Чому чоловік хоче боляче або приниження жінки?

Згадайте своє життя? Якщо хлопчик любить дівчину, це рідко, що один з них прийде і запропонує дружбу. У психіці майбутнього чоловіка вже закладені безглузді еттики хлопчиків. І це також ехо виховання в сім'ї і відносини батька до матері.

«Мій майбутній чоловік подбає мене з дитинства. Він кинеться рум'яна яблука, потім він буде кидати сноуборд на обличчі, після чого він буде встановити смугу в школі, після чого він відірвати плаття на випуск так, щоб ніхто не виглядав на мене. Так він залишився диким жителем. ?

"Я зустрів свого майбутнього чоловіка, коли я був 15 і він був майже 18. Я мав чудові коси. Позбавляючи армію, в нічний час підійшов у вікно і відріжте волосся до вершини. Я соромлюся і він був задоволений.

Я зустрівся з Віталія протягом майже шести місяців, але ми мали тільки дружбу. І зустрівся з Володию і любив його. Віталія розбризована кислота в обличчі ввечері. Вингар. Він був B і він врятував мене від серйозних опіків. ?

« » » » » » » » » » » » » » » Мій чоловік часто говорить мені, що я потворю. Ви замовляєте. Так чому він сказав навпроти весілля? Здавалося б, торкнувшись. Ми живемо разом протягом трьох років. Вона змінилася і стала точною протилежністю. й

Якщо жінка є таємницею і таємницею, то чоловік є головоломкою і лабіринтом. Намагатися вирішити, що один або перехідний до кінця неможливий як розуміння жіночої логіки.

Неважливо, що говорять про рівність чоловіків і жінок, але в багатьох сферах долонья привабливості дається чоловікам як стандарт широкого спектру знань і навичок. Це значно підвищує жіночу самооцінку і дозволяє їм від висоти їх великого розсіяного і систематичного обговорення всіх жіночих дій, особливостей зовнішнього вигляду і характеру, інтерпретувати все самостійно і зробити вирок.

Ідеальна людина є дуже моральною, її психічною і фізичною досконалістю не піддається критики. Ідеальна моральна рада пробачає себе невеликими недоліками і слабкостями, а точніше вірить, що він просто не має їх. Ідеальна моральна критика жіночих недоліків. І все це далекозора критика не спрямована на духовно-фізичне вдосконалення жінок. Насправді це одна велика пастка.

Мед, чому ви намагаєтеся на цій сукні? Мед, не з фігурою. Краще сховати ноги під ногами. Я, це океї, але це явно не обличчя, це твої щіки, що приклеюються з-за вуха. Шукайте, чому потрібно зробити макіяж? Це не так добре. О, мій Бог, скільки разів я сказав вам: Ви не знаєте. Поверніть все вгору вниз. Чому ви витрачаєте стільки грошей на крем? Ваші зморшки потрібно запарити. Жінка? - Неприємно мавпи з гранатом. Якщо це мій, я б заподіяв жінок, щоб приїхати під штраф. Так, як молодий, як ви, Мати, але вік відчував себе. Це не дівчина, це все фолієві, всі одягнені. І ви не можете відключити зайву вагу з одягом, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся. Ну, не плаче. Не торкайтесь. Я з вами. Я люблю тебе і хто тебе. Шукайте, скільки людей похилого віку. Перед тим як вийти поза, потенційні наречені готові повісити себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але ніхто не потребує їх. Тому що чоловіки нормальні, один або два, це все. Є багато жінок. Для всіх чоловіків не вистачає. Але я не залишаючи. Хоча з моїми даними є багато шансів і так багато можливостей! Швидко перейдемо в магазин для пива і сигарет. Що? Ніч на дворі. Що? Що потрібно? Швидко, дрібні траси можна купити рибу для пива. Чи не у вас є достатня кількість? Де ви витрачаєте зарплату? Моя зарплата Я кладу все в машині. Ви любите їздити, любити і їздити. Отже, що ви втечу? Шукаємо щось на вечерю. Вечора? З'їсти його. О, я втомився сьогодні, моя спина ламається. Побачити мене Руки випадають? Чому? Подрібнити роботу? Що робити, якщо ви взяли громадський транспорт замість мене в машині? Хай, що про холодильника? Це як поїзд. Ви запитуєте мене, щоб подивитися? Як виглядає холодильник? Ви пробували викликати майстра? Чи застібаються двері шафи? Чекаю, коли я це робити?

