626
Коли талант не має кордонів: 10 кращих пісень Земфіра
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сьогодні, 26 серпня, Земфіра святкує 39-річчю - одна з небагатьох співаків, які з легкістю збирають стадіон для сольного концерту навіть без претенсивного просування. Втілює новий рух у російському музичному мистецтві, які журналісти дубували «жіночі скеля», а кожен новий альбом стає подією року в музичному залі.
Чому мільйони люблять Земфіра так багато? Ймовірно для своєї щирості і простоти. Хоча співачка має свою відповідь: «Я така, солодка, чесна». І мої пісні чесні, солодкі. Не менше я можу любити для цього. І не приховавши своїх гілочок. Дійсно, є багато чуток про її кричущий і незалежний характер. Повідомляємо, що один раз, коли Земфіра дав концерт в одному з клубів, багатий відвідувач зажадав співати «Мурка», але співачки мало відмовлялися. Вона сказала, що вона не співала на замовлення. Що таке темперамент!
Редакція игенно привітає повстанців на День народження і бажає її нових досягнень і невичерпне натхнення. Ми чекаємо нових творінь, але сьогодні раді пам'ятати 10 кращих творів унікальної Земфіри. Доброго дня!
1,1 км "Мій любов"
2. "Випічка."
3. У "Чи ти?"
4. У "Ми розбиваємо"
5. «Махо».
6. Жнівень "Нехай їхати."
7. "Інфінішність"
8. "Прогулянка"
9. Навігація "Жива в голові".
10. Арієдерчі.
Ще раз, величезне спасибі Земфіра за чудові пісні, котирування від яких люблять величезну кількість людей! Нагадуйте своїх друзів на сьогоднішній день. Побажати себе краще разом!
за допомогою igenno ru
Чому мільйони люблять Земфіра так багато? Ймовірно для своєї щирості і простоти. Хоча співачка має свою відповідь: «Я така, солодка, чесна». І мої пісні чесні, солодкі. Не менше я можу любити для цього. І не приховавши своїх гілочок. Дійсно, є багато чуток про її кричущий і незалежний характер. Повідомляємо, що один раз, коли Земфіра дав концерт в одному з клубів, багатий відвідувач зажадав співати «Мурка», але співачки мало відмовлялися. Вона сказала, що вона не співала на замовлення. Що таке темперамент!
Редакція игенно привітає повстанців на День народження і бажає її нових досягнень і невичерпне натхнення. Ми чекаємо нових творінь, але сьогодні раді пам'ятати 10 кращих творів унікальної Земфіри. Доброго дня!
1,1 км "Мій любов"
2. "Випічка."
3. У "Чи ти?"
4. У "Ми розбиваємо"
5. «Махо».
6. Жнівень "Нехай їхати."
7. "Інфінішність"
8. "Прогулянка"
9. Навігація "Жива в голові".
10. Арієдерчі.
Ще раз, величезне спасибі Земфіра за чудові пісні, котирування від яких люблять величезну кількість людей! Нагадуйте своїх друзів на сьогоднішній день. Побажати себе краще разом!
за допомогою igenno ru