Незважаючи на свій статус, вони здатні жити скромно. 8 людей, які слідувати за прикладом!

Гроші змінює людей, такі як статус або полум'я. Ці зміни не завжди для кращого. Але є ще люди, які, незважаючи на їх величезне щастя, призводять до досить скромного життя. Вони не люблять похвалитися своїми грошима або скористатися їх позицією. Не потрібно відчувати себе як дітям. . й

Jose Альберто Mujica Cordano
Президент Уругвай за 5 років. Подарував 90% своїх президентських зарплат. Він живе в сільському будинку і не має банківських рахунків. Найбільша покупка під час президенції стала 1987 року Volkswagen Beetle. Не відокремлює себе від поширених людей. Навіть в клініці була черга, як і всі звичайні громадяни.

Джон Гнарр
Колишній міський голова столиці Ісландії, Рейкьявік. Він не мав ступеня коледжу, перш ніж стати мером, і заробив життя в якості мандрівників і водіїв таксі. У 2010 році він створив власну партію «Краща партія». До політики долучилися переважно творчі особистості: комедії, художники, музиканти, які ніколи не брали участь у політиці. Йона завоював вибори з рахунком 34.7 відсотків.

Річард Брансон
Чоловік назвав хіппі мільярдера. Засновник Віргінської та позачергової особистості. Один день, Річард з'явився в аеропорту, одягнений як учасник польоту. І не тільки заради показу перед камерами Річард вірно служив пасажирам рейсу Перт – Куала-Лумпур.

Хак Фене.
Він створив відомий ланцюг Duty Free Shoppers. В останні роки він вирішив позбутися від свого величезного капіталу, що перевищує 7 млрд дол. США. Чинк подорожує світ і пожертвує гроші на освіту, науку, здоров’я та цивільні права. Він планує витрачати гроші на 2020 рік.

745170

Принцеса дельфіна Швеція
Ми просто хотіли показати вам картину здобиччю, що виготовляється після собаки. Звичайно я зробив!

Борис Джонсон
Цей чоловік є великим прихильником отримання більше велосипедів на вулицях Лондона. Ми працюємо щодня, використовуючи цей режим перевезення. Я забув згадати мера Лондона.

Михайло Bloomberg
Включено в ТОП 15 найбагатших людей світу. Колишній мер Нью-Йорка. Приймає метро. Як мер, він не мав окремого офісу. На фото Bloomberg на своєму робочому місці — немає спеціальних меблів або приладів. До речі, екс-майор є великим вентилятором арахісового масла. На фото можна побачити баночку поруч з клавіатурою.

Сергій Бреен
Співзасновник Google Inc. Наймодніше живе мільярдер. Сергій має трикімнатну квартиру і приводить гібридний екологічно чистий Toyota Prius. Регулярно відвідує «Російський чай Катя» в Сан-Франциско, де він рекомендує пельмені, борщ і млинці. . й

Як ви можете бачити, ви можете залишатися відкритими і джмл, навіть будучи на списку найбагатших людей у світі. Ви повинні прийняти приклад з таких людей. І дізнатися більше про них, поділитися цим матеріалом з друзями.

за допомогою igenno ru