Сьогодні, кожен, хто ховає вагінний успіх. Щоб бути чесною, коли я бачу книгу з титулом, що містить це слово, я сумніваюся про професіоналізм свого автора і гаг рефлекс відчував себе. Люди, які вважають себе не схожими на всіх інших, але рубль коштує дорожче, так зайняті створення власного образу, що вони не помітили, як сліпо вони дотримуються модних тенденцій, встановлених цією або субкультурою.
Так, що я розповідаю тебе? Я ще не зможу пояснити сутність цього питання, краще, ніж російський письменник, автор таких культових романів, як Omon Ra і Generation P, Віктор Пелевін. Це парний з 5 рівнів понтів з дуже несподіваним закінченням. Виявляється, що навіть у понтах є ієрархія. Тільки Pelevin може писати так здорово!
1,1 км Понтифи першого порядкуКупити великий дорогий автомобіль і Rolex, читайте Coelho, despise Dontsova, любити тонку блондинка.
р.
2. Понтрифи другого порядкуКупити невеликий стильний автомобіль і "Лангін". Читати Umberto Eco. Для despise Coelho, щоб любити залізну брюнетка.
547840
3. У Понтифи третього порядкуЇзда в метро і таксі, тому що це швидше і дешевше, зношуючи Swatch, читання Анна Гавалда, відключивши воду при щітці зубів. Не псуйте всіх, бо знищує карма. Тексти пісень, а це означає: Люблю ніхто, тому що ви ще не зустрінете чоловіка.
6896661
4. У Понта четвертого замовленняПродам квартиру, автомобіль і "Лангін". Щоб перейти до Тибету, щоб досягти нірвани, щоб любити всіх.
5. Умань Вищі заказникиПовернутися з Тибету, не кажучи вже про те, щоб купити великий дорогий автомобіль, читайте Донцова на дозвілля, дивитися телефон, полюбити маму вашої дитини. Щоб реалізувати, що будь-яка худоба з Коельгом може бути затриманий Будда.
Кожен має власні таргани у своїй голові. Я відчуваю, що варто прочитати практично кожен з нас для профілактики, щоб не розслабитися. Поділіться цим прохолодним паролем майстра соковитих слів з друзями.
за допомогою igenno ru