ЯК ПЕРЕСТАТИВНЕ ЖИТТЯ ТА ПЛАНУВАННЯ ДО РОКУ

Практичні поради від Олеся Новікова про те, як прийти до умов зі страхами, почати жити і впевнено рухатися вперед!

р.

Як не боятися? Що робити з страхами? Я розумію все, але дуже страшно, що робити? Це найпоширеніші питання, які я чую від людей в процесі прийняття рішень в ключових сферах їх життя.

З цим:

«Це загальне розуміння, я погоджуюсь з усім, але всередині я дуже рубаний, тому я не переїхав з мого місця на місяць / шість місяців / рік» – зіткнувся майже кожен з нас. Кожен з нас прагне до реальних відчутних дій, не просто читання та обґрунтування. Це буде ще більш правильно зауважити, що тільки ті, хто не робить нічого поза зоною комфорту не стикаються страхи і серйозні сумніви. Ті, хто не розвивається. Але вони з питання.

Так ви готові діяти і ви вже вчиняєтеся, але ви страшні. Фурси creep вгору з кожного кута, немає багато підтримки в інших - як бути з цим?

Для paraphrase мій улюблена цитата з Murakami:

Груша неминуча. Чи не боятися - це персональний вибір.

І ось ми йдемо:

Захоплення не є відсутністю страху, це вміння переконатися, що це не паралізує вас.
~ Пауло Коельхо

П'ята була і буде. Візьміть його.

І були сумніви. Недовіра на частину близьких для зміни і буде Ви можете змінити і свідомо створити свій досвід, незважаючи на те, що страх був і станеться.

Груша проходить тільки з досвідом, а не до кінця.

Як переконатися, що страх не паралізує тебе?
Щоб боротися з страхом, корисно розуміти свою природу. Ми боїмося ставити нашу руку в вогонь, і це нормальна реакція тіла на реальну небезпеку (згорнути тут і зараз), але ми також боїмося дуже великої кількості речей, які не позбавляють фактичної загрози нашого існування в даний момент.

Це так звані страхи розуму – ілюстраційні проекції, викликані нашою відсутністю в даний момент.

Постійне бродіння в минулому або нефокусоване мислення про майбутні варіанти призводить до того, що вони не дозволяють нам рухатися.

Ми рубаємо.

Зустрічайте досить дивний.
Він не буде. Поки мій ego не відчував такого сорому.
По дорозі
Вони будуть їсти канібали або розмовляти незнайому мову до смерті.
літаючі літаки.
Осінь. Ми часто падають на літаки, які дуже страшні. Але автомобілі є нормальними, навіть після реальних нещасних випадків.
Почати бізнес.
Це не збирається працювати - банкрутство. Ми робимо і ми є мільйонерами. Занадто погано йти банкрутом, так.
Отримай роботу.
Ви не хочете прокоментувати. Якщо ви вже знайшли цю роботу, ви не знайдете щось схоже на це?
Вивчайте щось нове.
Не працює. Дуже зумовлений страх.
Зміна життя.
Що робити, якщо воно гірше? І не робіть нічого, ви автоматично отримуєте молодший, насичений і процвітаний.
Як тільки одне питання: чому ви не боїтеся стояти ще? (Примітка: Тому що це не реальна небезпека і ці страхи не є.) Таким чином, ми не боїмося застою, і ми не уникаємо ілюзійних фантазій, як вогонь, адже в реальності ми найменше ймовірні для образів цієї природи.

Не з цих страхів нічого робити з реальністю сьогодення, але гірше, ніж інші, ці страхи рідко мають все, щоб зробити з нашим досвідом. Їх фундаменти як ілюзія, тому вони так важко боротися з використанням раціональних аргументів і вірувань.

Практичні поради або як боротися з страхами
Визначте, що перед вами: реальна небезпека або страх розуму.

Реальна небезпека є те, що загрожує вас тут і зараз, в даний момент (це вже втрачені гроші, не можливість її втратити). Фурси розуму – це те, що ви проект (але не в даний момент!), засновані на минулому (останній час я не змогла і тепер страшно, що це не буде працювати знову) або майбутнього (ви ніколи не пробували, але ви страшно).

