Москва – нова концепція реклами!

Текст повністю авторський. Читання та перегляд, цікаве!

Звичайно, кожен вже хворий на ці зношені види, тому що вони друкуються в рекламних брошурах для іноземних туристів і тільки вони використовуються на парканах в аналітичних оглядах, але в той час як нова краса не встановлена, вам доведеться фотографувати його. Пара раз я зробив рекламні фільми Москва- кандидата введено в експлуатацію міський зал для EXPO 2010 і 2015 (будьбу Олімпійських ігор). Але, звичайно, Москва одночасно втратив холдинг EXPO (в цілому, ніколи не в історії з 1851 р.). Росія не виграла цього права, тому що я не скористався панорамами: деякі криві Кремлі, собори, хмарочоси та монораїли – добре, хто його купити зараз! Якщо міський зал на 3-й раз буде кроком на граблі, і я повинен зробити фільм для EXPO 2020, то я пропоную їм цю концепцію:

Ім'я * Особливо для гостей столиці (все Мусковіти, звичайно, вони знають серцем), я вказував зірочку на місце (з точністю 0,74 м, серед інших речей). Більшість з них, помітка, знаходяться в саду кільце. Дуже важливо при проведенні масштабних заходів, спрямованих на те, де комісія засновників зможе приїхати вже під час заходу, тому, як правило, місто заявника завжди показує клубні зони та шини, де вони можуть розслабитися. Ви не думаєте, що комісія зацікавлена в спортивних об'єктах, інфраструктурі або нових технологіях!!! По суті, хлопці обирають, де будуть проводити кілька років вихідних, які будуть коштувати країну кілька десятків (або сотні) мільярдів доларів.

Москва – нова концепція реклами! р.

Елітний клуб ПЕРШ (поповнений моїй прізвисько, укуси!), затишне розташування в самому серці Москви, красиво не тільки всередині, але і його задня.

Це знову задній двір Першого клубу (праворуч), зліва від корпсів сміття. Що вони померли від, я не знаю, або, можливо, простіше кинути сміття на них.
Розташування: Софія Embankment

Він завжди неприємний для прослуховування рейдів на Ceritelli, що він є посередником і шахраєм і як якщо він тільки робить те, що допомагає газону відмивати гроші ...
Але подивіться, що милі клоуни він зробив в подарунок дітям країни!
Якщо у вас є сумніви про талант цього скульптора, вирушайте в цирк на бульварі Цвєтни, і ви побачите, як жорстоко неправильно ви були!
Я думаю, що вони витягуються з Національного символу!
Розташування: M. Color Boulevard

У Москві ніхто не звертає увагу на такі написи, які знаходяться буквально на кожному куті, всі все ще не знімають!
Але я думаю, що підпис на слогані Столиці!
Москва – кордон посту. Зйомка.
Розташування: м Південно-Західний

Собор Христа Спасителя
Розташування:

6897673

Я не пам'ятаю, де я фотографував цей милий гаражний комплекс з точками захисту від дратівливих туристів, але я пам'ятаю, що в красивій Москві.

Москва-Пример
Розташування: навпроти собору Христа Спасителя

Міський пейзаж No8
м.кв Південно-Західний

Цей будинок буквально 200 м від Палацу Конгресів. Хтось з уряду, ймовірно, живе тут.
Розташування: М. Боровицька

Місцезнаходження: Академіка Сахаров Про нас

На кожній станції метро «Масковітес» гості столиці.
Розташування: М. Парк культури

Станція метро "Чистий ставок"

Вид на пл. Суворова від Театру Червоної армії
Розташування: проспект Миру

"Всі виходите з крамниці!"
Двогодинні джеми руху на першому кільці створюють не тільки урядові автокадні, але й операційні бригади Світла.
Але радий, що хоча вони працюють з ентузіазмом - не буде ніякого джему трафіку!
Розташування стін Кремля

Хат був зведений, але стіна залишається.
Будівля управління спеціальними трасами ДПС ГУВД Москви
Місцезнаходження Кошик

Москва – нова концепція реклами! р.

Свічка завод #6
Розташування: Тропарево

Елітний автомобільний технічний центр "Asia Motors"
Місцезнаходження: Новослободська

Вид на Москву з вікна редактора російського газети.
Розташування: М. Савловська

Затишний московський дворик / Булгаковські місця /
Розташування: м. Трубопровід

Важко вірити, але це райські двері відомого московського товариства, що займається виробництвом і продажем сувенірів.
Розташування: М. Динамо

Розташування: м Полянка

Наречена Теплого Стана є прототипом Останкіно TV Tower.
Хоча його функціональне призначення Я не розумію, якщо хтось знає, дайте мені знати.
Місцезнаходження: м Теплий Стан

Розташування: М. Новокузнецька

Розташування: Садовий променад

Ця панорама, атлас, поза московським кільцем Road, але хто сказав, що немає життя за межами MKAD?!

Розташування: м.

Автомобіль біля будівлі «Газпрому»
Розташування: м. Туртлес

579290

Музей-Кеметрія літальних апаратів на Ходинці
Місцезнаходження: Ходин поле

Знову кланів трохи більше.

через 1