886
Тим варенням називають одну з наступних цілей Моніторинг здоров’я користувача
На честь десятиліття популярного телевізійного шоу «Mad Money» на каналі американського телебачення CNBC, генеральний директор компанії Apple Tim Cook провів майже годину на телефоні з хостом шоу Джим Крамер. Кука поділила свої думки про РесерчКіт, конкуренти компанії та майбутнє продукції Apple. На жаль, генеральний директор компанії Apple бачить як «попередній фронт» для пристроїв, Кухар підкреслив важливість моніторингу здоров’я людини, а також смарт-будинків та самодозрівання автомобілів. За словами Кухара, пристрої, такі як Apple Watch і послуги, такі як ResearchKit і додаток для здоров'я дуже важливі, оскільки вони дозволяють людям контролювати своє здоров'я і фітнес, і розмір ринку фітнесу, за словами генерального директора Apple, серйозно недооцінюється.
Тим Кук розповів про новий продукт компанії, ResearchKit, оголосив останній понеділок, який є «повною зміною ігор. й
Дослідження Набір є повністю відкритою основою для полегшення розвитку додатків на основі неї. На день релізу було представлено кілька додатків. У середу, за два дні після оголошення група розробників зі Стенфордського університету повідомила, що одна з додатків вже налічує 11,000 зареєстрованих користувачів.
Під час розмови Крамер запитав, чи можна використовувати приклад Apple Watch, щоб побачити пристрій, який працює в поєднанні з HealthKit і здатний контролювати такі життєві параметри, як артеріальний тиск, рівень цукру і діагностика раку. Тим «Я впевнений, що ми побачимо. й
Про змагання в цьому сегменті і чи вважає він, що інші гравці залишалися далеко позаду, Тим сказав, що компанія завжди лікує конкурентів «з дозою параноя». Тільки це дозволяє Apple випускати продукти найвищої якості.
«Ми завжди думаємо як параноїди. Ми живемо в паранійії. Ми завжди хочемо, щоб зробити продукт найвищої якості, і тому ми завжди прагнемо перемогти конкурента, що ми робимо, тому що інакше ми будемо порушувати. Ми постійно ходимо на краю, Тім сказав.
Кухар часто згадує Стів роботи і підкреслить, що його дух ще "живий в компанії", хоча багато успішних продуктів Apple були створені під керівництвом Тим Кука після смерті робочих місць. Генеральний директор бесіди Apple завершився вітаннями до хосту та цілого телешоу, відсвяткувавши десять років на повітрі.
Джерело: geektimes.ru/post/249616/
На сухій долині Антарктиди є вода (посильно життя) Що про Марс?
Дрони можуть замінити оглядачем на будівельному майданчику