20 Обов'язки Ваш шлюбний партнер повинен мати

Список якостей, які повинні бути притаманні вашому майбутній партнер в шлюбі

На даний момент ми не маємо чіткого визначення та бачення того, що наш майбутній партнер повинен виглядати. Але ми вже маємо деякі ескізи того, що він повинен мати.

На сьогоднішній день дівчата не мають однакових вимог до партнера, оскільки вони були в дитинстві для князя на білому коні. З кожним роком та точками додали. І це не просто ми, пам'ятаємо Риганну, коли її друзі зробили список якостей, які партнер повинен мати для неї і подав її після їх розриву з Крісом Брауном... це було їх другий розбиття.

Звісно, що цей список є дуже дивним, але я ще дав мені час. Ось список 20 якостей, які повинні бути властиві вашому майбутній партнеру в шлюбі:

1,1 км Тексти пісень, а це означає: Він повинен вірити, що ви вірите.
Якщо ви вірите в Девіл або інші міфічні символи, ваш партнер повинен поважати ваші погляди і ваш світогляд. Головне - вірити в ті ж самі речі разом. Наприклад, важливо розуміти, що якщо кава є ранковим ритуалом для вас, то це стане традицією для нього, щоб зробити щось разом і зрозуміти, що це тільки робить вас ближче до одного ... що потрібно прагнути.

2,2 км Він повинен навчити вас щось нове.
Якщо ви не навчите один одному щось нове. Це може бути в вузькому розумінні кулінарного уроку, як приготувати шоколадні печиво з начинкою, які, до речі, можуть навіть бути дуже корисними в житті і навіть перетворити в звичку. Або щось більш значуще, наприклад, як їсти помади і стати експертом в цьому. Як для мене людина повинна бути достатньо обізнаною в політичних питаннях, щоб він міг, наприклад, коротко описати політичну ситуацію в країні для мене. Звертаємо вашу увагу на те, що відчуття навчання щось нове - це просто неприпустимо. І вивчайте нові речі завжди приємно.

3. У Я можу довірити його.
Якщо ви постійно контролюєте свої дзвінки, перевірте тексти, які плюси в цьому зв'язку? В цьому випадку немає довіри. Один день ви просто починаєте шпигунство, і будь-який текст буде приводом для кварелі, і довіра буде закінчуватися.

Висновок простий: якщо ви починаєте перекопування могили, ви обов'язково знайдете корпси там з усіма наслідками, у вигляді кісток і страшного стейка.

4. У Ви повинні оцінити те, що ви маєте один одному.
Кожна пара потребує часу, щоб провести разом. Головне, щоб переконатися, що ви вклали в концепцію «ко-експериментування» збіглися з тим, що ваш партнер думає про це. Вирушаючи разом, спілкуючись з друзями завжди цікавими, але ви не можете забувати про те, що ваш партнер просто притискає вас до себе в середині ночі. Іноді найбільш гострих моментів є ті моменти, коли ви любите присутність коханої людини, подивіться їх в очах... і ніхто інший в світі необхідний.

5. Умань Ви отримуєте краще з ним.
Ми хочемо бачити людей, які роблять нас кращими, які розробляють тільки найкращі якості та почуття у нас. Головне - зібрати себе разом, адекватно оцінити ситуацію і попросити себе: "Чи мій коханий, щоб зробити мене краще? й

6. Жнівень Ви повинні розуміти одне почуття гумору.
Я не говорю про перегляд Клубу Comedian’s Laugh або Comedy Club. Що я говорю, що ви повинні отримати гість жарту разом, або просто зрозуміти один з одним Для вас достатньо, щоб подивитися і ваш партнер буде розуміти все і півгодини сміху. Ви не повинні нічого пояснити один одному, ви розумієте один навпіл. І це хвилювання.

7. Про нас Ніколи не встановлюють ліміти.
Якщо ви не маєте права на встановлення лімітів або навіть літіматів. Наприклад, фрази, як «Я не хочу, щоб ви повісили з друзями» або «Що робити, ви не отримаєте цього», не повинні бути в належних відносинах. Головне правило завжди бути себе, і ніхто не може його заборонити. Ви, хто ви.

