3389
Книга «Чому він робить це? Lundy Bancroft для читання для жінок!
Пост про смородини один раз загартував багато коментарів. Я продовжую з суб'єктом насильства, рапсів, смородини, майже садівників. Нерідко це не фізичне насильство, але психологічний або моральний. Мій друг відправив мені посилання на книгу. Лунді Банкрофт - автор "Чому він це робить?"
Я прочитав книгу... Я просто мав питання для автора Чому він це?: Чому це тільки про чоловіків? Після того, щоб жінки «з'єдналися» до м'ясного чоловіка. Вони є особливим: щось тягне їх до насильства, мовчазних, терплячих антетики чоловіка або партнера, важко піти до частини з ним, христими і христими надіями, і раптом один день їх вірні зміниться, пальне міфи і легенди про те, чому людина, яка поруч прагне до насильства, намагатися виправдати свої здібності, наприклад, його складний дитинства або відносини з матір'ю. Вони застраховані жахливо. Зрозуміло, що їх особисті кордони розмиті або мають проміжки. І далі вони живуть з цим типом людини, важче для них розбити ланцюг наркоманії.
Ось, власне, книга Landy Bancroft "Чому він це робить?" - gingema.livejournal.com/630586.html Тут переклад книги з англійської на російську, автор перекладу знайшов книгу «Чому він це робимо?» на Amazon, перекладених, проте деякі глави в'язані, сподіваючись, що книга допоможе комусь розбити вузол залежності, щоб вийти від рапса, щоб отримати впевненість і свободу.