10 дивовижних особливостей людей Таїланду, які ви не знали Wonderland!

Таїланд - це неймовірна країна. Загублені острови, білі пляжі, як в рекламу Bounty шоколадних барів, величних храмів, давньої культури. Просто небо на землі!

Не менш цікавим є митниця тайського народу. Для відвідувача практично кожна локальна деталь буде цікавою. Ці люди не люблять нас. Вони мають зовсім інший вигляд життя.

Що ви знаєте про Таїланд, крім Бангкока? Я тебе! Звичайно, ви не знали, що повне ім'я столиці Таїланду є Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintarayutthaya Mahadilok Phop Nopparat Ratchathani Burir Udomratchanivet Mahanatan Amon Piman Avatan Satit Sakkathattyya Vitsanukam Prasit.

Сьогодні наша команда представила 10 дивовижних функцій людей Таїланду, які ви навряд чи знали.

1,1 км Що б не було, тайці завжди говорять з посміханням на обличчі: «Сабаї Сабаї» («Все добре»). І ви знаєте, коли ви бачите блиск на очах, ви починаєте його вірити.

2,2 км Тайські автомобілі часто приводять з затемненням вікон. У сусідньій Малайзії неправомірні вікна.

р.

3. У Як стати монахом? Я не доглядаю! Це нормально для тайської. Як правило, асцетична втечу з всесвітньої бюстки не триває - принаймні два тижні. Жінки віддають перевагу медитації на моностику.

3344.

4. У Офіційно не існує конституції в Таїланді, так само, як не було в СРСР, якщо ви знаєте, що я маю на увазі.

5. Умань Одна має тільки грати в національну атему як людей Таїланду, на увазі.

6. Жнівень Для будь-якого, навіть найменшого сервісу, Тайки залишають наконечник.

р.

7. Про нас Тайська майже завжди посмішка. На відміну від жителів пострадянських країн, не використовуються для ускладнення всього, і, звичайно, насолоджуватися життям.

8. У Вони неймовірно толерантні. Ви хочете дізнатися, які свободи? Перейти до Таїланду! Немає того, щоб ви суддями.

р.

9. Навігація На дорогих дорогах не копають люди Таїланду. Є незвичайна тиша для Азії.

10. Тайки постійно контролюються. Де б ви пішли, ви знайдете Святу Трійці, Будди, Король і Королеву.

О, що Таїланд! Так буксони зі своїми таємниціми... Розкажіть ваші друзі про цю чудову країну. Хто знає, можливо, ви будете провести наступний відпочинок в Таїланді.

за допомогою igenno ru