Мати шести дітей - найкрасивіша жінка в Росії. Шукайте, як красиво виглядає вона!

Нещодавно в Москві пройшов черговий конкурс краси «Мrs. Russia». Назва кращих леді, тобто одружена жінка, подарувала мамі шести дітей. А мешканець Санкт-Петербурга Єкатерина Кірмель порадує всіх своєю неповторністю і чарівністю. 37 років Вона чудово виглядає в цьому віці.

Краса не знає вікових обмежень. Ми впевнені, що це яскравими прикладами учасників.

Головною умовою змагань є статус дружини і матері.

р.

У фіналі взяли участь 15 учасників віком від 22 до 43 років, які вийшли з усіх куточків Росії.

Р

Ведучий на цьому почесному заході був актором, режисером та продюсером Сергієм Жигуновим.

Серед 11 блондинки і чотири брюнетки виграли темну красуню.

На додаток до основного звання учасники чекали інші подарунки: грошовий приз в розмірі 150 євро і сертифікати на відвідування пластичного хірурга, але при бажанні, звичайно.

Цікаво, що кількість дітей впливає на результати конкурсу: чим більше нещастя, тим ближче перемога.

В журі віддали перевагу мамі шести дітей. Її диких синів є 17, наймолодший 12, і дочка її десять, дев'ять, шість і чотири. Шукаю її фігуру, ви не можете сказати, що це правда.

37-річної коронки, Єкатерина Кірмель може похвалитися двома вищими освітами, вона також займається танцями, бодібілдінгом та атлетики.

Я вірю. Тексти пісень, а це означає: Віра зберігає мене поплавкою і дає мені впевненість і любов! ?

Я думаю, що кожен заслуговує на перемогу, тому що вони чудово виглядають. Скажіть своїх друзів про цей конкурс краси - поділіться величезною порцією невідповідності.

за допомогою igenno ru