Божевільні позови, які доводять уяву людини без обмежень. . й

Суддя є надзвичайно важливою професією. Після того, як доля людини залежить від ваших рішень, і якщо ви помилитеся, ви можете відправити невинну людину в тюрму. Може здатися, що робота судді є нудною і монотонною, але іноді є випадки, які змушують вас не тільки здивувати, але і піднятися вгору.

Фантазії претендентів можуть завойовувати навіть Голлівудські письменники. Зробіть якомога комфортніше і насолоджуйтеся цими перлинами юриспруденції.

Заробляючи у своїх дітей

Kathleen Robertson, який живе в Техасі, ходив навколо меблевого магазину і покатався над нею малюком. Кателлен не плутався і вирішив вимагати штраф від власника магазину. Мати завоював справу і отримала $80,000 за компенсацією.

Ми не можемо досягнути балансу живлення у світі.

Російська Марина Бая, яка працює астрологером, вирішила вийняти НАСА за те, що вони охочують на природному балансі енергії в природі. Для цього жінка бажала отримати відшкодування в розмірі 200 млн. дол. США. У 2005 році НАСА послав зонд глибокого удару в космос, який мав би зіткнутися з коптом і приймати зразки після вибуху.

Крім того, один московський суд навіть вирішив, що справа була актуальною для юрисдикції Російської Федерації і провів низку слухань. Але позов пані Бая був звільнений.

р.

Лос-Анджелес

Хлопець в Нью-Йорку вирішив помирати. Як спосіб боротьби з самогубством, він вирішив стрибати під поїздом. Але спроба була невдалою, хлопець був рятований, після чого він вирішив, що він міг подати позов до органів міста для того, що міський транспорт завдав йому травм. Він вимагав $ 650,000 від міста. Результат справи досі невідомо.

Подвійний випадок

One American Sued Michael Jordan. Він стверджує, що він дуже схожий на баскетболіст і через це регулярно відчуває моральний дискомфорт.

339194

Помилки Божі.

Цей випадок передбачає не тільки середнє резидента, але й державника. Небрасканський сенатор прийняв рішення про те, що Він був винним від смерті величезної кількості людей, різних руйнувань, які відбувалися всюди, а також інших

Суддя вирішив, що цей випадок не може бути розглянутий, оскільки відповідно до правил захисника необхідно повідомити про позов, а в такому випадку така дія складно виконати.

Подаруйте мені все, що я дав вам!

Похиливши дружину, американський Річард Батіста вирішив замішати її нирку. Вже кілька років він врятував життя жінки, пожертвуючи його орган. Якщо жінка не повертає свою нирку, він хоче $1,5 млн. В даний час розглядається справа.

Мій чоловік рубає мене. . .

У Мічигані суд почув дивний випадок. Жінка висловила свою екс-людію для рубання її і вимагала $1 млн у компенсації. Виявилося, що чоловік пішов в кращий світ 15 років раніше.

У нашій країні є кілька випадків, але вони також трапляються. Але в Сполучених Штатах багато людей навіть заробляють такі претензії. Якщо вам подобається цей пост, обов'язково покажіть друзям і знайомим про нього.

за допомогою igenno ru