492
Цей пара побудував власний острів на воді протягом 20 років Але варто!
Художники Wayne Adams і Katherine Король завжди мав особливу пристрасть до природи Матері. І один день вони вирішили втекти з суєти міста і знайшов притулок для душі в одному місці. Пару затримали майже два десятиліття будівлі, які мріяли про все своє життя: водний будинок. Вони подарували новий будинок, потопивши берег острова Ванкувер у Британській Колумбії, дуже романтичне ім'я - Freedom Bay.
Цей прекрасний монастир радує око поєднанням яскравих кольорів. Свобода Bay складається з 12 плаваючих платформ і включає танцювальну підлогу, галереї мистецтв, гостьовий маяк, Wayne Adams Art Studio і 5 теплиць.
«Ми обрали цей шлях, щоб жити в гармонії з природою. Ми робимо все можливе, щоб не змінити наші принципи, сказав Катерин. 66-річний Wayne Adams і 59-річний Katherine Король провів своє життя в виміреному ритмі. Часом навіть туристи приходять до них. Чи не це небо на землі, на воді?
1991 р.
1992 р.
1998 р.
2015 рік
р.
, Україна
р.
р.
Freedom Bay доведе, що будинок знаходиться в самому серці. Якщо любов, мир і спокій панує в сім'ї, можна побудувати будинок навіть на воді. Покажіть цей будинок, щоб будувати. Вони будуть ревніми!
за допомогою igenno ru
Цей прекрасний монастир радує око поєднанням яскравих кольорів. Свобода Bay складається з 12 плаваючих платформ і включає танцювальну підлогу, галереї мистецтв, гостьовий маяк, Wayne Adams Art Studio і 5 теплиць.
«Ми обрали цей шлях, щоб жити в гармонії з природою. Ми робимо все можливе, щоб не змінити наші принципи, сказав Катерин. 66-річний Wayne Adams і 59-річний Katherine Король провів своє життя в виміреному ритмі. Часом навіть туристи приходять до них. Чи не це небо на землі, на воді?
1991 р.
1992 р.
1998 р.
2015 рік
р.
, Україна
р.
р.
Freedom Bay доведе, що будинок знаходиться в самому серці. Якщо любов, мир і спокій панує в сім'ї, можна побудувати будинок навіть на воді. Покажіть цей будинок, щоб будувати. Вони будуть ревніми!
за допомогою igenno ru
Коли дружина почула від свого чоловіка, що не буде нічого без нього, вона дав йому гідну відповідь.
Це те, що прийшов хлопчик з Чарлі та шоколадної фабрики. Я не можу вірити очі!