409
У нього був старий каркас і рулони туалетного паперу. Я не мав часу шукати, як він створив шедевр!
Ви можете віднести синдром Плюшкіна до мене, але дуже часто, здавалося б, непотрібні речі все ще можуть бути корисними для вас. Щітка творчості плюс золоті руки - і можна зробити шедевр навіть з туалетного паперу. Ви, ймовірно, вже дрочить голову, думаю, я божевільний, але, мій друг, не стрибайте до висновків.
Сьогодні Зігенно.cc. Вам розповість, як закріпити стару раму і додати оригінальну замітку в інтер'єр вашого будинку. Коли рукоділля Гуру Самуїловський колись знайшов стару пилову раму в мансарді, він придумав ідею бомби. Він хотів зробити щось дивним з неї. Він просто взяв картонні рулони, залишені над туалетним папером, ножичками і спреєм фарби. Я повинен визнати, що вийшов з цього - це дивне задоволення!
Недорогий і сердитися! Такий чудовий каркас може бути відмінним доповненням до навіть самих нудних інтер'єрів і відродити його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Вони будуть вдячні Вам.
www.youtube.com/watch? v=NY1nmc4uJMo
Сьогодні Зігенно.cc. Вам розповість, як закріпити стару раму і додати оригінальну замітку в інтер'єр вашого будинку. Коли рукоділля Гуру Самуїловський колись знайшов стару пилову раму в мансарді, він придумав ідею бомби. Він хотів зробити щось дивним з неї. Він просто взяв картонні рулони, залишені над туалетним папером, ножичками і спреєм фарби. Я повинен визнати, що вийшов з цього - це дивне задоволення!
Недорогий і сердитися! Такий чудовий каркас може бути відмінним доповненням до навіть самих нудних інтер'єрів і відродити його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Вони будуть вдячні Вам.
www.youtube.com/watch? v=NY1nmc4uJMo
Китайські скульптори створили чарівний ангел. Дивовижний погляд
Цей тест допоможе вам дізнатися всі можливості вашого персонажа. Просто підберіть 2 дерева. й