Всі ці зауваження, репрокси і атаки, як якщо вода різка психічного балансу жінки, збивають землю від під ногами. І ось, власне, лежить пастка. Щоб переконувати жінку власної неповноцінності і комплексів так, щоб вірна леді на перших звуках чоловічого голосу з'явилася в майстер як Сіва Бурка, щоб команди були виконані з першого разу і переважно без удару. Щоб промити щоденно і систематично, вона живе з людиною, не тільки, як і більшість людей навколо. Що він любить її так недосконалим, жиром, стипсом, повільним. Скільки часу тут? Розумний і красивий. Сотні жінки, які шукають чоловіка. Так, що ти п'є знову? Я прийшов додому, але я не люблю жінок. Який день може прийняти сміття? Ви втомилися, бідні дівчата на роботі. Чи не працює телевізор? Залізні свічки? Я зателефоную майстра. Для цього є спеціальні люди. Боже, що, якщо вони йдуть на один день? Я радий, що він з мною. Просто навколо. Просто лежачи на дивані. Просто спати в подушці. О, він захопив мене двічі перед ліжком сьогодні! І кладаю шкарпетки в брудному пральному резервуарі, не як звичайно, в середині кімнати.

Покірність і неслухняність, комплекс неповності проникає в м'якоть і кров жінки. Зроби, які ви берете участь у самоадміністрації, позбавляє Вас від впевненості. Настає страх втрати і складність. Людина стає королем маленького світу і чистоти, постійно і вміло натягувати рядки жіночих комплексів і страхів. І жінка веде до неї одну і будує на першій команді, і для пива, і в майстерні, і миття автомобіля, і вийняти сміття. Баба, дізнатися своє місце.

Одного разу весь світ затьмарює одне: Що мені подобається? Як мінімум хтось. По-перше і в першу чергу, себе. Після того, як вона зіпсована з гумором, і сян пісні, і танцювала, і носила тісні сукні. І вона не була звичайною, неповторною, індивідуальною. Він пішов, це пішов. Він став безперешкодним, сортом прейного кута і добре напруженим. І мисливець не так зацікавився. Що з куркою? Курка не є птахом. вона була птахом. Як ви літали? Загублений час. Все правильно, якщо частково, і якщо повністю? Вона не зацікавлена в собі, в стані хронічної депресії і втоми, в кривавому колі повсякденного життя. Що про саморозвитку, духовність, самовдосконалення, духовне та особистісне зростання? І курка раптом робить джрик. А потім гасіння: Де ви йдете? Що ви хочете з навчанням? З цими ніжками? Брати і т.д.

Не вірити мене. Ти птах. Казані і красиві. І кожна людина талановита своїми силами і може рости і розвиватися на життя. Щоб бути цікавими для себе і інших. І між борщом, горщиками, дітьми і прибиранням будинку обов'язково повинні залишатися світом жінок. Світ наповнений гармонією, радістю та захопленням. Якщо чоловік дійсно любить вас, він буде зрозуміти. Про це Він міцний і спокійний, що ви, як йому, мають право на вільний простір і особистий час, щоб відпочити і захоплення, повагу і вдячності. І якщо все у відповідь на всі ваші бажання для саморозвитку і самореспекта, ваш чоловік перетворює свій палець в храмі. Проживання Цезар Цезар, Бог Божий. Залиште навантаження, яке перетягування вас вниз. З його допомогою ви навряд чи можете плавати на березі дивовижного острова, який називається щастям. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Після того, як сварки з чоловіком, кожна жінка просить себе тим самим питанням: «Чому у чоловіків улюбляють і приниження жінок?» Основна причина цієї чоловічої поведінки є прагненням стверджувати себе, коли він відчуває, що жінка міцна, розумна і більш впевнена. Якщо чоловік нехтує і принижує жінку тільки тому, що він слабкий від природи, то він повинен працювати над собою і можливо звернутися до психолога. Тим не менш, у деяких випадках жінки не зустрілися, бо їхні очікування не зустрілися.

