1230
Укрпошта обіцяє доставити товари з китайських інтернет-магазинів на тиждень
Державна поштова служба України «Укрпошта» запускає послугу швидкої доставки посилок з китайських інтернет-магазинів. Упродовж останнього року в рамках проекту «Укрпошта» було обговорено формат співпраці з керівниками «Укрпошти» та «Поштальська група» Китаю в Пекіні (не варто відзначити, що Китайський оператор працює з локальними інтернет-магазинами).
За словами представників Укрпошти, після запуску сервісу українські мешканці зможуть отримувати товари, замовлені в китайських інтернет-магазинах протягом 7-10 днів з дати замовлення. Випадки з короткостроковим терміном постачання - близько п'яти днів - не виключені. По-перше, товари прийшли з Китаю протягом трьох тижнів або більше.
Що стосується посилок, які можуть брати участь у прискореній програмі доставки, допускається зважування товарів до 2 кілограмів. Основні платформи, які беруть участь у програмі, є AliExpress, Taobao, Tmall та китайський eBay. Приємним моментом для клієнтів Укрпошти є відсутність додаткових комісій за таку послугу.
Згідно з угодою між українськими та китайськими представниками державних поштових служб, замовлення, здійснені українськими користувачами будуть груповані, переслані в окремий пакет. Попередньо посилки відправили в загальний потік пошти.
Про це повідомляється в грудні минулого року, і доки не було перевірено. Офіційно запущено послугу. Варто відзначити, що близько 3,5 мільйонів людей роблять покупки в Україні. Чи підійде новий сервіс Укрпошти для Вас? Так, я вже працюю, щоб замовити щось з Китаю в міру, я не з України, я не подбаю мене з України, але я досі проголосив 915 людей. 177 затриманий. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,
Джерело: geektimes.ru/post/249050/
Hyundai і НАСА написав на пустельному плато повідомлення на астронаут на ІКС
New Horizons відправляє кольорові зображення Pluto і Charon