Російські голоси Голлівудських зірок. 13 акторів, які озвучили свої улюблені персонажі

Вентилятори перегляду фільмів можуть розпізнати свій улюблений актор з закритими очима. І навіть якщо дивитися іноземну плівку російською мовою. Після того, як всі фільми тієї ж Голлівудської зірки намагаються голосувати той же майстер дубінгу. Так ми можемо почути персонажі Johnny Depp або Jason Statham. Але якщо поява акторів кіно відомо всім, то мало хто знає обличчя людей, які дублюють фільми для нашої оренди. Редакція Зігенно.cc. Я вирішив виправити це неправильно. Ми познайомимося з 13 чоловіками, голосами яких виступили з екранів Голлівудської зірки.Сергій Бурунов як Леонардо DiCaprio

Голос Леонардо DiCaprio в російській дубінгу належить Сергія Бургунова. Як старший актор, Сергій дає свої найкращі під час своєї роботи. Це те, що він згадується після того, як голосувальник фільму «Роботи зміни»: «Я практично пішов з розуму, коли я працюю на сцені з’ясування відносин, знятого з одним планом!» Я не маю достатньо повітря, я потію tech - це робота для розриву аорти, він не залишає себе на всіх! ?

Олександр Гаврилін як Роберт Пайсон

Олександр Гаврилін зробив назву для себе. Він також відомий як диктовер CTC Love. Крім персонажів Роберта Пайсона, він також дублює інших чарівних акторів, наприклад: Павло Рудд і Том Хідельстон.

Володимир Зайцев як Jason Statham

Не дивлячись на трохи «краще» ім’я Володимира Зайцева голосує реальні супермені. Однак він також неймовірно крутий хлопець. Його голос у російському голосі говорить Джесон Статем, Роберт Дауей Jr. і навіть неімітатний Хіт Ledger як Joker.

Олексій Колган - Крек

Олексія Колгана була визнана DreamWorks як кращий голос Шріка. Так, російська версія зеленої канібала перевершила навіть англійський оригінальний! Спостереження мультфільму, здається, що крек спочатку говорив російською мовою.

Тетяна Шитова як Скарлетт Йохансон

Тетяна Шитова – це не просто перший клас, але й, перш за все, красива жінка: розумна, залізна і чарівна. Ось чому вона так природно керує голосом Голлівудських красунь. Її голос промовив всі героїні Скарлетта Йохансон. Крім того, Тетяна озвучила персонажі, які грали Cameron Diaz, Natalie Portman і Megan Fox.

Олексій Миасников - Тіл Швегер

Велика частина подвір'я за популярністю Тиеля Швегера в нашій країні належить Олексію Миасніков. Він зумів відмінно підкреслити харизму Пілья, навіть даючи йому певний романтичний відтінок.

Станіслав Концевич як Том Ганкс

На рахунку Станіслава Концевича сотні робіт на голосовері. Його голос прозвучав багатьма Голлівудськими акторами, починаючи від Will Smith до Arnold Schwarzenegger. Але Станіслав особливо пишається дубами ролей Тома Ганкса.

Ольга Зубкова як Cate Blanchett

Російський голос Cate Blanchett також може похвалитися голосом багатьох інших відомих голлівудських акторів. Вона озвучила героїну, яка виступала Анжеліною Джолі, Sigourney Weaver і Michelle Pfeiffer. І Ольга намагається звикнути до кожної ролі, адже глядач відразу помітить програвач і помилковість. р.

Володимир Антонік - Ліам Несон

Владимир Антонік – стрибок вітчизняного дубінгу. Обліковий запис його робіт перевищив половину тисячі. Його голос прозвучав героями Альона Делона, Харрісон Форд, Мел Гібсон і той же Арнольд Шварценгер. Але, можливо, особливо добре він зумів передати невисокий і сильний голос Ліам Несон. р.

Маринне Шульц - Penelope Cruz

Мар'яна Шульц не тільки дублює інших акторів, але й виступає в фільми. Можливо, це допомагає їй краще передати характер героїнів Penelope Cruz і Kate Winslet.

Олександр Баргман як Джонні Депп

Щоб розкрити всі фігури персонажів Johnny Depp в нашому офісі коробки допомагає голосу Олександра Баргмана. Крім того, він озвучив кілька ролей Аштона Кутчера.

Всеволод Кузнецов - Антоніо Бандера

Всеволод Кузнецов сміливо може називатися секс-символом серед майстрів дублінгу. Його голос прозвучав такими супутньами, як Antonio Banderas, Brad Pitt, Keanu Reeves і Tom Cruise.

Володимир Єремін як Аль Пакино

Володимир Єремен здатний передати неймовірну харизму акторів, таких як Аль Пачино і Ентоні Хопкінс. Але щоб відповідати своїм рівнем гри так складно!

Ну, тепер ви знаєте, що наші дубні герої. Ці люди повинні сказати величезне спасибі за свою роботу. У багатьох варіантах ми хочемо дивитися іноземні фільми. Поділіться цим записом з друзями, дайте їм знати, хто дійсно володіє російськими голосами знаменитостей Голлівуду.

Зареєструватися