Вони жили разом на 75 років і загиближуються в одній зброї. Неймовірна історія любові!

Ви коли-небудь мали романтичні оповідання в кіно, що здавалося нереальним? Пам'ятайте хоча б те ж мелодрами «Діар пам'яті», де любителі померли в один день. Але любов є потужним і його сила є великим і реальним. Навіть такі емоційні моменти можливо в реальному житті. Доведено 95-річний Олександр та 96-річний Жанет. Після 75 років в щасливому шлюбі пара Tochko помер в той же день в руках один одного. Важко вірити, що це останнє бажання пари. Я думав, що це сталося тільки в казці. . й

У віці 8. Дружба поступово перетворилася в велику любов. Після весілля Олександр пішов послужити в США МВС, і успішно служив, почав рекламу. У Сан-Дієго, Каліфорнія, де Жанет приймав кар’єру як стиліст в органах збуту.

617540

У старому віці Олександр мав цікавий хобі - гольф. Щоденне навчання принесло результати. Але випадкова пада і перелом стегна мали поганий вплив на здоров'я. Незабаром дружина втратила інтерес у житті і ослаблена. Пара потім прихована до ліжка.

Габаритний зображення

Вони хотіли провести останні моменти в одній зброї. А сім'я подбала про затишну хоспіс.

Олександр залишив світ першим, лежачи його коханим. «Погляд, все, що ви хотіли. Ви померли в руки, і я люблю тебе. Чекаю мені, я буду там незабаром, Жанет збив спокійно. При навчанні від близьких, який був 29 червня, приємно здивований. У цей день 75 років тому на весілля відбулося весілля. Вранці Жанет виконав свою обіцянку чоловікові.

Неймовірна історія міцної любові Олександра та Жанету розплавить серця навіть найчарівніші циніки. Пара зарекомендувала, що великі почуття працюють дива. Поділитися з друзями - дайте їм бути зачаровані цим прикладом!

за допомогою igenno ru