Не варто збігатися з тим, що ми одягаємо наше весільне кільце на нашому кільці пальця. Гарна китайська мудрість.

Чому ви думаєте, що весільне кільце надягається на пальці? Я почув історію про те, як давни вважали, що прямий вен йде з кільце пальця до серця. Але Китайська думка про це, і я люблю свою історію набагато більше. Отже, в цій країні, вважається, що палиці символізують батьків, індексні пальці символізують братів і сестри, середній палець - це себе, кільцевий палець - це ваша інша половина, а маленькі пальці - діти. І тепер намагаються з'єднати маленькі пальці, великі, індексні і кільцеві пальці з накладками, а середні з фаланцями, як на малюнку.

Ось що ми робимо:
Маленькі пальці, пальці і індексні пальці залишаються мобільними. Це означає, що рано чи пізно ви залишите будинок батьків, ваші діти будуть частиною способів, і ваші діти не будуть з вами назавжди. . й

Не можна розбити пальцями кільця (або дуже важко). Так, вони показують, що чоловік і дружина повинні бути разом для відпочинку їх життя.

Це цікаве тлумачення. Хоча, щоб бути чесним, я особисто вірю, що не важливо, що палець носити кільце або чи носити його на всіх, головне, що любов і благополуччя панування в будинку. Якщо ви погоджуєтесь з нами, поділіться цим матеріалом з друзями та знайомими.

за допомогою igenno ru