Антикризовий Олешко: Детальніше та деталі – чим більше життя в даний момент. Більше радості.

Анатолій Голубовський

Р

Олександр Олешко - Гестальт-терапевт, актор театру "Чорна площа", маркетолог. І консультант з антикризового навчання.
10 місяців тому ми говорили про свій шлях життя. Але час йде, щось зміни, а іноді виникає бажання боротися з тими питаннями, які не обговорювалися минулого разу.

Саша, у вас є багатовекторна діяльність. Хто ви в першу чергу?

Я не знаю, я, ймовірно, кризовий менеджер прямо зараз. Все, що я зіткнувся з тим, що я маю справу з різними кризами. У бізнесі, в особистих відносинах, якщо взяти терапія.

Що таке основа, основа Антикризового Олешка – Гестальт-терапевт, щось інше?

Тексти пісень, а це означає: Що я терапевт дає мені картину світу. Але одна з картинок. Я не думаю, що це абсолютно правильно. Я маю на увазі, що я маю власний ринок, після того, як я маю справу з цими питаннями протягом семи років, також дає мені своєрідну картину світу, і досить цинічний. Освіта актора також дає свою картину. І я не можу сказати, наприклад, що я просто актор, і я нічого не робив. Якщо ви відмовляєтеся від актора, але ви не знаєте, в якій точці ви почнете голодування.

- Зачекайте другий. І ви не думаєте, що якщо ви зосередилися виключно на дії, ви робите досить хороший прогрес з базою. Незважаючи на загальну ситуацію в країні і в галузі?

- Думка. Але те, що моє різноманіття допомагає мені. Тексти пісень, а це означає: Я інакше bored. Може бути один день, я буду вибрати один шлях. Я просто інтуїтивно зрозумілий. Я відчуваю, що я люблю це, і це. Я люблю його. Це місцевий рецепт щастя.

Існує теорія, що якщо людина не вибирає достатньо вузького поля спеціалізації, він не досягне висоти вершини. Через обприскування в зонах діяльності. Ви думаєте, що ви можете досягти успіху в будь-якому місці, або ви отримаєте так званий про процес, який кінцева мета не так важлива?

- Топ висоти. Я використовуюсь директором рекламного агентства. Я мав сто чоловіків під моїм командуванням. І на 24, вона вирівнюється самолюбом. І пішов. Тепер у мене є максимальна кількість 2 осіб під моїм командуванням. Нещодавно я отримав виклик від дівчини, я був керуючий і сказав мені, що вона була переміщена на нову роботу і тепер вона має 400 людей під її командуванням. Я думав, "Що хочу керувати чотири сотні людей?" Ноп. А потім сто, і все це було досить.
Ви знаєте, коли я малюю картину, я збуджусь про маркетинг і психотерапія, коли я роблю психотерапія, коли я роблю театр, коли я роблю маркетинг. І вони доповнюють один одного. У мене є книга ідей у перевороті. Я пишу думки для кіно, для ескізів, для реклами, для тренувань. І все переплітається і переплітається.
Ще одна теорія, на відміну від того, що ви згадували, що чим більше ми навантажуємо себе з різними завданнями, тим більше мозок обертається. Якщо я даю собі одну річ на добу, то до 80% від неї. Якщо я роблю 30 завдань, я до 80 відсотків. Ось моя емпірична формула: чим більше я навантажу себе за одиницю часу, тим більша ефективність.
І високі. Я можу переключатися між різними речами. Зробляючи їх відразу, ні. Я просто переключаю швидко.

до Ви відчуваєте суперлюд?

-Надія. Це просто психологічна справа. Я читаю книгу про хлопчика, який міг літати. Формула таланту. Що таке талант? Як розбити. Як він народився. Як живе він. Юліус Цезар може зробити кілька речей одночасно. Важко. Він просто перемикається швидко. І я перемикач.

Подруга шахти згадала, що ви знаєте, як змочити свої хобі добре. Чи застосовуєтьсяте це на всі ділянки та як це зробити? Чи є це метод гарбуза або є деякі різновиди пробудження?

- Зателефонуйте. Коли я перетягував. Або це так, як я тягнеться таким чином. І тоді я йду на неї.

до Але з'явилися повітряні сходи. Так не є абсолютним.

до Так, ми маємо. Не абсолютний у розумінні, що я залишився в бізнесі, коли я називався. І коли він зупиняється, я дивлюся і думаю, "Чи хочу залишитися тут?" І якщо ні, я просто не залишаю. І старий я отримую, більш важливий дзвінок мені.

до І з більш конкретними прикладами?

