434
Чекаємо Вас з понеділка. 15 листівок про безправність п'ятниці.
О, це гарне слово п'ятниця ... І неважливо, що тепер тільки початок робочого дня і який гріх приховати, на цьому тижні ми втомилися як собаки, якось дивно відкриваємо другий вітр, а солодка антіпація бурхливого відпочинку дає нам нову силу. П'ятниця - невелика субота, і є два повні вихідні навколо кута, так що я не хочу поговорити про роботу. Поговоримо про щось приємне і мишей це з деякими чудовими жартами.
Це 15 листівок про подругу Робінсона, п'ятниці. Я чекаю на всі тижні, багато, багато днів, дати вам поцілунок для приїзду до мене. Я шукаю тебе на двох очах, забуваючи все. Привіт, п'ятниця, ви хворіли, ви нарешті тут!
р.
5037.
35259525
Ти можеш пишатися тим, що ти був ще один тиждень. Кілька годин на роботі - і ви можете з чіткою совістю працювати після директора. Пам'ятайте: Ви можете влаштувати п'ятницю для себе навіть у понеділок, головне - що це, насолоджуватися сьогодні і спостерігати замір в все. Поділіться цими листівками з найкращими друзями і влаштуйте зустріч.
за допомогою igenno ru
Це 15 листівок про подругу Робінсона, п'ятниці. Я чекаю на всі тижні, багато, багато днів, дати вам поцілунок для приїзду до мене. Я шукаю тебе на двох очах, забуваючи все. Привіт, п'ятниця, ви хворіли, ви нарешті тут!
р.
5037.
35259525
Ти можеш пишатися тим, що ти був ще один тиждень. Кілька годин на роботі - і ви можете з чіткою совістю працювати після директора. Пам'ятайте: Ви можете влаштувати п'ятницю для себе навіть у понеділок, головне - що це, насолоджуватися сьогодні і спостерігати замір в все. Поділіться цими листівками з найкращими друзями і влаштуйте зустріч.
за допомогою igenno ru
Казка стала реальністю! Митець «живий» принцеси мультфільмів Walt Disney!
Її син загинув у віці 14 років. Але через 23 роки вона почула своє серцебиття знову. . й