Секрет дружби з поета Бахита Кенжеєва та прозамена Петра Образцова. Виграшна формула!

Арістол в далекій IV ст. до н.е. сказав, що «друга душа живе в двох тілах». Схожі думки діляться двома старими друзями – поетом Бахитом Кенжеєвом та романтистом Петроом Оразцовом. Вони відомі один одному протягом багатьох років і мають багато сказати про їх дружбу. У своїй власній формі розповідають про те, що їхнє об’єднання ґрунтується на тому, що дружба у їхньому житті означає загалом.

Це те, як з досвідом інтерпретувати вічні питання людства.

Фрейдські зустрічі

Петро Оразцов:«Ми зустрілися в будівельній команді після першого року, 45 років тому. Два з нас перенесли шматочок обладнання і говорять про Фрейд. Я не пам'ятаю, хто, але один з нас витертий слово лібідо, який не був знайомий багато часу. Ще один зробив стенд. І виявилося, що ми не читали Павло і Фрейд, який був, звичайно, сувора критика Фрейдянізму, але був не менш рідкісним.

Бахит Кенжеєв:Я відказав: Павло і Фрейд був зовнішнім. І дружба визначається збігом деяких внутрішніх коливань. Іноді я зустрічаю чоловіка і розумію, що він мій друг. Це рідкість і великий відпочинок. Я зустрілася. Але це симптоматика, що всі маленькі друзі, які не знали заздалегідь. й

Якщо вам не було. й

Б. К: Я б не був. Але я не збираюся висловити свою нескінченну любов на сторінках історії!

П. Ой: «Я точно не скажу такі голосні речі. Ми не зустрілися, а потім були Але на зустрічі з Бахитом та нашим довгим спілкуванням склали 90 відсотків мого сучасного духовного стану. Дотепер я працював у хімічному інституті, і я, ймовірно, продовжив це зробити, якщо я не почав писати завдяки Bakhyt. Він перетягував мене в студії Luch, я почав з поезії і закінчився робити те, що мені потрібно.

Б. К: «Я оприлюднив 16 книг. До чого я ове Пете як поет? Петро виконав у своєму житті обряд позики тріумфату, прийнятий один раз в Стародавньому Римі. Це право. Людина не повинна стати прихованою. й

П. Ой: "І ви ніколи не були застарілими? ?

Б. К: «Особливості ніколи не мають особливих прав. І я не люблю тебе, як ти відчуваєш про мої вірші.

Чоловіча дружба

Б. К: «Справа і жіноча дружба, ні, не розділяйте його так! Ми не обмежуємось сексуальною функцією і хоча ми відрізняємося один від одного, це невинні відмінності. Незалежно від статі, нам потрібні люди, які роблять однакові речі, як нам, так і на одному рівні. Якщо мені подобається ліпити глиняний мишей, я не ходжу в Мікеланджело, але тим, хто любить ліпити мишей. Жінки люблять поговорити про приготування їжі і чоловіків, які люблять поговорити про спорт. Я люблю готувати, я знаю людей, які я говорю про те, як випікати пиріжки. Нехай життя буде різноманітним. й

П. Ой: «Я не погоджуюсь. «Мале дружбу» як стара пісня йде, не існує в пошуках різноманітності. Навпаки ми говоримо про удар плями, про точний збіг – важливо знайти людину, з якою ви можете говорити повністю відверто, обговорити все, що ви дійсно піклуєтеся про. Не може бути з кожним! А ще ідеї про життя у чоловіків і жінок різні, тому що ми друзі з людьми тієї ж статі з нами, що у нас є ці ідеї збігаються.

За конкурсом

П. Ой: «Ми ніколи не були в любові з однією дівчиною, навіть якщо у нас є багато любовних справ. Вважалося, що я отримав дівчат від Бахіта «за спадкуванням», але ми ніколи не хотіли б те ж саме в той же час. . . ?

Дружба з жінками

Б. К: «Містична відмінність чоловіків і жінок! У мене є близькі друзі, з якими я не мав ніяких карнальних відносин. Я завжди невидимий залишок - Я не можу виглядати навіть найрозумніша жінка без секрету. Ось як Бог зробив нас, що є лікологічною, але красивою.