Я мав інтерес до аргентинського танго. Я дуже сподобалося. Я прийшов і танцював з задоволенням. А потім в якийсь момент зникне інтерес. І я припинив ходьба без будь-яких сум. Чому катування себе? І все це "Ви забудете все і благ благ" абсолютно безперечно. Я забули все. Але я не шкодую. Я дізнався про щось інше. Я пішов тангго для театру. Я не втратив інтерес протягом чотирьох років. Незважаючи на те, що він нещодавно знизився на 50 відсотків.

Чому?

-У мене немає ідеї. Не доглядати. «Як я відчую про це? Для мене, виклик і мої поля діяльності, як їжа. Торт великий, але я їю половину або її частини, і я був досить. Чому їсти силу? Я не можу сказати вам. Але не бути голодним. Ет в модерації. І як в їжі я фокусую на почуття голоду, в житті я фокусую на дзвінку.
І так картини. Я був ревнощим художникам з дитинства. Я пішов до школи. Коли я пофарбував першу картину, я не міг вірити сльози в очах. Я писав більше – У мене є десятки і половина з них. Я пишу ще раз. Так, сумний, але я хочу, але я розумію, що зараз більше тягнеться до обробки моїх досліджень - я навчаюся на курсах рекламної стратегії. Просунутий тренінг, ви можете сказати.

Більшість людей слідують більш традиційним способом при виборі сфери діяльності. Я дуже рекомендую за допомогою виклику і зміни їх часто. Як ви раніше починали навчання Гестальт-терапія?

Неприємно, я часто діяв у дитини. І цілком свідомо вперше - двадцять років. Для мене цей період 19-20 років був поворотним пунктом.

- Що робити з чимось?

Я не знаю. Я був дуже антисоціальним, слабким і малим зв'язком. Outcast, інтроверт, меланхол.

- Шелдон?

- Так, сорт. Але я маю серйозну надбудову, тому добре знеособлює сангін. Уявіть, як меланхолик буде поїзд? І це подяка Чека, яка завершила все це в мене. І Гестальт дозволив мені бути холеріком, тому що без нього було складно показати свої емоції - в соціальній моделі сім'ї, це не Comilfo, щоб показати небезпечний.
І якщо Зупинки виклику я зрозумів, що я вже отримав щось, і якщо я розумний достатньо, щоб зрозуміти, що я отримав -- окай, ні - Я з'ясував його пізніше. Не доглядати.

Ви повинні дотримуватися цих правил з дівчатами?

-Так. Я був лише приїхав з великого Гестальт-інтенсиву, три сотні нас, в тому числі моїх друзів зі Львова. Так, наша найбільш популярна фраза була «назва – є дія». Ніяких заходів

Я маю на увазі, що більшість людей про те саме, просто внутрішні страхи, небезпека та соціальні візерунки не дозволяють своєчасно зрозуміти відносини. . й

-Так. Намагатися затримати відмову з повним розумінням, що це високий час. Як терапевт, я розповім вам, що необхідність не йде.

Я не думаю, що я психотерапевт.

Я. Я не знаю, як. Це норма для мене.

- Хто проти різноманітності? Коли людина має багато захоплень, це чудово. І коли я не знаю. Хоча він, і змінив їх гідно, але, можливо, ви повинні активно шукати саме те, що ваш бізнес?

- Я не думаю, що я не робив. І я не думаю, що ми повинні шукати. Я не шукаю ... Я недавно зустрівся з колегою, ім'ям Артура. Ми зустрілися з ним. Він також дотримується того ж принципу - людина повинна бути завантажена на 50 відсотків. Чистий психолог. Я завжди половину відкриюсь на нові речі.

до Варто.

- Звичайно. І я намагаюся приховати це. В той же час є ситуації, коли одночасно кілька проектів – якось закрити і відразу перестануть бачити інші можливості.
й
- Саша, я погоджуюсь з вами. Коли ви запитаєте себе, «Чому я це?» Просто за гроші? Причина, звичайно, добре, ніхто не скасував їх. Але я не хочу, щоб зробити це, так що я повинен відповісти на них якось, оскільки я запитав.

- Ви запитаєте самі питання. Я теж запитав себе. І коли я не можу знайти відповідь, я почав втратити енергію. Але це може просто залишити, або вона може проявлятися в щось нове.

до Так, знайдіть новий час, що все?

Я не знаю. Не багато думки ще.

В принципі все нове для адекватної людини вже цікаво і тому дає енергію.

-Так. Джерело енергії, натхнення. Я не можу сказати, що у мене є багато захоплень. Театр? Так, ви можете покласти його...

Р

-Знімання?

- Так, теж. Але це двічі на рік. Гірськолижний, сноуборд. Дивитися. Це був час. Я забив на танго. Картина. У мене є думка, що багато психологів тримають. Чистий сублімація. Я вірю, що вся творчість є зливом енергії. Хтось це робить. Одне пити.

