Нерозгорнений музичний ринок Руанди. Язик весна, лепси та інші

Габаритний зображення

Я жити в Руанді. Ми маємо в офісі водія з числа місцевих громадян, названих Гілбертом (у нас є всі місцеві працівники тут називаються виключно вражаючими - Джером, Еммануель, Жаном Павлом та іншими Жаном Дідере). Так це Гільберт скопіював ряд композицій, які він сподобався на своєму телефоні від бухгалтера.

Його улюблена доріжка, звичайно, пісня «Кразійна весна», яка виконує, якщо я не помилився, деякі Настя Каменського і Потап. Ця пісня на своєму телефоні. Крім того, згідно з ним, в його окрузі було переписано 20 разів (навіть, якщо я розумію це правильно, так як мій Французький і його російський є в своїй невідповідності, а англійський гілберт не турбувався сьогодні від ревданського закладу). Дуже, говорить, що рядки африканської душі ця пісня торкається. Першим може стати удар. Це тільки важко співати разом з ним.

З інших композицій, які періодично приходять з телефону, я відмітив такі хіти як «Лавандос, lavandos, курчат, курчат, lavandos», «Альена дасть», «Pumpy-bubbly» і щось інше від Leps. Але перед успіхом «Freaky Spring» вони не досягають. Гілберт також любить майже всі пісні VIA Gra, хоча він не бачив фото вокалістів. На жаль, наш бухгалтер змінився, Гілберт не має ніякого доступу до бібліотеки.

Я рекомендую, що кількість російських популярних музичних виконавців звертають увагу на Центральноафриканський музичний ринок. Чи можна чекати несподіваного гасіння
спадщина

кольма