Заробки з минулого легше боротися з тим, що вони мають хоча б одну реальну основу – минулий досвід. По дорозі такі страхи, як нас набагато рідше, ніж страхи майбутнього.

Стратегія боротьби з тум страхом в минулому:

- Проаналізуйте, що саме ви зробили останній раз і що призвело до того, щоб зробити помилку (що ви зараз страхуєте так рясно)

до Зроби щось інше, щоб не повторити власні помилки.

Основна формула життя:

Найпопулярніші фоллі, щоб розраховувати на зміну, продовжуючи робити той же день після дня.

Так ви починаєте робити речі по-різному.

Немає нічого страху. Ви повинні бути раді, що ви не повторите минулий досвід і не стоять ще - тоді все буде змінюватися для кращого. Цей процес, до речі, проходить абсолютно всі люди в першу чергу. Рарелі робить всіх, хто досягається вперше.

У цьому випадку страх розщеплюється в процесі, який не повторює візерунки минулого помилкового часу. Так само, як і раніше, не боятися,

Ну, ви можете, звичайно, після того, як одна відмова від гарного незнайомця, ніколи не зустрічайте всіх знову і вмирати окремо. Ви не можете знову почати після першої відмови в бізнесі.

Життя є персональним вибором і це його головна справа.

Найнадійніша і в'ялена страхами на основі антизації майбутнього. Їхній децей в повній ілюзії. Ваша логіка працює з нестійким опонентом, тому дуже важко заспокоїти себе з звукообміном і розрахунками. Будь-який з ваших прикладів або прикладів ваших друзів реальний, вони відчувають, що відбувся, і страхи з майбутнього не мають нічого спільного з реальністю.

Стратегія протидії страху від неіснуючого майбутнього:

Дайте це явище ім'я. Визначити для себе, що цей страх приходить з майбутнього, який не буде і не буде в формі, яку ви думаєте зараз. Коли ви усвідомлюєте, що це безпідставне позначення розуму (без будь-якої реальної обґрунтованості), його розмір починає усаджувати і таким страхом не здається настільки величезний і неконтрольований.

Важкий до найбільш страшного страху і чистить його назавжди. Який випадок? й

Що відбувається, якщо я не досягла успіху і я ходив?
Я знову починаю мене. Що відбувається, якщо я ніколи не змусив змінити?
Що робити, якщо я кинути зараз, я не вдалося, і я банкрут?
Я збираюся працювати як продавець. Що відбувається, якщо я ніколи не усвідомлю свою ідею і витрачаю своє життя як посередник?
Ви не любите всіх інших, ви не любите всіх інших.
~ Ленінград

Варто сказати, що це не більше одного разу, крім того, добре знаючи, що перед тим, як ви не справжньою небезпекою - але небезпечний страх, який з такого відвертого бесіди, як правило, швидко відкидається, збиваючи і стискаючи його хвіст.

Фурси майбутнього – це стратегія сучасності. Якщо ви зрозуміли собі, де ви йдете і що ви робите, то перейдіть і вирішіть питання (вони проблеми) як вони прибувають в даний момент.

Вирішуйте тільки те, що вам потрібно вирішити сьогодні – робіть відпочинок відповідно до вашого плану.

Що робити, коли є реальна небезпека тут і зараз?

Поведи мене, це мало робити з турботами і досвідом. Зазвичай, ви або застійні, як заморожені заморожені в середині дороги, коли на ній щітки автомобіля. Або це, дякую Богу, це буває частіше, ви повністю занурилися в момент, стати максимально свідомим і діяти строго відповідно до ситуації – вирішуючи його, не думаючи про це.

Якщо ви перебуваєте в середині дороги, відступайте. Будь-який. Тоді ви знайдете траву, потім ви знайдете ще одну ганку і жити, як всі нормальні люди (тобто кролики), і зараз тільки РУН, якщо автомобіль рухається прямо зараз.

Якщо ви вражені чоловіком (і це реальна небезпека), не встигайте думати про те, що ви живете в глобальному сенсі і продовжуєте виглядати на ній протягом багатьох років. Визначити, що жити на цьому місяці і запустити, відпочинок вирішує крок за кроком.