- Пити, не заморожувати.

-Надія. Просто злити енергію. Я не курю, я твердий напій. Не використовуйте котів.

- Досить?

- Вам не подобається. Я не можу змусити себе. Тому для мене театр є як зливним, так і для виробництва деяких навичок. Тестування поведінкові. І як вони приходять. А якщо вони «го» в штучно створеному просторі – в театрі і психотерапії, пам’ятаю його і використовувати її в суспільстві. Це лабораторія, де проходять тестування поведінки.
На тій же інтенсивності я освітлюв трохи, а потім запитав, де все вийшло. Я сказав, що я не міг жити іншим чином. Я розділив життя на виживання і життя себе. Виживання для мене це просто розмова, спілкування.

до Що означає, що ви не є потенційним домашнім чаттера?

-Сорт. «Привіт. Будь ласка, дайте мені каву. Дякую. Тексти пісень, а це означає: І життя коли я намагаюся прикрасити кожен момент. І це де театр, імпровізація, допомога. Це весело і весело. Привід. Веселощі. Висока. У прямому ефірі є грати. Це єдине, що ми можемо назвати життям. Решта виживання. Ось мій поділ.

- Я розумію і приєднатися.

- Я в терапії прямо зараз. Я дуже хочу.

до Що про рекламу? Ви навчаєте зараз, не ви?

У двох наших рекламних агентствах ми займаємося продажем креативності. Ми створюємо бренди, фірмовий стиль, все, що йде в сферу створення бренду. Від ідеї до реалізації. Шість шапок більше люблять відео. Ми пішли на ринок з ними, і якось вона приєдналася до нас, вони вже знають, що ми є хлопцями, які роблять відеоінфографіка. І тепер він вже є частиною загального пакету роботи з брендом.
до Що з пакетів найближче до вас?

- У будь-якому випадку, якщо необхідно придумати ідею. Мистецтво

До речі, ви пообіцяли провести тренінги для тих, хто любить життя.

-Замовити. У плані: підготовка. Але ще не зателефонуйте. Але я, ймовірно, це зробити без плану презентації, нездійснюючи, це буде жити і краще.
І в другому агентстві, команда Сікр, ми робимо дріждж, але однаково корисні речі, які збільшують продажі. Що таке віддалений маркетинг.

- І простіше?

Ми покажемо власника, де і що «від свердловин» він має в компанії, скільки грошей він втрачає на місяць, що потрібно зробити так, щоб він не втратив їх і що потрібно зробити, щоб заробити більше. Ми робимо це для нього, якщо він хоче. Це один. І є новий сервіс. Аналіз конкурентів. Семінари відбудуться у вересні, жовтні та листопаді. Я бачив нішу, підготував продукт, ми продаємо. Багато людей приходять і скажуть, "Ми хочемо, щоб бути схожим на Rosetta". Я сказав: «Ви знаєте, скільки Розетка витрачає на рекламу?» ІТ? Технічний відділ? - Ми хочемо. Скільки грошей? У нас є сервіс - аналіз конкурентів. Ми показуємо, як конкуренти проводять рекламні кампанії, як вони використовують «чіпси», які вони обіцяють. Ми враховуємо, скільки замовлень ми отримуємо в місяць.

до Навчання, семінари. Ви бачите її як окрема активність або вона інтегрована в вашу психотерапія, маркетинг?

до Він вийшов з них. Я шукав і я думав, "Я хочу." У мене буде. Моя мета – створити навчальний центр. Я відкладаю на рік, але я пам'ятаю. Є багато цікавих програм, тепер я підняю новий раунд, прочитавши багато літератури. У психотерапія я спеціалізуюсь на організації. Я приходжу до компанії і покажіть власника, який він має в команді. Настроювання людей, що вони прагнуть, що мотивує їх більшість, як їх сформувати в команду. Що мені подобається. Навчальні витрати в організаційний консалтинг і все доповнюється.

Якщо завтра ви втомилися від усього цього, і хочете поспішати до Мачу-Пікчу або Тибету, не пошкодити?

-Надія. Наприклад, Six Hats був близько року, і процеси вже автоматизовані, і я можу замінити в ньому. Я люблю будувати систему, тому це може працювати без мене.

до Так, можливо, ви є ідеальним бізнес-продавцем? Створено

- травень. Я не один з тих, хто сидить в бізнесі. Я завжди зацікавила нові речі. В принципі я все ще прийшов, хребта, заробляю гроші на неї і залишити.
Я колись помітив, що у мене є підсвідома пам'ятка для пропашків. Якщо ви не з'ясуєте, вона починається в сім'ї, всередині. Я повинен вирішувати проблеми. Це коли мозок вирішує проблеми і жити.

