623
Перший рік життя дитини в 2 хвилини. Просто не дивуйся!
О, діти! Наші діти виростають так швидко, що іноді ви не встигли половити момент, коли вони починають говорити або приймати перші кроки. До недавнього часу маленькі неспроможні і агукалі, і ви не можете зловити маленькими бігунами. Ви навіть не встигли зв'язати око, як крихкий малюк перетворюється в цікавий чоловік. У таких ситуаціях мимоволі запитуємо себе: як зловити всі проміжні етапи?
Але Амелія Морріс і Matt Bookman з Лос-Анджелесу з'явилися чудовим способом захоплення розвитку сина протягом першого року життя. Розстріляли цікаві історії в різних періодах свого зростання, а потім поєднали ці постріли в одне відео. Несподівано для батьків, творча робота зробила дитину новою зіркою інтернету. Зустріч Тедді, і це не ведмедика, хоча чарівність хлопчика не поступається іграшки!
Тедді тільки тут протягом шести годин!
У вісім тижнів малюк виріс.
Ми зараз 12 тижнів.
У 16 тижнів це полювання!
Він лише чотири місяці, і він отримав багато задоволення.
П'ять місяців і більше посмішок.
Ранньої науки на півроку і півмісяця.
Ще два місяці. . й
Низький місяць, це час, щоб ходити!
11-місячний чоловік. . .
І хороший друг.
У півмісяця можна поплавати і вчитися.
З днем народження, Тедді!
Ось що чудовий відео вийшов!
Батькам дитини не тільки вдалося захопити найяскравіші моменти першого року життя дитини, а й стати навіть трохи відомими. Я не знаю про вас, але я дійсно люблю цю ідею! Якщо ви погоджуєтесь з мною, то поділіть смішне відео з друзями - дайте їм заряджати веселим настрій маленького Тедді.
за допомогою igenno ru
Але Амелія Морріс і Matt Bookman з Лос-Анджелесу з'явилися чудовим способом захоплення розвитку сина протягом першого року життя. Розстріляли цікаві історії в різних періодах свого зростання, а потім поєднали ці постріли в одне відео. Несподівано для батьків, творча робота зробила дитину новою зіркою інтернету. Зустріч Тедді, і це не ведмедика, хоча чарівність хлопчика не поступається іграшки!
Тедді тільки тут протягом шести годин!
У вісім тижнів малюк виріс.
Ми зараз 12 тижнів.
У 16 тижнів це полювання!
Він лише чотири місяці, і він отримав багато задоволення.
П'ять місяців і більше посмішок.
Ранньої науки на півроку і півмісяця.
Ще два місяці. . й
Низький місяць, це час, щоб ходити!
11-місячний чоловік. . .
І хороший друг.
У півмісяця можна поплавати і вчитися.
З днем народження, Тедді!
Ось що чудовий відео вийшов!
Батькам дитини не тільки вдалося захопити найяскравіші моменти першого року життя дитини, а й стати навіть трохи відомими. Я не знаю про вас, але я дійсно люблю цю ідею! Якщо ви погоджуєтесь з мною, то поділіть смішне відео з друзями - дайте їм заряджати веселим настрій маленького Тедді.
за допомогою igenno ru
20 мисних весільних фото, при перегляді якого серце заливає кров і весело!
Посмішка і подушка! 15 нот від колег, які мають гарне почуття гумору.