571
Ця людина не має рук, щоб згорнути. Тим не менш, доля не зламала цього мужчини. .
Життя, в цілому, ніколи не зіпсував 48-річну Чену Xin-Yin і рідко дав йому подарунки. Після потужного електричного удару він втратив обидві руки у віці 7. Коли Чан був 20, доля приготував йому ще одну важку тріщину. Його улюблений батько помер. Він був хворою матір'ю у догляді. Всі неприємності впав на хлопця в один момент. Але ці драматичні події не ламали Xin Yin. Він, після того, як всі руки не кладуть. Сусіди попросили бідного чоловіка йти блювотні руху, до якого відповіли мужність: «Так, у мене немає рук, але не забувайте, що у мене є ноги. йУ той час як люди, які подякують Богу, мають руки і ноги, потопають у власні сльози і вічні скарги про життя, Чен не збирається розпадати і знежирити власну долею.4520461
Так, Chen Xin-Yin має жорсткий час, але людина захопила всю побутову і, варто відзначити, цілком добре справляється з власними обов'язками.
Цей сміливий чоловік знайшов шлях від здавалося б бездіяльності ситуації.
Чен працює в галузі, плетемо кошики і знає, як приготувати за допомогою - що б ви думаєте? Це право: твої ноги!
, Україна
105900Р
Але в 2014 році черговий обов’язок впало на плечі – він повинен виглядати після хворого 91-річної матері, яка більше не може піклуватися про себе.
Коли я почув історію цього мужного чоловіка, він раптом стався до мене з роману Хемінгуей Старого чоловіка і моря: Людина не мусила страждати перемогою. Чоловік може бути знищений, але він не може перемогти. Скажіть своїх друзів про це невідомого героя.
Зареєструватися
Так, Chen Xin-Yin має жорсткий час, але людина захопила всю побутову і, варто відзначити, цілком добре справляється з власними обов'язками.
Цей сміливий чоловік знайшов шлях від здавалося б бездіяльності ситуації.
Чен працює в галузі, плетемо кошики і знає, як приготувати за допомогою - що б ви думаєте? Це право: твої ноги!
, Україна
105900Р
Але в 2014 році черговий обов’язок впало на плечі – він повинен виглядати після хворого 91-річної матері, яка більше не може піклуватися про себе.
Коли я почув історію цього мужного чоловіка, він раптом стався до мене з роману Хемінгуей Старого чоловіка і моря: Людина не мусила страждати перемогою. Чоловік може бути знищений, але він не може перемогти. Скажіть своїх друзів про це невідомого героя.
Зареєструватися
Чому з'явився @ Я ніколи не думав!
Дивлячи цю собаку, ви можете розфарбувати. Але ви здивуєтесь, щоб дізнатися причину його появи.