Я думаю, що якщо людина не вирішує проблеми, а з підвищенням складності він не розвивається. В ідеалі, коли ви думаєте ще десять років відтепер про те, що ви думаєте, була висота нерозчинності, ви посміхнете м'яко.
Я покажу вам, що є багато людей, які не хочуть вирішувати проблеми «триш».

Я. І ступінь успіху людини – його ставлення до таких ситуацій. Чи видно як універсальний тремт, так і як можливість вирішити проблему і виростити над собою.

- Я не схожа на слово "проблема". Кращий "таск". Але я знаю, що ти думаєш.

- Привітний. В основному, весь бізнес - це можливість вирішення проблем. Для створення чогось, перш за все, адже після усього, бізнес – це можливість зробити щось з нічого. І проблема-розчинник.

-Так. Для мене це створення бізнесу. Творчість. Але бухгалтерський облік, хоча це бізнес-питання, я його не знаю. І я боїться про неї. Я не люблю це, я не хочу його. Я розумію, що немає нічого без нього, особливо на початковому етапі, коли ви робите без найнятого боочка, але якось вийшло.

Що в вашому бізнесі мотивує вас самим?

- Коли я бачив результат. Чим швидше я бачу, тим більше мотивував мене. Але на карті. Я розумію, що якщо я збираю лопатку, то в півгодини я буду копати отвір, і це також результат. Але це не мотивує вас.

- Всі права. Встановимо часові критерії. Якщо ви не бачите результат до?

- Ммм -- так, результат важливий. Але я просто мотивував процес. Якщо це не весело, результат не дуже мотивує. Я намагаюся бути більш в процесі. Так, я дуже «загартований» за результат, і тепер я занурю себе.

- Як це працює. З усього, що ви сказали сьогодні, це просто слід, що процес важливий для вас.

-Так. Не важливо, що загальна кількість проектів. Якщо вони все дарують мені задоволення, я не втомився або вигорає. Перемикач від одного до іншого, я відпочив. Або, перейшовши з проекту, в якому щось не виходить на інший, я раптом знайшов правильне рішення, шукаючи ззовні.
Але всі проекти мають багато спільного, деяких осі або щось. Це антикризовий, системний, маркетинг, консалтинг ...
Це допомагає багато і найменший підхід, і вчиняє навчання. Не можна бути хорошим рекламодавцем, щоб придумати ідеї, якщо ви виключно зосереджені на рекламних оголошеннях. Ви заварите власному соку. У нас є багато лекцій на цій темі, і кожен говорить про те, що саме. Вам необхідно вбирати максимальну кількість інформації, нові враження, спілкуватися з різними людьми. І тут все лунки. Ви не можете бути актором без перегляду людей, не залишаючи свого стану, досвіду. Аналогічно, в психотерапія. Чим довше ви проживали, тим краще стає терапевт.

- Більше років, але події.

І не тільки події, але ті, які ви впізнаєте. Події можуть бути темними, але якщо ви не знаєте їх, вони повторюють.

до Це правда. Підтвердження

до Дякую. Я побачу тебе як авторитет.

Коли ви запустили свій перший бізнес, це виклик або необхідність?

до Відбувся. Я не збираюсь разом з нашим роботодавцем і мав бажання довести, що я міг зробити свій власний бізнес. Ви знову побачите.

Я маю на увазі, впевненість в собі була.

-Так. І я побудував його дуже швидко, і через два місяці я мав будівельну компанію. Я дійсно зробив це на тижні. Але не дарував мені будь-які перли. Ви знаєте, є таке визначення - "бізнес серця", тому для мене це дуже важливо.

до Є дві позиції. «Ви повинні зробити краще». «Що потрібно зробити.» Часто не те ж саме. Що ви думаєте?

- Я пам'ятаю перший рік в театрі. Майже нічого не сталося. Ніщо в житті так складно. Але я хотів. Скоріше, не навіть театр... ви знаєте, тепер, в процесі розмови я зрозумів, що це дуже важливо для мене, щоб зрозуміти. Що робить мене "прет." Моя мотивація.
Хочу зрозуміти, чому вони мають кризу. Політ мій мозок, я хочу. Мені подобається собака, що навчається запаху. І я тримаю, поки не знайшов проблеми.

Які цінності роблять ваш бізнес?

- Якість клієнта. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Широта деталь, дрібні речі. Я люблю казку, «Малі речі не вирішують нічого». Вони вирішують абсолютно все. І це дуже важливо, все складається з дрібних речей. Все моє життя. І вигадуючи ці маленькі речі і зможете маніпулювати їх в хорошому спосіб, ми насправді живемо. Як мінімум я зробив. Більш детальна інформація та деталі – чим більше життя в даний момент. Більше радості.