1,1 км Управління думками
Наші щоденні думки створюють нашу реальність. Це не означає, що ви повинні стежити за кожним думцем, який приходить до вашого розуму – це може призвести до вас. Ви просто повинні змусити себе відмовитися від негативних думок. Спочатку це неможливе завдання. Але з часом ви будете розуміти, що все не так складно, і навчити час.
Я фільтрую власні думки. Вчимося не бачити проблему, але як її вирішити. Чим більше ви думаєте про хорошу, тим більше ви піднімаєте свою вібрацію.
2,2 км Мова про позитивний ключ
Дуже часто люди з проблемами в їх особистому житті, дивлячись на пару в любовному зіткненні, скажуть щось схоже: «Хто, вони говорять, хтось щасливий, але не мене...» Зареєструватися Ви просто опускаєте свою вібрацію. «Я щасливий для цієї пари, я впевнений, що я зустрінусь з долею в найближчому майбутньому». Те ж саме можна перекласти на гроші, не скажете всіх ваших друзів про проблеми з фінансовими умовами, щоб ви тільки посилили вже складну ситуацію. Вчимося говорити про благополуччя, гроші і щастя, зупинитися, розповідаючи про невдачу!
3. Виберіть коло і стиль зв'язку
Спробуйте не спілкуватися з песимістичними і негативними людьми, як правило, ця категорія людей має дуже низьку вібрацію, і це може тільки пошкодити вас. Порадуйте людей, які ви хотіли б зробити, щоб люди могли це зробити – простіше і добро, що ви лікуєте інших, краще ви стаєте.
4. У Зупинити внутрішній діалог
Найкраще це зробити не в природі або десь окремо від міста. Зосереджуйте свою увагу на спокій і спокій. Якщо ви дуже зайнята людина і не можете дозволити собі відпочити в найближчому майбутньому, послухайте спокійну розслаблюючу музику, бажано якщо це сакральна музика або хоча б просто приємна інструментальна музика без слів.
5. Умань Дізнатися більше
Ви можете подарувати все: гроші, час, знання, позитивні емоції або просто щось, що ви не використовували протягом тривалого часу. Позбавляємо, ми отримуємо подвійний. Допомогти іншим і іншим особам прийти на допомогу.
6. Жнівень Уникнути медіа-пропаганди
У той факт, що телебачення, прес, радіо все частіше стають джерелом негативності. Чим більше ви слухайте і дивитеся програми про біль, насильство і бідність, тим більше ви опускаєте власну вібрацію. Ваш підсвідомий розум використовується для негативних думок і починає приваблювати їх як магніт у ваше життя.
7. Про нас Повільнити дієту харчування
Стоп їсти такі продукти як м'ясо, риба, яйця, тверді напої – всі ці «їсти» просто переповнені найнижчими коливаннями розпаду, біль, страждання, насильство, агресія тощо, і значно зменшують наше «високе звучання».
8. У Обрати чесне життя
Стоп отримуючи своїх друзів, інтегруючи себе з вашими перевагами, вказавши деякі шахрайства і фальсифікацію, не виконавши обіцянки, обманаючи на вашому чоловікові / дружині.
9. Навігація Управління енергією
Вивчіть направляти його вгору, даючи вихід на свій творчий потенціал, і не витрачайте енергію тільки на задоволення інстинктів. Використовуйте цю потужну енергію для пробудження та активації вищих центрів любові, емоцій, інтелекту.
10. Люблю!
Люблю себе, інші, весь світ і її творчість. І не для чогось, але "просто так!" Безумовна любов - що має найвищу вібрацію.