498
Цей захід, з критим диханням, дивився мільйонами людей. Невидима нога від принцеси Діана весілля.
Я не знаю про вас, але я думаю, що ми всі неможливі до певного ступеня. Людина не вмирає, поки він живе в пам'яті своєї сім'ї, близьких, можливо, сусіди в будинку або, як у випадку принцеси Діана, люди по всьому світу. Протягом 18 років вона не була з нами, але мільйони людей все ще пам'ятають дозу ностальгії і захоплення, як непристойна принцеса Уельсу заспокійливе як птах, в красивих весільних сукнях з восьмиметровим повітряним санвузлом ходьба рука рукою з чоловіком Князю Чарльзом біля собору Святого Павла. Не думайте про поганий і пам'ятайте, що сталося поруч, але досить повторити пам'ять одного з важливих історичних подій, а також мільйони захоплених глядачів на синім екрані.
Після майже 35 років випустили унікальні та попередньо невидимі фотографії з весілля Діани та Чарльза. У цих пострілах ви можете побачити, що було приховано від очей сторонніх людей, такої задньої частини. Повернемося до далекого 1981 року і пам'ятаємо, що чудовий момент при молодятній парі з щастям.
р.
Весілля Карла, князь Уельсу та леді Діана Франциска Spencer відбулася 11:20 29 липня 1981 в Лондоні.
Р
Про 3 500 гостей на церемонії.
Попередньо неопубліковані фото з за лаштунками весілля князя Чарльза та Принцеси Діани підуть під молоток на лондонському аукціоні 24 вересня цього року.
Це те, що сталося в Палаці Buckingham, де молодят прибули після офіційної частини весільної церемонії.
Ці рідкісні фотографії були зроблені близьким родичем королівської родини.
, Україна
На сайті британського аукціону RR Аукціон експонувався безцінний лот.
Ну, хтось буде пощастити себе таким унікальними фотографіями, кожен з яких коштує його вага в золоті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Що це таке? Використовуйте момент!
за допомогою igenno ru
Після майже 35 років випустили унікальні та попередньо невидимі фотографії з весілля Діани та Чарльза. У цих пострілах ви можете побачити, що було приховано від очей сторонніх людей, такої задньої частини. Повернемося до далекого 1981 року і пам'ятаємо, що чудовий момент при молодятній парі з щастям.
р.
Весілля Карла, князь Уельсу та леді Діана Франциска Spencer відбулася 11:20 29 липня 1981 в Лондоні.
Р
Про 3 500 гостей на церемонії.
Попередньо неопубліковані фото з за лаштунками весілля князя Чарльза та Принцеси Діани підуть під молоток на лондонському аукціоні 24 вересня цього року.
Це те, що сталося в Палаці Buckingham, де молодят прибули після офіційної частини весільної церемонії.
Ці рідкісні фотографії були зроблені близьким родичем королівської родини.
, Україна
На сайті британського аукціону RR Аукціон експонувався безцінний лот.
Ну, хтось буде пощастити себе таким унікальними фотографіями, кожен з яких коштує його вага в золоті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Що це таке? Використовуйте момент!
за допомогою igenno ru
Для творчих наречених: нетрадиційні весільні сукні на будь-який смак.
Ця дитяча шкіра була як мумія! Неймовірно, що він був