П. Ой: «Я не вірю в дружбу з жінкою. Я не вірю! Поширені інтереси, бесіди – за цим атракціоном, не обов’язково виражені або навіть свідомі, але це завжди там. й

Б. К: «Так, це формула Petina для дружби з жінкою: як раніше, після, так і під час, але не навпаки». Я вгадаю так. І я не бачу, чому я про це! Наявність двох стовпів – чоловіків і жінок – робить світ зарядженим. Але іноді ви просто хочете розповісти про проблеми світу без цього фокусу. Наприклад, Петя і я говорю про долю законопроекту. Поговоримо довго і приємно, але якщо була жінка в місці Петіта, хороша і розумна жінка, я все ще подивися на її «довідник» замість обговорення законопроекту, і це б порушить моє мислення.

Контакти

Б. К: «Дискусні відносини — що ідея! Чи знаєте ви, чому в США більше геїв, ніж ви очікуєте на основі біологічних пропорцій? А американські дівчата дуже слухняні і часто говорять, "Поговоримо про нашу стосунки". Це нудно! Не варто обговорювати відносини з чоловіком. й

П. Ой: «Це завжди щось неприємне для обговорення. Ми ніколи не робили це, звичайно. Але ще цікавіше думати. Давайте спробуємо і подивимося, що відбувається. й

На жіночому ревнощі

П. Ой: «Я не пам’ятаю, що жінка ревнощить нашої дружби... Вона подумала Бахита, що мала неприємний вплив на мене. І мій дружина не, але Бахіт знайшов її для мене, Люба - його однокласник.

Б. К: Якщо був ревнощий, це не проти, але для. Коли ми побували поета, п'яний, почав сказати: «Ви, Бахит, смоктати як людина». На наступний день його дружини сказали, що вона була відмова від дому: «Я не можу пустити чоловіка боляче в будинок!» Я думаю, що ревнощий є припливом. У мене є філософія відносин між друзями та іншими людьми. Я люблю це, коли вони мають власний коло друзів, і я сподіваюсь на те, що саме ставлення до себе. Ми любимо, що це, творчі зв’язки з жінкою, а також зв’язки з нашим ґендером, які нас цікавлять. Він дивний, коли дівчина хоче монопольізувати чоловіка, взяти його повністю. Якщо між нами не було дружби, я не був там. Але я не збираюся висловити себе нескінченною любов'ю!

П. Ой: «Якщо ви зробите міцний вибір, «навіть мене або ваших друзів», він розбиває свою подруга, а не своїх друзів. й

Б. К: “Коли дівчина є ревнощами для дому, вона відчуває, що моє життя не повністю присвячене їй, вона не отримує частини мене. Але це незрівнянно вибрати, має бути як-небудь гармонія, і ми прагнемо до гармонії. Відносини з протилежним сексом є найбільшою і найбільш романтичною частиною життя. Але для нас багато більше, ніж статеві органи. Ми є Хомо сапірен, і наші інтереси поширюється на світ. Чоловіки не замінюють решту світу. І багато хто став нещасливим тільки тому, що вони не змогли зрозуміти, що їх обраний не готовий приділити їй весь життя на коркінг, вона має інші запити. й

А ще любов?

Б. К: «Є обов’язки закоханих, на жаль. Немає дружби. Ніщо, але одне: якщо один хворий, варто відвідати його. й

П. Ой: «Любов і дружба відрізняється в кількості прощення. Коли ви любите, ви пробачте багато. Коли Bakhyt приїжджає, все, що я очищаю. Я не можу стояти недбалість - але він розливає окуляри і відтіняє від попелиці всюди, і я відданий! У цьому сенсі ми більше любимо. Я не думаю, що це єдина людина, яку я можу поділитися своїм світоглядом. Але є фактор - це важко визначити, але це - І в любові між чоловіком і жінкою, вона також є – тому що ви хочете мати практично всі, і любов не завжди виникає.

Сепарація

Б. К: Ми зустрілися в 1968 році, а в '82 я залишила країну.

П. Ой: «Це було дуже важко, на дротах в аеропорту я просто кричав. Це була катастрофа, трагедія. Бо це було назавжди. Не було надії повернення. й

Б. К: Що ви думаєте, що я зробив, коли літак вийшов? Я побачила всі речі. Я зберіг свій радянський паспорт і сподівався повернутися в чотири місяці. Але я прийшов в чотири роки.

П. Ой: «Ми поговорили на телефоні, але відстань між нами здавалося незліченним. Після того, як телефон занурився через чотири роки, і я почув голос Бахита, я вийшов. Може бути тільки для другого, але це був великий удар. Він прибув без попередження і назвав з Москви.

Навіть якщо сьогодні не день друзів, варто пам'ятати кращих друзів щодня. Так консультують з кенжеями і зразками, так говорять і всі відомі правди. Подумайте про ваших друзів, теж, просто поділяючи філософські думки хороших друзів.

за допомогою igenno ru