Вирішені проблеми не вирішуються. Стратегія завжди така ж: їсти шматочок торта за шматочок. Вирізати будь-яке важке навантаження на шматки, які можна обробити: ate - засвоюється - наступний.

Якщо ви знаходите себе в вертольоті, що падає, так як я був би, то ви не на всіх боях (до речі, страх прийшов після того, як я дивився на машині з розбитими лезами і зламаними вітринами ззовні, це вже страх від минулого). У процесі, просто набір моментів, що спалахують перед мною.

Я сидів перед провідником, і я не бачив, що поза вікном ми вже розірвали дерева, просто відчув, що це не було верху, який був літати – що рух був на нижній траєкторії. 30 пар очей дивилися на мене, і дві руки пасажира, що захоплювалися перед мною і не випустили до кінця дії.

З секунди, коли я захоплюю думку «попадання», і до самого кінця – при цьому жахливо відлякуті люди вийшли, ризикувавши кожну хвилину, щоб бути в горильному вертольоті (навійшли повний газ танк), вийшов з «посадженого» автомобіля буквально на краю скелі (на деяких диві ми не пішли там – тут була бурхлива річка нижче) – весь цей час я постійно, до тих пір, поки був голос, повторений:

«Це океї. Це океї. Це океї.

У російській та англійській групі була міжнародна.

Я не знаю, де він прийшов, я зробив все на автопілоті. Один з останніх, щоб залишити, після всіх пасажирів, з екіпажем. Коли ми знизили, ми трохи прокинулися і заморожуємо, піднімаючи наш хвіст. Якщо паніка розпочалася на борту і люди з задніх рядів (і це був пасажирський вертоліт з рядами) зламався без черги - ми будемо розкочуватися в цю клітку.

Я стояв в середині салону і сказав, що все було дрібно. Я не знаю, що робити, я просто зробив це. Тільки час відчув страх, коли я прочитав його в очах механіка польоту, який вилетів з кабіни і почав відкривати двері, судомно, щоб отримати швидше.

Я ніколи не забув 17-річної жінки, що сидять перед ним, коли слідчий запитав:

до І ви літаєте після цього?

до Так, я літаю так, що немає страху літати на життя.

- Право. Я не розумію, що ваш автомобіль не зловив вогонь. Ви вдарили газовий бак просто заповнений. Вибух повинен бути видимим у вашому домі, в 200 кілометрах.

Слідчий був б***, страждаючи від ілюзійних страхів і крім спробував перенести їх до дівчини. Він був приємним і зрозумілим для нього, щоб почути, що я ніколи не сидю в бункері знову.

На щастя, навіть це не допомогло мені набути страх літати, який би мати реальну виправдання. Я просто вирішив, що я б подорожувати і літати по всьому світу багато, і для того, що він має сенс думати про літаки і вертольоти як засіб перевезення.

Я багато подорожую і багато літаю. Я хотів літати: аеропорти, безмитні, повітряні сусіди, але якщо раптом я хвилююсь при посадці, я свідомо не дозволяю його рости. У мене є власний мантра/фапідтвердження/фрази (щось) що я повторю протягом усього періоду посадки. Я повторю без страху або тремтіння, просто допомагаючи капітану землі літаку з моїм наміром. Більше

Я досить повторю хорошу, ніж ванну в приготуванні. Я для чистоти власних думок і я не плутаюся тим, що вона (чистота) повинна бути постійно нахилена.

Повернутися до теми практичних порад:

Якщо ви регулярно побоїтеся, утворите свою надихну фразу і повторіть її кожен раз. Не хвилюйтеся з вашими страхами - це набагато ефективніше поставити цілющий еліксир здорових слів на них, ніж поспілкуватися з нескінченно з причин, які, ймовірно, не існує навіть.

Ми створюємо наш досвід на рівні слів і думок, тому корисно мати в своєму арсеналі аптечку таких дієслових препаратів-здоровців, щоб застосувати кожен раз щось боляче, одночасно загоє причини вашого страждання - покрокове створення свідомих змін у вашому житті.

Ніщо лікує так багато від тривоги і сумнівів, як інтенсивна, цілеспрямована дія до цілей, які надихають вас.

Все мужність і рух вперед - тоді страх не стане перешкодою.

Олеся Новікова