Він тільки мав $25 в кишені. Але величезне бажання допомогло змінити життя мільйонів дітей!

Ви знаєте, що відбувається, коли ви вводите слово «щастя» в Google? Ви будете бачити близько 37 мільйонів сторінок, які пропонують вам рецепт для того, що щастя і обіцяє дати вам таблетки у вигляді порад, рекомендацій, практики та різних методів. Але не кожен такий швидкий табличок ефективний і підходить для вас. Кожен має своє щастя. Ви можете мати велику роботу, стабільну зарплату, розпис і повністю кероване життя, але не отримувати задоволення від неї. Здавалося б зрозуміти, що це щастя. Але глибоко вниз, у вас ще є черв'як сумнівів: «Я не це нізель?» . . ?

Це те, що сталося в Adam Brown. 20 років. Він молодий, сповнений міцності і енергії. Він в основному мав все необхідне для повного щастя: високий рівень життя, робота, квартира. Його гардероб був наповнений твердими бізнес- костюмами, а візитна картка прикрашала назву престижної компанії.

«Я послужила тільки одну мету: особистий приріст.» Щастя випаровується щодня, хоча я спробував не показувати. На ніч я б прокинувся до неспокійного внутрішнього голосу, що я б був більш виповнений, якщо я вимірю своє життя за допомогою цілей, а не доларів. Я хотів би бути частиною щось велике, що поширюється далеко за мої досягнення. й

Ви знаєте, що є час, коли бажання заглиблюється, що вона, як ви, як ви, можливо, буде спалений всередині. І головна відмінність людей, які живуть, щоб зробити свої мрії, приходять вірними і тим, хто завжди хоче, але нічого про це рішення перетворити своє бажання діяти відразу.

Адам зробив це. Перш за все, він вийшов з зони комфорту і вирішив втекти з міста на поїздці до далекої Індії, В'єтнаму і Африки. Після того, як ви дізнаєтесь, що ми дійсно робимо.

Під час подорожі по Азія, Адам Браун зіткнувся з безнадійною бідністю населення. Хлопець на своєму шляху познайомився з величезною кількістю дітей, які закріплюються пасерами. Ви ніколи не знаєте, що може змінити життя. У справі Адама відбулася зустріч з хлопцем в Індії. Коричневий виглядав на величезні коричневі очі малюка і попросив його, «Що б ви робили, якщо ви знали, що ви будете вірними?» Відповідність хлопчика торкнулася його до свого ядра. Дитина відповіла щиро, "Опис".

Коли олівець був в руках хлопчика, його обличчя запалився - він виглядав на об'єкт як дорогоцінний камінь. Сілери пояснили, що дитина ніколи не була в школі, але не бачив інших дітей писати олівцем. Для всіх нас олівець є загальним письмовим, і для нього це шлях до творчості, світу знань і можливостей.

р.

«Я був шокований, що людина не може піти в школу. Тоді я почав розуміти, що це доля багатьох дітей по всьому світу. Чи можна щось, як олівець, основа освіти, розблокування потенціалу хлопчика?

Ми постійно сказали, що ми не маємо ніякого впливу на будь-який і без великих пожертвувань, не можемо змінити життя когось. Але коли Адам зробив тріфлі - ручив дитину олівцем, цей примирення був затінений. Навіть великі хвилі починаються з дрібних креветок.

В житті, коли ви усвідомлюєте, що нічого не буде таким же, як раніше. З тих пір життя Адама Брауна змінилося. Коли він повернувся в Америку, він мав лише $25 в кишені, але це не завадить йому. Повернувшись додому, він залишив престижну роботу консультанта і занурився в благодійність. Коричневий зареєстрований Олівець Надії, некомерційна організація, метою якого було будівництво школи в Пхен, Південна Африка: Майже всі я знав, в тому числі мої батьки, думав, що це був ідіоз. Ми не мали постійного роботодавця, ні генерального спонсора. й

І не зупинився Адам. Крім того, були хороші люди, які підтримали хороші наміри хлопця. У моментах виникнення конфліктних пріоритетів слід завжди орієнтуватися на цінності, не явні потреби. Потрібні летючі і залежні настрою, а значення кінчуються і закінчуються.

Упродовж 5 років понад 300 шкіл були відкриті по всьому світу. І Адам Браун не зупиняється — він планує збільшити кількість олівець шкіл надії до 500 до кінця 2015 року.

р.

р.

Ми маємо власні цілі, але Адам Браун довів, що нічого неможливого. Ось 5 мотивуючих порад від сміливого чоловіка, який колись дав усе, щоб допомогти іншим, зробивши свою мрію, правда і отримав багато іншого:

1,1 км Ви отримаєте з зони комфорту.
Якщо ви хочете відкрити реальний світ і подивитися, що ви раніше не бачили, перш за все, що вам потрібно зробити, щоб зробити це нормально. Справжній самоклин починається, де закінчується зона комфорту.

2. Сонце великий.
Якщо уві сні не лякає вас, це не сміливо. У сні, ви завжди повинні спробувати стрибати над головою, і в реальному світі, зробити все, щоб наблизитися до мрії.

3. У Порада в освіті
Щодня ви зустрічаєте людей, відвідуєте події або дізнаєтесь про події світу. Будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами. Перегляньте ці зміни у Вашому розумі і насолоджуйтеся ними.

р.

4. У Навколо себе людьми, які роблять вас краще.
Ми – наше середовище. Суспільство безпосередньо впливає на нашу свідомість. Саме тому важливо мати людей, які надихають вас і роблять вас кращими.

5. Умань Акт.
Втілення великої мрії починається з невеликих незнімних кроків. Щоб наблизити себе до своєї мети, необхідно вибрати шлях і діяти. Навіть якщо ви тільки маєте $25 у вашій кишені. . й

438621

Я не вірю в чудеса і що кожен, хто читає цю статтю, негайно кинеться змінити світ. Але я вірю, що тільки один з 37 мільйонів таблеток, Адам Браун історія, допоможе вам зрозуміти, що щастя все про для вас і що немає непристойних цілей. Почати зміни світ краще, перетворюючи себе внутрішньо і покращуючи життя тих, хто потребує. Повідомляйте своїх друзів про це надихну історію доброго місіонерства.

www.mann-ivanov-ferber.ru/books/karandash-nadezhdy/