Як ви знаєте, що ви не живете в марно? Кріплення душі берега, який тільки мав епіфані на 46.

Buddy, чекати, уповільнити трохи... Стоп протягом декількох хвилин і назад. Тепер порівняйте його до того, що ви мріяли про дивовижне небо, коли ви були наївним сонником. Якщо ці мрії мають все, щоб зробити з тим, як ви живете, ви рухаєте в правильному напрямку. Звичайно, ви ростете, зміни пріоритетів, але все ж, що ви не повинні робити в будь-яких обставинах, щоб обдурити себе. Ви можете бути багатими, красивими і успішними, але щось зробить, що ви відчуваєте себе некомфортно з внутрішньої сторони: це ваші страховані надії. Що ви мрієте про все життя?

Одного разу цей 46-річний банкір зрозумів, що він пішов на зламаний трош і провів своє життя нікому. Цей пронизливий свідчення варто прочитати всім від маленьких до великих, щоб не повторити свої помилки. Який напрямок ви йдете?

Моє життя було свічкою. Я 46 років і я маю деякі поради для вас. Для тих, хто зараз перебуває на перехресті їх шляху.

Більшість людей живуть своїм життям повністю, і не так, як вони будуть любити. Моє ім’я Івана. Хочу говорити. Я 46-річний банкір, який жив точний навпроти того, що я мріяв.

Всі мої мрії і пристрасті пішли. За останні 26 років я працюю з 9 ранку до 7pm 6 днів на тиждень. Я вибрав найбезпечніший шлях життя. В кінці цього шляху змінилося за своє визнання.

Сьогодні я дізнався, що моя дружина обдурила на мене останні 10 років нашого шлюбу. Мій син не відчуває нічого про мене. Я пропустив мій батько траурний на ніч. Я не люблю, і я не подорожувати по всьому світу, допомагаючи бездомним.

Це не те, що я мріяв, коли я впевнений 20-річний хлопчик. Якщо хлопець я був 25, 30 років тому побачила мене зараз, він дасть мені петлю. Я зіпсував всі мої мрії своїми руками.

Почнемо з того, як я був у моїй 20-ті роки. Я відчув, як я народився тільки вчора і був створений для зміни світу. Люди любили мене, і я любила людей. Я був прогресивним, творчим, спонтанним, готовий прийняти будь-які ризики молоді. Я мав два мрії... Я хотів писати найкращу книгу і подорожувати по всьому світу, допомагаючи бездомним.

Я знала свою майбутній дружину протягом чотирьох років. Любов моєї молоді. Вона любила мене для того, щоб бути непередбачуваним, для того, щоб бути енергійним і для того, щоб хто сміється в будь-який час. Ми обидва відчували кохану в руках.

Я знав, що моя книга змінила світ. Я скажу людей, які ми всі різні, і це чудово. Я переконую, що кожен має право не йти на корпоративне та не стати схожим на всіх інших. І це не "невинний", але просто інший. На 20 я написав перші 70 сторінок цієї книги. Я 46 тепер і є ще 70.

Коли я був 20, я вже спробував себе як сходження в Нову Зеландію і Філіппіни. Я мав планувати велику подорож до Азії, потім ще одну до Європи, а головне до Америки (Я живу в Австралії, до речі). Чи знаєте ви, як багато країн, які я відвідав з моїм 46? У двох: Філіппіни та Нова Зеландія.

Я не знаю точно, коли речі пішли неправильно. Я так шкода. Я був 20. Я був єдиною дитиною в сім'ї. Я потрібна стійкість і сильна під ногами. Я пішов до університету спочатку, а потім я отримав роботу, яка диктувала, як я жив.

Як я можу перетворити життя в одну роботу? Я приходжу додому, вечерю, зайдіть на паперову роботу, а потім перейдіть до місця проживання в 10 вечора, тому що завтра я прокинувся знову в 6 ранку. Я не можу пам'ятати, що я зроблю любов до дружини.

Вчора вона не могла стояти і визнати, що вона обдурила на мене протягом 10 років. Це божевільний, 10 років! Дуже довго пропустити. Він не зашкодує, але це говорить, що я змінив. Я не чоловік одружився. Що відбулося в 10 років? Я не пам'ятаю, що сталося в ці роки. Я не можу пам'ятати нічого, але працювати. Я був банкіром у ті роки. Але він не був чоловіком і не був себе.

Хто я? Що сталося мені? Я навіть не можу попросити розлучення або життя на ній. Я не можу навіть ставити. Коли вона зізналася мені про її недоліки, я відчував нічого. Я не можу їхати зі сльози, як я написати це.

По-перше, я не хочу, якщо моя дружина обдурила на мене. Більш важливим є інший інсайт, який прийшов до мене: Я дихаю. Усередині. Тексти пісень, а це означає: І я заперечую набагато швидше, ніж я думаю.

Що сталося, щоб весело, ризикувати і енергійний хлопець, який мріяв про скрізь і змінити світ? І що сталося з тим, що дівчина, яка колись була першою красою школи, і зараз вегетацій поруч з мене? Я дуже популярний з дівчатами в школі! І в університеті теж. Але я вірний їй. Щодня. Всі мій ебать життя.

Не знаю, що я хочу. Це, я розумію, що життя не зашкодить зміні, але я не знаю, як.

Мій батько загинув десять років тому. Я пам'ятаю мій маму, зателефонувавши мені, він був гірше і гірше. Я відчував себе шкода для старого чоловіка, але я був занадто зайнятий, щоб їздити додому: перспектива великого просування тканого до мене. Я відчував мій візит і над, сподіваючись, що мій батько буде чекати мене до того, як він помер. Він загинув і я отримав свою акцію. Я не бачив його в 15 років.

Коли він загинув, я сказав, що це не важливо. Ми зустрілися з тим, що у нас є зв'язок. Я атеїст. Мій батько вже мертвий і він не піклується, якщо я прийшов до нього або ні.

Раціоналізація – це все, що потрібно виробляти нескінченну кількість викликів. І прокрастинація... «Я точно зроблю це. Але через деякий час. Після того, як фінансова безпека є найбільшою турботою про життя.

Тепер я розумію, що я був серйозно неправильним. Я не бачу, я не бачу, я просто попереджаю, що ви не відходите від неприпустимої енергії вашої молоді на золотому калі. Не витрачайте свою молодь на безкінечні спроби швидше виростити. Я тепер дуже шкода, що я даю роботу взяти все життя. Я шкодую, що я перетворився в страшний чоловік, але хороший грошима машини.

Якщо ви прочитаєте це, і ви маєте своє життя перед вами, будь ласка, не відкладайте його до тих пір, поки не пізніше. Не залиште снів позаду. Намагайтеся витрачати всю енергію на те, що ви дійсно хочете зробити. Не витрачайте весь вільний час онлайн (безкоштовно, звичайно, Інтернет є основною пристрастю).

Будь ласка, зв'яжіться з нами Розважатися. Не забудьте про ваших друзів і сім'ї. Не витрачайте своє життя. Анім для виконання ваших амбіцій – прямо зараз, не пізніше. Не станеться мені.

Про нас Я не можу допомогти писати його.

P.S. Моя звичаю прокрастиную і заробляю гроші під керівництвом мене, щоб померти всередині, старий і втомився. Це правда.

Дотримуйтесь ваших пристрастей, що вам подобається. Скільки життя, після всього? Не дозволяйте псевдо-таргетів на вас. Ви знаєте, що ви дійсно хочете. Поділіться цим крім людей найближчим часом.

за допомогою igenno ru