508
Цей захід, з критим диханням, дивився мільйонами людей. Невидима нога від принцеси Діана весілля.
Я не знаю про вас, але я думаю, що ми всі неможливі до певного ступеня. Людина не вмирає, поки він живе в пам'яті своєї сім'ї, близьких, можливо, сусіди в будинку або, як у випадку принцеси Діана, люди по всьому світу. Протягом 18 років вона не була з нами, але мільйони людей все ще пам'ятають дозу ностальгії і захоплення, як непристойна принцеса Уельсу заспокійливе як птах, в красивих весільних сукнях з восьмиметровим повітряним санвузлом ходьба рука рукою з чоловіком Князю Чарльзом біля собору Святого Павла. Не думайте про поганий і пам'ятайте, що сталося поруч, але досить повторити пам'ять одного з важливих історичних подій, а також мільйони захоплених глядачів на синім екрані.
Після майже 35 років випустили унікальні та попередньо невидимі фотографії з весілля Діани та Чарльза. У цих пострілах ви можете побачити, що було приховано від очей сторонніх людей, такої задньої частини. Повернемося до далекого 1981 року і пам'ятаємо, що чудовий момент при молодятній парі з щастям.
р.
Весілля Карла, князь Уельсу та леді Діана Франциска Spencer відбулася 11:20 29 липня 1981 в Лондоні.
Р
Про 3 500 гостей на церемонії.
Попередньо неопубліковані фото з за лаштунками весілля князя Чарльза та Принцеси Діани підуть під молоток на лондонському аукціоні 24 вересня цього року.
Це те, що сталося в Палаці Buckingham, де молодят прибули після офіційної частини весільної церемонії.
Ці рідкісні фотографії були зроблені близьким родичем королівської родини.
, Україна
На сайті британського аукціону RR Аукціон експонувався безцінний лот.
Ну, хтось буде пощастити себе таким унікальними фотографіями, кожен з яких коштує його вага в золоті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Що це таке? Використовуйте момент!
за допомогою igenno ru
Після майже 35 років випустили унікальні та попередньо невидимі фотографії з весілля Діани та Чарльза. У цих пострілах ви можете побачити, що було приховано від очей сторонніх людей, такої задньої частини. Повернемося до далекого 1981 року і пам'ятаємо, що чудовий момент при молодятній парі з щастям.

Весілля Карла, князь Уельсу та леді Діана Франциска Spencer відбулася 11:20 29 липня 1981 в Лондоні.

Про 3 500 гостей на церемонії.

Попередньо неопубліковані фото з за лаштунками весілля князя Чарльза та Принцеси Діани підуть під молоток на лондонському аукціоні 24 вересня цього року.

Це те, що сталося в Палаці Buckingham, де молодят прибули після офіційної частини весільної церемонії.

Ці рідкісні фотографії були зроблені близьким родичем королівської родини.

На сайті британського аукціону RR Аукціон експонувався безцінний лот.

Ну, хтось буде пощастити себе таким унікальними фотографіями, кожен з яких коштує його вага в золоті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Що це таке? Використовуйте момент!
за допомогою igenno ru
Для творчих наречених: нетрадиційні весільні сукні на будь-який смак.
Ця дитяча шкіра була як мумія! Неймовірно, що він був