Брага, подвір'я та психічний

Анатолій Голубовський

доб.
Брага зліва направо: Міша Фокс Колімасов, Пост 43 Писем, Ярик Север

Коли хлопці з Браги запрошували мене до презентації альбому, відверто, перша думка була щось схожа, «Та ноо». Як рапс не один з музичних уподобань. Далеко з скеля, джазу та синього. Але хлопці болючі, тому думка плавно перетворена в «нехай ні?». Ви знаєте, я не знав.
По-друге, екскурсія. Те ж подвір'я, місце читання. Стіна в графіті, димові сендвічі на вогонь і післяапокаліптичному ландшафті мертвої промислової зони. Атмосфера зефірна.

Ну і, перш за все, рапа сама виконувала хлопці. На альбомі були запрошені артисти. І це було добре. Дуже добре, насправді.
Я не знаю, що здивував мене більше – порошкові тексти або хуторна енергія динаміків, буквально з'являються в сонячний плекс.
Я не лежаю, не всі спікери зробили те саме враження, але треки Braga і D-Motion a.k.a p044utia обов'язково будуть на мій список відтворення.
В цілому, ми можемо ще раз внести заборонний факт: немає поганого або бідного жанру. Азнавур і є Стас Михайлов. Є триish Intelligible goblins і є Misha fox Kolimasov, повідомлення 43 Scriptum, Ярик Sever і D-Motion a.k.a p044uti, тексти яких дуже сильно зловити, дуже серйозно.

D-Motion a.k.a P044outhi

Це буде добре знайти спонсора і трохи розчісувати територію. Я думаю, що це майбутнє.
Дякую за ніч, хлопці.
Бонусний трек) www.ex.ua/561623978871