Хлопці не можуть заборонити дівчатам носити коротку вершину до бару або кафе (особливо якщо дівчина розтоплюється тим, що він ревнощить її). Нор може заборонити його від гри відеоігри перед ліжком (до того, як вона знімається її одяг, звичайно).

8. У Ви маєте право на компроміси.
Уміння знайти компроміси – основа будь-яких відносин. Викладаємо це з дитячого садка. Ви думаєте, що я люблю слухати штрихи або інші нестандартні стилі музики? Звісно не, але я все ще йду на концерти і слухаю цей вид музики. Ви думаєте, що він любить дивитися телевізійні шоу або індійські фільми? - Ні, але я дивитися їх. Я купую попкорн і я почав дивитися. Він тут.

9. Навігація Потрібно поважати один одному
З повагою, Я не говорю, що вам потрібно, щоб її родину. Що б бути корисним, хоча. Це також стосується дружби.

11. Ви повинні знати, як спілкуватися з іншими людьми.
Якщо Ваш партнер неадекватний у спілкуванні з іншими людьми, то у вас є лише 2 варіанти:

Ah. Стати професійним нянькою

Оригінал

Б. Підтримуй його у всьому. І перейдемо з ним.

Випивання і з ночівлею з Jameson, кричущий до ранку в барі може бути стомлюючий блок у ваших відносинах. Пам'ятайте про жорстокість Кріса Корич... Ріанна захопила її.

12. Люблю один одного
По-перше, я не люблю носити штани. Якщо вам не сподобалося, ми не можемо бути разом. Ви обираєте, як ваш партнер не тільки оцінить Ваші позитивні емоції, але й повагу ваших недоліків. Він звучить кукурудзяним, але всі ваші віртуї і недоліки разом ви, ви, не хтось інший.

13.00 р. Збережені компліменти просто необхідні.
Бажаю, хто не хоче своїх коханих, щоб побачити їх як красиві, талановиті, розумні та неймовірні.

14. Ви повинні мати однакові значення.
Деякі люди матеріально-технічні за характером, вони щасливі поєднати свою унікальність, яка, до речі, не прослужить назавжди. Саме тому знаменитості маррі знаменитостей.

( Питання про те, чому не існує нічого спільного з цим переліком.)

15.00 р. Ви повинні бути вірними.
На перший погляд, здається, що це самовизначення, але ви будете здивовані, як високий відсоток людей, які обдурили своїх близьких принаймні один раз в житті. І статистика показує, що відсоток таких людей постійно зростає.

16.00 р. Не соромтесь свого інтелекту.
Розумні люди не нудьгують. Допомагаємо Вам зробити правильний вибір. Вашій дружині не повинен бути професором або майстером деяких наук, він повинен бути цікавим і захоплюючим людиною з життєвим досвідом і його точку зору.

17.00 р. Дотримуйтесь ваших вподобань
Якщо ви збираєтеся провести найкращі роки свого життя з цією людиною, є якесь сенс у почутті духовного з'єднання. Я маю на увазі старших чоловіків в моєму житті. І я впевнений, що звуки звертаються до мене. Але я маю жити з ним.

18 років Шукайте кожного з ваших хобі
Ваш партнер не повинен володіти тими самими захопленнями (див. пункт 8 про компроміси), оскільки Ваш партнер використовує свої особисті способи виявлення його виконання та самовираження. Виняток, коли він використовує сили, а потім апологизує за його брудний акт, але після того, як все йде в колах. Нехай кохана людина йде в театр, музеї, дивитися різні відео, він повинен мати “живо” поза вашими відносинами.

Якщо ви зрозуміли, що ваш партнер розробляється, виконуючи свій «робот». й

19.00 р. Поділіться своїми думками щодо майбутнього
Ми сподіваємося на ці мрії, ви і ваш партнер

20. Любов несамовита
Несамовита любов - як сад райа: в той час як ви тут, ви є сім'єю.

Лаура Аргінтар