502
Учитель подумав, що дівчина не знає основи. Але це не так просто. . й
Ми часто судимо людей своїм зовнішнім виглядом. І буває, що ці судові рішення неправильні. Ми не думаємо, що ми можемо бути неправдивими, і коли ми усвідомлюємо, що ми не робимо, ми шокуємо, засмічені, або просто здивовані нашою короткозорістю. . й
Це історія ми хочемо розповісти вам сьогодні. Назва нашого основного персонажа - Юлія. вона досить велика дівчина, і вона повинна піти в школу. Перед зарахуванням дитини необхідно пройти через стандартну розмову з психологом. Ось де все починається. . й
Дівчинка і її мама пішли в офіс і сіли перед психологом.
до І ми почнемо з найбільш елементарних, сказав психолог, і виклали воскові плоди перед Юлії: абрикос, яблуко, груша ... Як можна назвати все в одному слово?
Юля була плутана і опущена її очі.
- Ну, продовжимо. Ось огірок, помідор, редиск, картопля і цибулю. Що ми називаємо це в одному слово?
Дівчина стала нервовою і навіть трохи її губою.
- Полуниця, малина, вишня ... Що це називається? Ви не знаєте?
«Я заготів,» маленька дівчина відповіла спокійно, ледь тримала її сльози.
до Це, ймовірно, занадто рано для вас, щоб піти в школу, психолог сказав, підводячи підсумки. Зробіть трохи з дитиною і поверніться в рік. Вона не знає основи ще!
Мати дивилася на дитину в сюрпризі:
Ви не знаєте, як викликати його в одному слово?
- Я пам'ятаю! дівчині сяйво. - Плоти!
Що це? Як кажуть, не робити занадто швидко висновки. Завдання можуть бути розроблені більш правильно. Якщо вам подобається цей сюжет, поділитися своїми друзями.
за допомогою igenno ru
Це історія ми хочемо розповісти вам сьогодні. Назва нашого основного персонажа - Юлія. вона досить велика дівчина, і вона повинна піти в школу. Перед зарахуванням дитини необхідно пройти через стандартну розмову з психологом. Ось де все починається. . й
Дівчинка і її мама пішли в офіс і сіли перед психологом.
до І ми почнемо з найбільш елементарних, сказав психолог, і виклали воскові плоди перед Юлії: абрикос, яблуко, груша ... Як можна назвати все в одному слово?
Юля була плутана і опущена її очі.
- Ну, продовжимо. Ось огірок, помідор, редиск, картопля і цибулю. Що ми називаємо це в одному слово?
Дівчина стала нервовою і навіть трохи її губою.
- Полуниця, малина, вишня ... Що це називається? Ви не знаєте?
«Я заготів,» маленька дівчина відповіла спокійно, ледь тримала її сльози.
до Це, ймовірно, занадто рано для вас, щоб піти в школу, психолог сказав, підводячи підсумки. Зробіть трохи з дитиною і поверніться в рік. Вона не знає основи ще!
Мати дивилася на дитину в сюрпризі:
Ви не знаєте, як викликати його в одному слово?
- Я пам'ятаю! дівчині сяйво. - Плоти!
Що це? Як кажуть, не робити занадто швидко висновки. Завдання можуть бути розроблені більш правильно. Якщо вам подобається цей сюжет, поділитися своїми друзями.
за допомогою igenno ru
12 мудрих лапок Louis de Funes. Посвідомляємо про велику родзинку.
Якщо ви хочете змінити щось, починайте з собою. Історія молодої жінки, яка зробила світ яскравішим.