими цікавими ідеями з друзями.
за допомогою igenno ru
Для того, щоб якось активувати увагу покупців і залучити його до важливої інформації, написаної на етикетках, креативні виробники почали робити пошкоджені незвичайні етикетки на тегах. Серед цієї колекції смішних і несподіваних написів є етикетки з жартами, корисними порадами і спостереженнями життям. Деякі з них можуть навіть здаватися наступом. Не пропустіть таке повідомлення!
Я вражаю вас, що tag!
Завжди поставте мене на першу дату. Ви будете виглядати чудово.
Промийте його, коли він отримує брудні.
Немає годівлі після опівночі.
Ці футболки були протестовані на тваринах. Вони не вписувалися.
172954
100% Різдво. Калм вниз. Релакс. Їжа, напій, весело. Не дієта. Посмішка.
Зроблено на Землі.
р.
Вимити при температурі води не вище 30 ° С. Не сушити в пральній машині. Не пропустіть друк. Не палички.
Якщо я повинен пояснити вам, ви не розуміли.
Не носити під час боротьби.
80% бавовни. 20% поліестер. Правила догляду за собою на спині. Виготовлений в Китаї. Моя зуба болить.
Або подаруйте свою маму. Вона знає, що робити з нею.
Розмір XL. Спробуйте розмір S. Приходьте, приходьте! Це буде весело.
Виготовлений в Китаї. 40% бавовна. 60% поліестер. Ви можете танцювати, якщо ви хочете.
Розмір: для жиру.
Привіт! Якщо ви не посміхнулися, то є щось неправильне з обличчям. Дивитися лікар. В іншому випадку, покласти мене на і носити мене вдома. Я можу мити в машинці і висушити в барабані, але я не люблю прасування, і відбілити повністю поцілунки мене. Я був виготовлений з 90/10 бавовни та поліестеру і виготовлений в Мексиці з матеріалів, виготовлених в США.
779366
52 відсотків бавовни. 48 відсотків поліестер. Вимити при температурі води не вище 30 ° С з тканинами аналогічного кольору. Не відбілювати. Сухий при низькому температурному режимі. Не пропустіть друк. Завжди дотримуватися правил інтимної гігієни. Зберігати від вогню, особливо коли ви зносите його.
100% бавовна. Вимити при температурі води не вище 30 ° С. Не дуже спекотно знімати сорочку. Не подобаються люди.
р.
Які думки не відбуваються для креативних виробників! Можливо, є нічого особливого про ці написи, але коли ви подивитеся на них, ваша особа розмитне в посмішку. Поділіться цими цікавими ідеями з друзями.
за допомогою igenno ru
16 фото цікавих котів, які пошкодили те, що вони зробили . .
Це було набагато більше, ніж простими словами.