Народна ставка в Києві

Тексти пісень, а це означає: Текст повністю авторський, я процитувати:

Сьогодні ми проходимо через дуже цікавий об'єкт - новостворений кормовий кілець, надягаємо в найбільш козирне місце в Києві - на мальовничому схилі Дніпра, між Києво-Печерською лаврою і обелікою Слави. Ця ставка була побудована, з видатками величезної кількості грошей і навіть того, що Україна була в стані анархії органів влади і на стадії гострої економічної кризи не перешкоджала цьому будівництві. Причина проста: за наказом Ющенко, необхідно було зустрітися з «діамондом» – 75-річчю «Голодомор» (Листопад 22).
Що відбулося далі? Відбулися ювілейні події, після чого після короткого часу ставка була закрита для відвідування - для завершення та ремонту. Це зрозуміло, що ви побачите нижче, чому – все зроблено буквально на «живу нитку», на подовжувачі шнурів і протягів часу. В цей короткий час між офіційним відкриттям у листопаді 2008 року та подальшим закриттям на початку 2009 року, який відвідав його, під час січня рейсу до Києва. Моє почуття від відвідування цього храму нової української релігії "ла Ющенко" покаже і описатиме нижче - вони дуже специфічні.
У ці дні широко поширена фото Ющенка з сім'єю та траурною стоячою стоячою свічкою біля тадола зображує товсту кішку з лопатками своїми руками, згорнуті. Так, це ідол портативний, і він запозичений з цієї ставки, де він спочатку стояв. Він буде на екрані. Я знімався в складних умовах, з дуже низьким освітленням всередині і з постійними розсіяними відвідувачами, тому деякі з внутрішніх пострілів буде низькою якістю.

По-перше, ми розглянемо просторове розташування цього об’єкта. Як бачимо, вставляли нові органи влади дуже грамотно: між одним з головних духовних центрів російського світу - Києво-Печерської лаври (ліворуч) і обеліском Слави, присвяченої перемогі в Великій Вітчизняній війні (праворуч). Що це, в центрі між ними утворилася домінантка, призначена для постійної нагадування нової державної релігії. Для її публічного заперечення, до речі, кримінальне переслідування пов'язано.

Приходьте ближче. Вхід до комплексу два: з Дніпра, а з міста (не видно тут). Вони виготовляються на штучному пагорбі під цією ставкою. Там, насправді, є також меморіальна частина.

Естетична частина ґрунтується на контрасті білих і чорних кольорів і використанні хрестиків, різних форм і розмірів.

р.

Походимо: дві людські камені.

Вони більше.

Крани люблять символи вирушаючих душ.

Р

Вид комплексу з міста.

В'їзд зроблений глибоко від рівня пагорба, вниз.

р.

Давайте знизу.

Всередині комплексу ділиться на дві просторові частини: центр кола і периметр кола. Домінантний колір чорний.

У центрі кола розміщуються основні ідолові і релігійні об'єкти (сушені ножиці зернистого на піску). Головною темою поклоніння є кам'яний шерсть з важкими руками, зведений на чорному кам'яному підставі.

Це насправді портативний: ось фото, що зараз широко циркулює в Інтернеті. З моменту закінчення основного Голосомирного комплексу об'єкт поклоніння не повинен стояти свічку, але необхідно працювати в інших відповідних приміщеннях. Давайте скажемо Софію в Києві або щось.

Я знайшов ще одну версію того ж фото онлайн.

По периметру кола є пропаганда розширюючи колоністи: Російська імперія, СРСР і Сталін. Заголовок стендів простий: «Геноцид українського народу». Слово «геноцид» виділяється великими червоними літерами, для нездатного акценту.

Р

По-перше, звичайно, запровадження: «Річ Україна» (що ми втратили).

Далі просувається «Українська державність» (які заміщали три форми менше трьох років).

Я повинен сказати, що освітлення і освітлення були зроблені, на подовжувачі шнурів, і ви повинні пройти обережно, щоб не торкатися дроти під ногами. У деяких місцях з'явилися також стружки, від поганої ізоляції вологи, а також рвані речовини. Тому я не здивився, коли я дізнався, що новий об'єкт був закритий для ремонту і завершення.

Зло більшовики відразу ж вирішили підірвати славний, але ще слабкий УПР. В цілому на цій темі було кілька підстав.

р.

Далі мова йде про 30-ті, які пофарбовані твердими червоними і чорними. Тут, наприклад, підставка про розбій населення Торгсіном.

р.

Розглянуто механізм знищення «української нації».

Окремо згадується організатори «геноциду».

Сталін, з двома лапками.

І решта, менша: Чубар, Косіор, Хатавіч, Каганович, Постишев, Молотов, Балицький.

Відкрита пропаганда.

В цілому, відвідуючи це місце зліва болісно, відчуття в'язниці - некрофілі, вони некрофілі. А голод на початку 30-х років представлений як навмисне руйнування «української нації» сторонніми колонізаторами зі сходу. У фоновому саундтреку - приглушені кришки, щось інше, не зробило. Як деякі гвинтові Helmholtz резонатор. Тексти пісень, а це означає: Я вийшов з Божого світла з великим рельєфом.

І з боку міста, в складі комплексу зведений ще один пам'ятник, який не помітив.

р.

Великий

через періско