Виходить з соцмереж. Зруйнували своє життя, мої стосунки, моя кар’єра та шлюб.

Більше і більше людей, які залишають соціальні медіа або очищають їх список друзів. Без щоденного контакту з великою кількістю незнайомих людей, життя стає очищувачем, краще і спокійніше. Чи можна позбутися від соціальних медіа і ніколи не закривати його знову? У цій статті ми спробуємо переконувати вас, щоб прийняти цей важливий крок у вашому житті.

1,1 км У вас є особисте життя.

Налаштування обмеження доступу на всіх соціальних мережах здійснюється таким чином, що ніхто не зможе зрозуміти, як гарантувати нерозголошення персональних даних для несанкціонованих осіб. Якщо щось, що не призначене для загального публічного доступу, або навпаки, інформація, призначена для всіх, що стосується ваших друзів. Ви також можете знайти, особливо на Facebook, де немає функції відчуження пошуку. Неважливо, як користувач налаштовує доступ, його ім'я та обліковий запис завжди доступні при пошуку.

Особиста інформація використовується соціальними мережами для прибутку. Вся інформація про користувача збирається: які він публікує, персональні дані, які товари він згадує в листуванні, де зараз він на сторінці і т.д. Все це використовується для відображення рекламних оголошень, розроблених спеціально для вас. А збір інформації набагато агресивніше пошукових систем.

Рішення: Відхилити від соціальних мереж і отримати більше контролю над вашим життям.

2,2 км Ваше ставлення до життя поліпшить.
Здається людям, які постійно спілкуються з родичами, друзями та знайомими значно збагачують життя. Але наукові дослідження не підтверджують це. Кілька досліджень, таких як Університет Мічигана і Ута, підтверджують, що рано чи пізно людина, яка витрачає багато часу на соціальні мережі, стає незадоволеним життям і схильним до депресії.

Рішення: Якщо ви не є енергозберігачом, який змусить людей безкінечно, припиняє спілкування в соцмережах і постійно порівнюючи життя іншим особам.

3. У Робота стане більш продуктивною.

Сприяє витрати на соціальні медіаамериканські компанії близько $28 млрд у річних втратах. Подумайте про те, що краще для вас – нескінченно чати з друзями і сім'єю або в цей час заробити гроші і купити їх подарунок.

Рішення: Забудьте про соціальні медіа та ви отримаєте більше грошей.

4. У Ваша кар’єра може бути краще.

Ви сумуєте? Або головний біль після останнього нічного пиття? Швидко зайдіть в соцмережі і попросіть всіх ваших друзів, але краще прикріпити фотографії і відео. Ваші друзі підтримуються і з комфортом. І як допомога, вони навіть надсилають своїх друзів і завантажують її на YouTube, щоб якомога більше людей «підтримка» ви.

Якщо ця інформація досягає роботодавців або тих, кому вона не призначена (див. пункт 1). Багато людей вже втратили свою роботу, сім’ї і навіть пішли в тюрму через незначні «попередні» часові відверті й заяви.

І не думаю, що збір інформації про вас буде займатися НДА та іншими спеціальними послугами. У соцпрофілях сучасних і майбутніх співробітників ми довго шукали працівників. Не забудьте про тих, хто збирає інформацію професійно або просто від шкоди іншим.

Рішення: У соцмережах тримати себе в строгому рамках, і, можливо, ваша кар'єра піде.

«Я видали мій профіль з Facebook», - сказав Стівен, гіркий американський, який зловив дружину в декілька романів одночасно. Майбутнє бачелор відвідає психотерапевта, який проходить через розлучення, а не тільки невірної дружини і тих, хто має справу на боці, але і соціальна мережа, яка руйнувала своє шлюб у своїй життєвій драмі.

Якщо ви шукаєте Google для слів «Facebook зруйнований...», найпопулярніші лекції – це моє життя, відносини, кар’єра та шлюб. Веб-сайт: www.facebook.com

На жаль, в Україні не існує. Історії, в яких причина розлучення була виявлена в листуванні соціальних мереж, стає все більш і більше. У нас є гідний конкурс ресурсів Facebook «Вконтакте» та «Однокласники».

Через мережу «Вконтакте» Київ Антоніна залишилася без свого чоловіка. «У певній точці він почав діяти дуже дивно», – каже вона, майже плаче. Я сидів на моєму комп'ютері в ніч і сказав, що там було багато роботи. Він почав приховати мобільний телефон від мене з якоїсь причини і поставити пароль на своєму ноутбуці. Антоніна плуталася. Непристойно до одного дня молода жінка ранг на двері її квартири з чоловіком. З'ясував, що чоловік одружився. Для того, щоб відвідати мережевий партнер. Але його плани захопили те, що Антоніна за останні хвилини скасувала поїздку до батьків в іншому місті. Звісно, непристойна дружина подала за розлучення.

З якоїсь причини багато хто уникне цієї проблеми, хоча спілкування в соцмережах може призвести до психічних проблем. І ще більше спілкування в реальності. Енергетика в ампіризмі є довгою супутником людства. Люди з відсутністю психічної енергії роблять її за рахунок захоплення або викрадення з інших. Психологи називають такі люди – емоційні вампіри, парапсихологи – енергія. Чи варто сказати після того, що численні облікові записи з життям після спілкування в соцмережах, форумах та чатах є результатом звичайного загартування, але не дайвінг в психоемоційні та біопотагенні прояви користувачів віртуальних мереж? ?

Ця стаття не означає, що виклик для негайної дії, для людей, які думають про місце соціальних медіа у їх житті. Я особливо хочу думати про тих, хто не погоджується з будь-яким з його точок. Ви можете мати психологічні проблеми і необхідну допомогу.