569
Не варто збігатися з тим, що ми одягаємо наше весільне кільце на нашому кільці пальця. Гарна китайська мудрість.
Чому ви думаєте, що весільне кільце надягається на пальці? Я почув історію про те, як давни вважали, що прямий вен йде з кільце пальця до серця. Але Китайська думка про це, і я люблю свою історію набагато більше. Отже, в цій країні, вважається, що палиці символізують батьків, індексні пальці символізують братів і сестри, середній палець - це себе, кільцевий палець - це ваша інша половина, а маленькі пальці - діти. І тепер намагаються з'єднати маленькі пальці, великі, індексні і кільцеві пальці з накладками, а середні з фаланцями, як на малюнку.
Ось що ми робимо:
Маленькі пальці, пальці і індексні пальці залишаються мобільними. Це означає, що рано чи пізно ви залишите будинок батьків, ваші діти будуть частиною способів, і ваші діти не будуть з вами назавжди. . й
Не можна розбити пальцями кільця (або дуже важко). Так, вони показують, що чоловік і дружина повинні бути разом для відпочинку їх життя.
Це цікаве тлумачення. Хоча, щоб бути чесним, я особисто вірю, що не важливо, що палець носити кільце або чи носити його на всіх, головне, що любов і благополуччя панування в будинку. Якщо ви погоджуєтесь з нами, поділіться цим матеріалом з друзями та знайомими.
за допомогою igenno ru
Ось що ми робимо:
Маленькі пальці, пальці і індексні пальці залишаються мобільними. Це означає, що рано чи пізно ви залишите будинок батьків, ваші діти будуть частиною способів, і ваші діти не будуть з вами назавжди. . й
Не можна розбити пальцями кільця (або дуже важко). Так, вони показують, що чоловік і дружина повинні бути разом для відпочинку їх життя.
Це цікаве тлумачення. Хоча, щоб бути чесним, я особисто вірю, що не важливо, що палець носити кільце або чи носити його на всіх, головне, що любов і благополуччя панування в будинку. Якщо ви погоджуєтесь з нами, поділіться цим матеріалом з друзями та знайомими.
за допомогою igenno ru
Молодий мати vs. twin hooliga ... Хто переможе цю нерівну боротьбу?
Побачивши свою картину, ніхто не вірив її. Але що вона продемонструвала наступні сумніви!