14 смішних ескізів про тих, хто готовий продати свою матір для мрії болить!

Всім відомо, що сон є майже основним компонентом здоров'я людини в цілому. Відсутність сну може викликати захворювання нервової системи, поганий настрій, нижчий IQ і навіть ожиріння. Не думайте, що ви можете зробити кілька неспокійних ночей в пару годин вранці в суботу або вдень. Вона сказала, що любителі сну живуть довше. Сьогодні Зігенно.cc. Я зробив смішну колекцію листівок про любителів сну. "Для закоханих?" - Люблю мене. Професіонали

Ці люди часто чують за адресою: "Це те, як ви спати своє щастя." Але вони не хвилюються про це і живуть за принципом: «Я мрія?» Запуск на неї. Чи не ви працюєте? До неї. Чи не ви йдете? Кравель до неї. Чи не ви красти? Поверніть і лежайте в напрямку мрії! Якщо у вас є один вид ковдри і подушки - це ми надихаємо, якщо ви можете спати в будь-який час, якщо ви серйозно розглянути сон хобі і готові жертвувати вихідні в компанії друзів просто, щоб отримати багато сну, то ці смішні ескізи про вас. Присвячується всім шанувальникам Morpheus. й

14 смішних ескізів про тих, хто готовий продати свою матір для мрії болить! 555 р.

14 смішних ескізів про тих, хто готовий продати свою матір для мрії болить! Р

14 смішних ескізів про тих, хто готовий продати свою матір для мрії болить! р.

3610Р. 4200Р.

Як я відчуваю людей, які завжди хочуть спати? Я маю на увазі! Я завжди отримати достатньо сну вранці... Спить на підлогу. Неважливо, коли ви прокинете. Головне, щоб прокидати і вибрати правильний настрій, як вибрати одяг. Одяг рано вранці, щоб бути щасливим. Завжди в моді! Якщо ви знайомі з вищевказаними почуттями, обов'язково поділіть ці смішні картки з друзями.

Магазин.lingvistov.com