Що таке жінка?

Дуже часто під час аргументу через ігнорування відмінностей між жіночою і чоловічою психікою, вона доходить до серйозного кварелі і відступу з обох сторін. Це несправність як чоловіка, так і жінки. Як жінка провокує кварелі і що вона повинна змінити її поведінку? Зазвичай жінка провокує кварель, не кажучи вже про своїх почуттях.

Це, жінка не висловлює свою невідповідність і роздратування, але замість того, щоб попросити риторичними питаннями, в яких вона несвідомо кладе почуття розсмоктування свого партнера. Навіть якщо вона не хоче поставити таке повідомлення на слова, людина відчуває його в них.

Наприклад, людина повернулася додому пізніше, ніж очікувано. «Я так званий, що щось відбулося на тебе» або «Я не схожий на це, коли ви пізно.» Однак, замість відкритої та безпосередньої передачі своїх почуттів, вона починає запитати численні риторичні питання, такі як: «Як можна зробити це?», «Що б ви вирішили думати, коли годинник 12 і ви не тут?», «Ви не змогли викликати?».

У своєму тоні жінка вказує на те, що чоловік не міг мати хорошу причину бути пізно. Послухайте питання цього типу, людина ловить в них непрофесійно, а не реальні емоції жінки. Він вважає, що він звинувачує його безвідповідності і намагається відродити його.

Все це сприймається людиною як атака, і він починає захищати себе. В той час як жінка повністю не знає, як погано болить кохану людину з її непрофесійним. У відповідь людина починає пояснювати жінці, що вона згасає в вагу, девальвуючи її враження, що болить її дуже багато. В результаті парні кварелі і не можуть говорити протягом тижнів.
Як зробити різницю?

Не забудьте при спілкуванні з будь-яким чоловіком, особливо якщо він близька людина, як важлива затвердження до нього. Затвердження для чоловіка означає, що ви приймаєте його як він, і він може мати хороші причини його дій. Спробуйте завжди знайти хороші сторони і запам'ятати їх навіть в найскладніших моментах, коли ви не погоджуєтесь з його поведінкою.

Також корисно для обговорення відмінностей і пошуку рішення, яке буде задовольняти як, без нащаджень до взаємодійних рик і приниження. Причастя в спокійному, поважному тону, і пам'ятайте, що мета вашого партнера не болить вас, це просто те, що він або вона сприймає речі по-різному.

Але виходячи і бажання чоловіка спочатку покінчити жінку часто криється в невирішених психологічних проблемах, розтягуванні з дитинства.

«Я був першим хлопцем у дворі і в школі. Всі дівчата я даю. А потім прийшов до класу Танка. Симпатична і смішна. Я отримав нульову увагу. І я почав знайомства Андрюха nerd. Зеро уваги до моєї фліртації. Як я можу закінчити таке приниження? До всіх, я продемонстрував, що я не схожий на її, ірде її, сказав, що непристойні речі – всі сміхалися. І ввечері я звернувся під нею вікна, і якщо я побачила Андрюху поруч з нею, Я б побити його, навіть якщо вони взяли мене до міліції.
Ноп. Я не збираюся. Але він сердився у всьому світі і через три роки він пішов до тюрми.

Яка проблема тут? У нездатності правильно привертати увагу дівчини, а у разі поразки до кроку. Бажання отримувати все без труднощів – основа вищого чоловічого его. «Що не подається до Риму. й

Такі ланцюжки мальуються з дитинства і іноді червоної лінії проходить через долю чоловіків. Стереотипи поведінки молодого хлопчика стають рисами характеру дорослого чоловіка.

У той факт, що не існує сім'ї, або сім'я знищена, людина буде відлягати весь світ і, перш за все, жінки. Але іноді слід, принаймні, на основі аналізу попередніх відносин, просто «витратити з дитячих штанів»?
Але частіше чоловіки, не знайшовши вихід для своїх проблем, починають висихати їх в вино або наркозалежність. І не буде нормальної жінки в житті такого чоловіка. Саме так можна, починаючи з дитинства, робіть себе до життя керованого вовка.