Коли талант не має кордонів: 10 кращих пісень Земфіра

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сьогодні, 26 серпня, Земфіра святкує 39-річчю - одна з небагатьох співаків, які з легкістю збирають стадіон для сольного концерту навіть без претенсивного просування. Втілює новий рух у російському музичному мистецтві, які журналісти дубували «жіночі скеля», а кожен новий альбом стає подією року в музичному залі.

Чому мільйони люблять Земфіра так багато? Ймовірно для своєї щирості і простоти. Хоча співачка має свою відповідь: «Я така, солодка, чесна». І мої пісні чесні, солодкі. Не менше я можу любити для цього. І не приховавши своїх гілочок. Дійсно, є багато чуток про її кричущий і незалежний характер. Повідомляємо, що один раз, коли Земфіра дав концерт в одному з клубів, багатий відвідувач зажадав співати «Мурка», але співачки мало відмовлялися. Вона сказала, що вона не співала на замовлення. Що таке темперамент!

Редакція игенно привітає повстанців на День народження і бажає її нових досягнень і невичерпне натхнення. Ми чекаємо нових творінь, але сьогодні раді пам'ятати 10 кращих творів унікальної Земфіри. Доброго дня!

1,1 км "Мій любов"

2. "Випічка."

3. У "Чи ти?"

4. У "Ми розбиваємо"

5. «Махо».

6. Жнівень "Нехай їхати."

7. "Інфінішність"

8. "Прогулянка"

9. Навігація "Жива в голові".

10. Арієдерчі.

Ще раз, величезне спасибі Земфіра за чудові пісні, котирування від яких люблять величезну кількість людей! Нагадуйте своїх друзів на сьогоднішній день. Побажати себе краще разом!

за допомогою igenno ru